Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strahovi su sve veći:

BC0CD001-E8B2-4977-92AE-1F3D4A9C9376.jpeg

To su sad koalicioni nwo partneri...
Kao sto su nekad bili u sukobu Jezuite i Masoni, a sad su koalicija tj jedno te isto...
Jezuti tj Vatikan ima jaku mrezu, diplomatiju, a preko Pentagona i vojsku...
Uostalom Vatikan je drzava (okultno ritualna) vise nego religija...

...
Jbt, ovo postaje sve luđe i luđe, Ajde da čujemo još malo o zavjerama, znaš ono gejc, ravna zemlja, masoni itd. dok ću ja malo zobati
Nick Offerman Popcorn GIF by NBC

Dr Dragan Petrović sa Instituta za međunarodnu politiku istakao je da se ovde radi o sukobu dva sveta, anglosaksonskog i ruskog i kineskog.

- Rusija se opredelila za napad, jer je sila. Imate teoriju igara, a jasno je da Zelenski ne igra u interesu ukrajinskog naroda. Ukrajina ne može da se bori sa Rusijom, ona je sa malim kontigentom vojske krenula da ga svrgne. Rusija diže sada deo svoje sile i pobediće. Rusija svojom silom može da uništi svet, Zelenki da je normalan on bi pre godinu dana prihvatio Minsk 2. On sve radi kao kockar, ide i gubi. Rusija će uzeti svih osam oblasti ruskojezičnih - kaže Petrović

Dr Dragan Petrović sa Instituta za međunarodnu politiku istakao je da se ovde radi o sukobu dva sveta, anglosaksonskog i ruskog i kineskog.

- Rusija se opredelila za napad, jer je sila. Imate teoriju igara, a jasno je da Zelenski ne igra u interesu ukrajinskog naroda. Ukrajina ne može da se bori sa Rusijom, ona je sa malim kontigentom vojske krenula da ga svrgne. Rusija diže sada deo svoje sile i pobediće. Rusija svojom silom može da uništi svet, Zelenki da je normalan on bi pre godinu dana prihvatio Minsk 2. On sve radi kao kockar, ide i gubi. Rusija će uzeti svih osam oblasti ruskojezičnih - kaže Petrović
"Dr. Dragan Petrović" zvani Neutralni promatrač. :hahaha1:

Radije bih da cijeli svijet nestane, nego da pobijedi naci_stička Rusija. Jasno? Rusi moraju odgovarati za svoje zločine i agresiju!
:lol: Ti si već drugi danas koji imaš napade histerije i panike.Opusti se, nije strašno da Rusi drže Donbas i Krim.Čitaj istoriju Rusije i Ukrajine zanimljiva je i mani se zapadnih medija pogotovo britanskih koje Hrvati često prenose pogotovo Jutarnji i biće ti lakše.

СВЕ ГОРЕ ВЕСТИ ЗА ЕУ: Украјина прекида испоруку струје у државе чланице

opa batoooo

ЗБОГ данашњих ракетних напада Украјина од 11. октобра прекида испоруку електричне енергије у земље Европске уније, саопштило је Министарство енергетике Украјине на Твитеру.​

Раније је државна служба Украјине за ванредне ситуације саопштила да је пет области потпуно остало без струје након јутарњих напада, а остатак региона је делимично остао без електричне енергије. У кабинету Владимира Зеленског су позвали Украјинце да у вечерњим сатима максимално смање потрошњу енергије, не укључују светло и не користе електричне уређаје.

Руска војска је током јутра високо прецизним оружјем дугог домета гађала објекте војне управе, комуникација и енергетике Украјине. Погођен је Кијев, Харков, Одеса, Дњепропетровск, Лавов, Ивано-Франковск, Тернопољ, Хмељницк, Конотоп и други градови и области.

Коме у ЕУ Украјина испоручује струју?
Било би сјајно да су то земље које испоручују оружје Украјини.
Иначе, одличан потез! Не само да ће мање лапрдати по Тњитеру, него било би фер да рат осете не само Украјинци већ и они који их гурају у рат.

Па кад немаш историјску потпору и измишљаш заставе и
знамења онда ти се догоди да се дичиш симболом сопствене
угњетености из прошлости. Или да поносно машеш Вартиним
логоом затварајући очи пред чињеницом да тај лого нема никакве
везе са твојом историјом и битисањем.
Poželji su silom biti Zapad, režući i svaku sponu s Rusijom.
A Zapad je potpuno izgubio tlo pod nogama, bacio se u vlastiti nihilizam i mizantropiju i jedino što radi je da čeka svoju i smrt društva kakvo je stvorio.
U biti se cijeli zapad pretvorio u jedan veliki kokošinjac. Svi samo neprestano kokodaču i nekontrolirano seru po vlastitom dvorištu.
I naravno čekaju da dođe netko tko će ih zaklati i strpati u lonac.

Širiš dezinformacije! :nono3: :lol:
Ne, tako nešto mi nikad ne bi palo na pamet, nego si me negiranjem potakao da istražim izjavu i našao odakle je potekla.
Nije isključeno da sam nekad preneo lažnu vest koju je neko postavio na twitter, ali ako je bilo takvih slučajeva, nije mi bila namera da dezinformišem.
Prvenstveno me interesuje objektivna, istinita, informacija, propaganda i lažiranje me ne interesuju.

https://www.defense.gov/News/Transc...ecretary-john-f-kirby-holds-a-press-briefing/

Morlaci su živeli u redovskim zajednicama/zadrugama. Po pedesetak obitelji otprilike. Svi kao jedan jedan za sve. Bili su zajednica izvan mletačke države i osmanske imperije.
E pa što?

Nisu bili izvan mletačke države, niti izvan Osmanskog Carstva, ali su imali pravo na svoj niži seoski oblik zajednice, baš kao i krajišnici u Vojnoj krajini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back