Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.618
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i BelgorodOblasti bez struje: Lviv, Vinnytsia, Ternopil, Cherkasy, Khmelnytskyi, Kiev, Chernigov, Sumy.

et, a Golijasi su njakali kako ce zima biti hladna u Danskoj
Ok. U tom slučaju povedi više računa o datumima.Ne, tako nešto mi nikad ne bi palo na pamet, nego si me negiranjem potakao da istražim izjavu i našao odakle je potekla.
Nije isključeno da sam nekad preneo lažnu vest koju je neko postavio na twitter, ali ako je bilo takvih slučajeva, nije mi bila namera da dezinformišem.
Prvenstveno me interesuje objektivna, istinita, informacija, propaganda i lažiranje me ne interesuju.
https://www.defense.gov/News/Transc...ecretary-john-f-kirby-holds-a-press-briefing/
i cijene struje padaju...skrolaj dalje na moj postet, a Golijasi su njakali kako ce zima biti hladna u Danskoj
Odličan poznavatelj Rusije i Ukrajine, te autor nekoliko knjige iz tog područja."Dr. Dragan Petrović" zvani Neutralni promatrač.![]()
Bit će opet, ne brini.Ukrajina je bila jedan od najvecih izvoznika struje.
To ne mjenja ništa na stvari...I Rusi i Ameri i Izraelci jer im nitko ništa ne može.
Onda je OK, nek smo kopaju...Kopaju grobove sebi i drugovima. Vratice ih posle u Rusiju.
Mijenja, ne gaji iluzije o Rusima u Haagu.To ne mjenja ništa na stvari...
Goovna...
Biće električari u ruskoj elektro privredi...Bit će opet, ne brini.

to ne treba da te brine
Pod imenom RusijaBit će opet, ne brini.
zaboravio si najvaznije, vakcineJbt, ovo postaje sve luđe i luđe, Ajde da čujemo još malo o zavjerama, znaš ono gejc, ravna zemlja, masoni itd. dok ću ja malo zobati![]()
Sve će doći na svoje, završiti će u Haagu kao Zlobo..Mijenja, ne gaji iluzije o Rusima u Haagu.
Odličan poznavatelj Rusije i Ukrajine, te autor nekoliko knjige iz tog područja.
da, pa rekli smo vam vec, Putin je cutao i gledao 8 godina ga boleo tuki za decu Donjecka
Zanosiš sePod imenom Rusija![]()
Trgujemo,trgujemo na kvarno....Mi ko Ameri....tko nam kaj može
Ruski trgovci vojnom opremom bili u državnoj firmi. Borković: To je nedopustivo
20:04, 11. listopada 2022.
https://www.index.hr/vijesti/clanak.../2402510.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d
Ursula na aparatima.

Neće, kaj prije to usvojiš manje ćeš biti razočaran.Sve će doći na svoje, završiti će u Haagu kao Zlobo..