Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20221008_080659_com.android.chrome.jpg

Pijani Rus zapalio most

Лажеш!
НАТО није у сукобу.
Русија је напала Украјину!
Ајде изненади са мишљењем, а не са троловањем.
А да, платица, Путиновог трола, мора да се заради.
Jok ja sam.Šalješ oružje, iskusne veterane, novac a nisi u sukobu.Možda priča za one autistične stanovnike istih NATO država da se opravda pomoć ma nismo mi u ratu samo smo ispraznili sve vojne zalihe.hehehe.
Malo sutra, doće to sve na naplatu samo polako.Bajden bi trebao objasniti zašto troši 40 milijardi američkog budzeta i za čiji račun dok su i same SAD na granici recesije sa rekordnom inflacijom.

• Podržavam
Reactions: iig
Otkad je sveta i veka, granice se pomeraju - ratovima, kolonizacijom, seobama stanovništva, aneksijama. Samo je pitanje kada i kako ćemo povući tu zamišljenu istorijsku granicu i reći "e ovo je sad tako i to je granica koja treba da ostane zauvek."

Moja nada je bila da će sa napretkom civilizacije rasti i samosvest ljudi i da će se intenzitet tih sukoba i brzina pomeranja granica smanjiti, uz globalnu primenu međunarodnog prava i poštovanje istog..

Međutim, bio sam u krivu, goveda ostaju goveda i nikada se neće umiriti u svom toru.
naravno da si u krivu. ne zbog drugih goveda već zbog svog shvatanja stvari.

zašto bi se brzina pomeranja granica smanjivala?
isto tako ne postoji medjunarodno pravo takvo bi se isto moglo zakucati za sva vremena.
takodje, čemu granice i medjunarodno pravo ako je vlast u tvojoj zemlji kvinsliška a tvoja zemlja ekonomski rob?

Rusi pišu sve je propalo, oba mostovna prijelaza su se urušila, još gori.
Screenshot_20221008-081926_Chrome.jpg

Na Krimskom mostu dignut je u zrak kamion. To je u subotu, 8. listopada, objavio informativni centar Nacionalnog antiterorističkog odbora (NAC).

"Danas u 06:07 na automobilskom dijelu Krimskog mosta sa strane poluotoka Taman dignut je u zrak kamion, što je rezultiralo paljenjem sedam spremnika goriva željezničkog vlaka koji je išao prema poluotoku Krim", izvješćuju. kaže.

Prema povjerenstvu, dva kolska raspona mosta su se djelomično urušila. Pritom, luk iznad plovnog dijela mosta nije oštećen.

"Na mjestu događaja poduzimaju se radnje na utvrđivanju okolnosti eksplozije i otklanjanju njezinih posljedica", priopćilo je ministarstvo.
O požaru na Krimskom mostu saznalo se ranije u subotu. U incidentu, prema prvim informacijama, nitko nije ozlijeđen .

Prema riječima vršitelja dužnosti ministra prometa Republike Nikolaja Lukašenka, promet na automobilskom i željezničkom dijelu Krimskog mosta je ograničen. U tijeku su radovi na pokretanju trajektnog prijelaza .

Osim toga, u Kerchu je opremljeno parkiralište, sjedište, šatori i toaleti na mjestu zračne luke. Stručnjaci cestovne službe zauzvrat su počeli procjenjivati stanje podloge Krimskog mosta .

Prema Rosmorrechflotu, incident nije utjecao na plovidbu u Kerčkom tjesnacu

https://iz.ru/1407196/2022-10-08/nak-zaiavil-o-podryve-gruzovika-na-krymskom-mostu

mislim da će putin jutros donjeti mjere odmazde...nisu li amerikanci preporučili svojim državljanima da napuste rusiju...ne isključujem razmjenu nuklearnih projektila u jednom krucijalnom momentu...

Jok ja sam.Šalješ oružje, iskusne veterane, novac a nisi u sukobu.Možda priča za one autistične stanovnike istih NATO država da se opravda pomoć ma nismo mi u ratu samo smo ispraznili sve vojne zalihe.hehehe.
Malo sutra, doće to sve na naplatu samo polako.Bajden bi trebao objasniti zašto troši 40 milijardi američkog budzeta i za čiji račun dok su i same SAD na granici recesije sa rekordnom inflacijom.
sjećam se kad su amerikanci kmečali da rusi šalju oružje talibanima...preigrali su ono što su znali da je lažne informacija uskoro će biti istinita svakodnevna...

BTW
CELI most je izgrađen za nesto manje od 2 godine, dakle ekspresno!
CELI...
A sad neka NATO Botovi pogađaju koliko ce trebati da se pokrpi jedan delić mosta...

Rusi 20 km Krimskog mosta izgradili za 2 godine
Hrvati 2 km Pelješkog mosta izgradili za 4 godine...

:lol::lol::lol::lol::hahaha::zcepanje::rotf:

...
nije sustina hoce li ga ili nece vratiti u funkciju ,nego hoce li biti odgovora Rusije.Ako Rusi posle ovoga ne poruse mostove na Dnjepru i ne razjebu vazne zeleznicke cvorove po Ukrajini u znak odmazde,onda je u ruskom drzavnom aparatu ostala gomila pro zapadnih elemenata.Znas li kako ovo deluje na prosecnog Rusa ako Ukrajinci veceras ne dobiju zestoko preko ****** rusenjem mostova?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back