Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.089
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dom nije država već prebivališta porodice. Milijarde ljudi su preživeli srećno bez države. Drzava je birokratska tvorevina. Jedan od načina organizovanja ljudi u zajednicu.Dom je u državi u kojoj si. Teško to ide jedno bez drugoga. Nema suživota s agresorima. Trebao bi znati to!![]()
Meni je razumljivo da je to razmišljanje jednog Srbina, budući da stoljećima niste imali svoju državu, institucije, upravu...Dom nije država već prebivališta porodice. Milijarde ljudi su preživeli srećno bez države. Drzava je birokratska tvorevina. Jedan od načina organizovanja ljudi u zajednicu.
MapaOblasti bez struje: Lviv, Vinnytsia, Ternopil, Cherkasy, Khmelnytskyi, Kiev, Chernigov, Sumy.
Dok su tvoji živeli kao srbi bili ste i ljudi u pravom smislu te reči.Meni je razumljivo da je to razmišljanje jednog Srbina, budući da stoljećima niste imali svoju državu, institucije, upravu...
Ne razumijem tvoj komentar.Dok su tvoji živeli kao srbi bili ste i ljudi u pravom smislu te reči.
Jbt, ovo postaje sve luđe i luđe, Ajde da čujemo još malo o zavjerama, znaš ono gejc, ravna zemlja, masoni itd. dok ću ja malo zobatiTo su sad koalicioni nwo partneri...
Kao sto su nekad bili u sukobu Jezuite i Masoni, a sad su koalicija tj jedno te isto...
Jezuti tj Vatikan ima jaku mrezu, diplomatiju, a preko Pentagona i vojsku...
Uostalom Vatikan je drzava (okultno ritualna) vise nego religija...
...

"Dr. Dragan Petrović" zvani Neutralni promatrač.Dr Dragan Petrović sa Instituta za međunarodnu politiku istakao je da se ovde radi o sukobu dva sveta, anglosaksonskog i ruskog i kineskog.
- Rusija se opredelila za napad, jer je sila. Imate teoriju igara, a jasno je da Zelenski ne igra u interesu ukrajinskog naroda. Ukrajina ne može da se bori sa Rusijom, ona je sa malim kontigentom vojske krenula da ga svrgne. Rusija diže sada deo svoje sile i pobediće. Rusija svojom silom može da uništi svet, Zelenki da je normalan on bi pre godinu dana prihvatio Minsk 2. On sve radi kao kockar, ide i gubi. Rusija će uzeti svih osam oblasti ruskojezičnih - kaže Petrović

Znam. Vama neobrazovanima to veoma imponira. Odmah osjetite strahopoštovanje i osjećaj klanjanja pred nekim tko ima visok akademski naslov. I vjerujete mu bespogovorno, jer se osjećate malenim. Bitna vam je samo titula, a ne sadržaj.Što volim kada nešto pričam a posle to negde pročitam,neki Dr napiše![]()
Radije bih da cijeli svijet nestane, nego da pobijedi naci_stička Rusija. Jasno? Rusi moraju odgovarati za svoje zločine i agresiju!
Ti si već drugi danas koji imaš napade histerije i panike.Opusti se, nije strašno da Rusi drže Donbas i Krim.Čitaj istoriju Rusije i Ukrajine zanimljiva je i mani se zapadnih medija pogotovo britanskih koje Hrvati često prenose pogotovo Jutarnji i biće ti lakše.A da li je ima dovoljno?Cijene struje u Europi padaju...
Francuska:
Pogledajte prilog 1236803
Italija:
Pogledajte prilog 1236804
Njemačka:
Pogledajte prilog 1236806
Ali ja volim čitat Jutarnji!Ti si već drugi danas koji imaš napade histerije i panike.Opusti se, nije strašno da Rusi drže Donbas i Krim.Čitaj istoriju Rusije i Ukrajine zanimljiva je i mani se zapadnih medija pogotovo britanskih koje Hrvati često prenose pogotovo Jutarnji i biće ti lakše.

СВЕ ГОРЕ ВЕСТИ ЗА ЕУ: Украјина прекида испоруку струје у државе чланице
opa batoooo
ЗБОГ данашњих ракетних напада Украјина од 11. октобра прекида испоруку електричне енергије у земље Европске уније, саопштило је Министарство енергетике Украјине на Твитеру.
Раније је државна служба Украјине за ванредне ситуације саопштила да је пет области потпуно остало без струје након јутарњих напада, а остатак региона је делимично остао без електричне енергије. У кабинету Владимира Зеленског су позвали Украјинце да у вечерњим сатима максимално смање потрошњу енергије, не укључују светло и не користе електричне уређаје.
Руска војска је током јутра високо прецизним оружјем дугог домета гађала објекте војне управе, комуникација и енергетике Украјине. Погођен је Кијев, Харков, Одеса, Дњепропетровск, Лавов, Ивано-Франковск, Тернопољ, Хмељницк, Конотоп и други градови и области.
Koji sad pa ti......Znam. Vama neobrazovanima to veoma imponira. Odmah osjetite strahopoštovanje i osjećaj klanjanja pred nekim tko ima visok akademski naslov. I vjerujete mu bespogovorno, jer se osjećate malenim. Bitna vam je samo titula, a ne sadržaj.
Poželji su silom biti Zapad, režući i svaku sponu s Rusijom.Па кад немаш историјску потпору и измишљаш заставе и
знамења онда ти се догоди да се дичиш симболом сопствене
угњетености из прошлости. Или да поносно машеш Вартиним
логоом затварајући очи пред чињеницом да тај лого нема никакве
везе са твојом историјом и битисањем.
Morlaci su živeli u redovskim zajednicama/zadrugama. Po pedesetak obitelji otprilike. Svi kao jedan jedan za sve. Bili su zajednica izvan mletačke države i osmanske imperije. Bez države dakle.Ne razumijem tvoj komentar.
Ne, tako nešto mi nikad ne bi palo na pamet, nego si me negiranjem potakao da istražim izjavu i našao odakle je potekla.Širiš dezinformacije!![]()
![]()
E pa što?Morlaci su živeli u redovskim zajednicama/zadrugama. Po pedesetak obitelji otprilike. Svi kao jedan jedan za sve. Bili su zajednica izvan mletačke države i osmanske imperije.