Pijani Rus zapalio most
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije , most je bombonica eno Darda utvrdio da je sve ustaško/sorosevska podmetačina .Očigledan teroristički napad na most. Sledi odmazda.
Jok ja sam.Šalješ oružje, iskusne veterane, novac a nisi u sukobu.Možda priča za one autistične stanovnike istih NATO država da se opravda pomoć ma nismo mi u ratu samo smo ispraznili sve vojne zalihe.hehehe.Лажеш!
НАТО није у сукобу.
Русија је напала Украјину!
Ајде изненади са мишљењем, а не са троловањем.
А да, платица, Путиновог трола, мора да се заради.
naravno da si u krivu. ne zbog drugih goveda već zbog svog shvatanja stvari.Otkad je sveta i veka, granice se pomeraju - ratovima, kolonizacijom, seobama stanovništva, aneksijama. Samo je pitanje kada i kako ćemo povući tu zamišljenu istorijsku granicu i reći "e ovo je sad tako i to je granica koja treba da ostane zauvek."
Moja nada je bila da će sa napretkom civilizacije rasti i samosvest ljudi i da će se intenzitet tih sukoba i brzina pomeranja granica smanjiti, uz globalnu primenu međunarodnog prava i poštovanje istog..
Međutim, bio sam u krivu, goveda ostaju goveda i nikada se neće umiriti u svom toru.
This video is fake. It was early in the morning and still dark when the explosion happened. Delete this propaganda shit fakery!
nepismene usrase sta ocekujes od njihThis video is fake. It was early in the morning and still dark when the explosion happened. Delete this propaganda shit fakery!

Ma gotovi su,sad kompletno cela Rusija da se predaRusi svaku dan dobijaju po glavuđi tupavoj. Zapalila se cisterna, a odvalio se komad mosta. Glupavi rusofili. Ne znaš jel veća sramota za Ruse ako je most pogođen raketom ili ako je riječ o diverziji.
Fascinantno kao da se takmice da bilo sta okacenepismene usrase sta ocekujes od njih![]()

Kmečanje rusofila izBosne do Zagreba se čuje.nepismene usrase sta ocekujes od njih![]()
Nema potrbe,moze to lepo da se izore i konvencionalnim oruzijem iz raznih pravacamislim da će putin jutros donjeti mjere odmazde...nisu li amerikanci preporučili svojim državljanima da napuste rusiju...ne isključujem razmjenu nuklearnih projektila u jednom krucijalnom momentu...

sjećam se kad su amerikanci kmečali da rusi šalju oružje talibanima...preigrali su ono što su znali da je lažne informacija uskoro će biti istinita svakodnevna...Jok ja sam.Šalješ oružje, iskusne veterane, novac a nisi u sukobu.Možda priča za one autistične stanovnike istih NATO država da se opravda pomoć ma nismo mi u ratu samo smo ispraznili sve vojne zalihe.hehehe.
Malo sutra, doće to sve na naplatu samo polako.Bajden bi trebao objasniti zašto troši 40 milijardi američkog budzeta i za čiji račun dok su i same SAD na granici recesije sa rekordnom inflacijom.
Podmetnut eksploziv u neki kamion. Traže 10megatona po par gradova, ostatak Ukra u rudnike 20-50 godina, za terorizam.Očigledan teroristički napad na most. Sledi odmazda.
Ma bravo! Nuklearna na London za pocetak.mislim da će putin jutros donjeti mjere odmazde...nisu li amerikanci preporučili svojim državljanima da napuste rusiju...ne isključujem razmjenu nuklearnih projektila u jednom krucijalnom momentu...
kad korov čistiš onda iščupaš i korjen inače štetočina ponovo naraste...Nema potrbe,moze to lepo da se izore i konvencionalnim oruzijem
To treba suzbiti tako da generacije Ukra uče od starijih da ne budu Ukropi…Nema potrbe,moze to lepo da se izore i konvencionalnim oruzijem
Suvise daleko ne vidi se sta je tacno pogodjeno, na mostunema sta da gori tolikim plamenom i crnim dimom, verovatno iza mosta, skladiste ili brod.stvari idu od gorega prema gorem
Bolje za tvoje Ukre - milioni će za ovo da plate!Bolje za Ruse da mu nije ništa i da nije srušen![]()
nije sustina hoce li ga ili nece vratiti u funkciju ,nego hoce li biti odgovora Rusije.Ako Rusi posle ovoga ne poruse mostove na Dnjepru i ne razjebu vazne zeleznicke cvorove po Ukrajini u znak odmazde,onda je u ruskom drzavnom aparatu ostala gomila pro zapadnih elemenata.Znas li kako ovo deluje na prosecnog Rusa ako Ukrajinci veceras ne dobiju zestoko preko ****** rusenjem mostova?BTW
CELI most je izgrađen za nesto manje od 2 godine, dakle ekspresno!
CELI...
A sad neka NATO Botovi pogađaju koliko ce trebati da se pokrpi jedan delić mosta...
Rusi 20 km Krimskog mosta izgradili za 2 godine
Hrvati 2 km Pelješkog mosta izgradili za 4 godine...
...