Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci usrasa dalmata opet uhvacen u lazi?

Jel,da je recimo Kosovo priznata drzava u kojoj se Srbi progone i ubijaju ,Srbija bi bila teroristicka drzava ako upadne u Kosovo a ne Kosovo koji terorise deo manjinske populacije ?Pa Putin je napao Ukrajinu. Ne može biti terorista onaj koji brani svoju teritoriju.
Uuu j.bote stvarno, voz na mostu.BREAKING: An explosion has severely damaged the Crimean Bridge that connects the peninsula to the Russian mainland. Portions of the bridge have collapsed into the water. This bridge is one of the emblems of Putin's government. These are shocking visuals for Russians.
Pogledajte prilog 1234640
Sta je ovo, sunce ti poljubim?
A do sada nisu htjeli? Imali su kampanju gađanja željeznice, mostova, pa nije imalo nikakvih efekta na Ukrajinu.nije sustina hoce li ga ili nece vratiti u funkciju ,nego hoce li biti odgovora Rusije.Ako Rusi posle ovoga ne poruse mostove na Dnjepru i ne razjebu vazne zeleznicke vorove po Ukrajini u znak odmazde,onda je u ruskom drzavnom aparatu ostala gomila pro zapadnih elemenata.Znas li kako ovo deluje na prosecnog Rusa ako Ukrajinci veceras ne dobiju zestoko preko ****** rusenjem mostova?
Jedna strana mosta nemaju ukri muda za viseUuu j.bote stvarno, voz na mostu.
sleper natovaren eksplozivom,do ja-ja i sluzbe bezbednosti
Ili je pichica ili dozira po potrebi, nesto jesteputin je pichica...
Mozda je imao Z napisano pa su ga pustili?sleper natovaren eksplozivom,do ja-ja i sluzbe bezbednosti

ne nisu gadjali,navedi i jedan most koji je srusen.Gadjani su jedino trafoi koji sluze za napajanje vodova preko kojih rade lokomotive na elektricni pogon,i par puta je gadjana zeleznicka infrastruktura u trenucima kada je prolazio transport sa opremomA do sada nisu htjeli? Imali su kampanju gađanja željeznice, mostova, pa nije imalo nikakvih efekta na Ukrajinu.
Brže se popravi rupa u pruzi nego dva mosta nad morem.
tvoj je usran u celosti.Život nekad zna da bude baš usran i težak ,al imajte u vidu da bar niste onaj mučenik koji je morao da saopšti Putleru rano jutro posle rođusa da mu je most kolabirao .
dobra foraMozda je imao Z napisano pa su ga pustili?![]()
Neznamo mi kakve se tu igrice igraju i ko je to uradiosleper natovaren eksplozivom,do ja-ja i sluzbe bezbednosti
Cak je i kod nas most kod Bezdana bio cuvan i kontrolisan tokom ratnih sukobaNeznamo mi kakve se tu igrice igraju i ko je to uradio
Ti mostovi su i Rusima od vitalne važnosti za njihove planove. Krimski most Ukrajini bolje da ne postoji.ne nisu gadjali,navedi i jedan most koji je srusen.Gadjani su jedino trafoi koji sluze za napajanje vodova preko kojih rade lokomotive na elektricni pogon,i par puta je gadjana zeleznicka infrastruktura u trenucima kada je prolazio transport sa opremom
Da su poruseni mostov na Dnjepru,sta mislis kako bi prevozili desetine hiljada tona NATO opreme koje su dobili u proteklih sest meseci ? Pitanje je bilo retoricko,nisi dovoljno inteligentan da odgovoris
putin nema mudha...ovo mu je udarac u njušku..ne učini li reakciju dostojnu terorističkog čina nek pakuje kofereNeznamo mi kakve se tu igrice igraju i ko je to uradio
). Treća opcija (Ukrajina) nije nikako duhovita...koji mostovi o cemu ti pricas,mostovi na Dnjepu pod kontrolom Ukrajine su Rusima od vitalne vaznosti ?Nisi dovoljno inteligentan cak ni za sparing diskutanta pre pojave ozbiljnihih forumasaTi mostovi su i Rusima od vitalne važnosti za njihove planove. Krimski most Ukrajini bolje da ne postoji.