Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.172
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Написао је нећемо ВАС пустити да играте са НАМА!Види написао си ово:
Па сам се логично питао ко то неће нас пустити да игра у Катрау, контам да си у ЕУ, САД и слично а ти у Србији живиш која ако ниси знао није ни увела санкције Русији.
Дакле ти се поистовјећујеш са НАТО пактом?![]()
Dobro Muadabe, nema potrebe da trošiš svoje dragoceno vreme kopanjem po mojim porukama. Ja neću više da pominjem licemerne patriote koje izbegavaju porez, da se ti ne bi našao prozvanim, i mirna Bačka. Da ne spamujemo temu.Pa lažeš, po običaju, ja od tebe drugo ne očekujem.
Evo nekih tvojih poruka sa samo jedne teme, toliko si opterećen i ljubomoran da me stalkuješ na forumu i kmečiš o porezu:
https://forum.krstarica.com/threads...ju-u-ukrajini-13.958768/page-30#post-45539502
https://forum.krstarica.com/threads...ju-u-ukrajini-13.958768/page-42#post-45540767
https://forum.krstarica.com/threads...ju-u-ukrajini-13.958768/page-43#post-45540842
https://forum.krstarica.com/threads...u-u-ukrajini-13.958768/page-674#post-45618594
Izjeda te ljubomora, priznaj![]()
Ma pominji slobodno, svaki put ti skoči žuč a meni toplo oko srca.Dobro Muadabe, nema potrebe da trošiš svoje dragoceno vreme kopanjem po mojim porukama. Ja neću više da pominjem licemerne patriote koje izbegavaju porez, da se ti ne bi našao prozvanim, i mirna Bačka. Da ne spamujemo temu.
Pa sta mislis kako su prolazili konstruktori u SSSR?
Otac sovjetske avijacije Tupoljev je zajedno sa svojim sinom projektovao avione u zatvoru kod Staljina.
I mogu ti reci, projekti su bili jako dobri...![]()
* NolomMa pominji slobodno, svaki put ti skoči žuč a meni toplo oko srca.
Eto, dobio sam čak i poređenje sa Noletom, milina.
Razlika je što Adolf gleda u mapu, a Zelenko čita sa idiota.Pronađi razliku
Pogledajte prilog 1238323
Da je samo Lancet (b/g 3kg) bilo bi jako fino za Ukre, nego je Geranijum (b/g 40kg) u pitanju - tako je prost da nema prepreka da se štancuje do mile volje, i po 100 dnevno.Navodno Rusi obezbedili proizvodnju 100 komada Lanceta na dnevnom nivou.
Pa to ima da prži sve do Negotina.
Jednostavnost koja ubija.Da je samo Lancet (b/g 3kg) bilo bi jako fino za Ukre, nego je Geranijum (b/g 40kg) u pitanju - tako je prost da nema prepreka da se štancuje do mile volje, i po 100 dnevno.
Помешало се теби мајсторе, ако се не сећаш написао сиJu, što si se ti pronašao u ovoj priči oko patrite koji ne plaća porez? Nisam te nigde spomenuo
A što se tiče zarade, nemoj da se hvališ okolo kolika ti je plata ako imaš dobra primanja. Ugledaj se na mene.
Sve ti se pomešalo, kakve veze ima NATO sa SP u fudbalu? Ili SAD, koja je marginalna fudbalska sila.
Znači vrlo jednostavno - postojimo mi (poistovećujem se sa Srbijom) koji ćemo da igramo fudbal i vi koji ste najureni, dok se ne upristojite. Znači, nema potrebe da vam se opet priviđa NATO.
Što se Srbije i sankcija tiče - eto, za razliku kad su oni Srbima lupali najgore moguće sankcije, mi smo njih poštedeli.
Koje fantazije.Zelensky held a meeting of the Headquarters of the Supreme Commander.
According to the souha, Zelensky is again being rushed by Western partners from among the lobbyists of the Democratic Party, who want the Armed Forces of Ukraine to repeat the Kharkiv success and occupy Kherson before the US elections.
Therefore, now there is a possibility that they will throw a huge mass of forces on the Kherson direction in order to fulfill the behind-the-scenes demand of the “democrats”, who need this success for an internal electoral case.
@Masno
Демократе су канцер овог света.
Pa da, samo nekako je trebalo da ostanu bez raketa još u februaru…
Примјетио си да ја никога не етикетирам тако, шта сада ја сам представник Русије па моји неће играти у Катару?Sve ti se pomešalo, kakve veze ima NATO sa SP u fudbalu? Ili SAD, koja je marginalna fudbalska sila.
Znači vrlo jednostavno - postojimo mi (poistovećujem se sa Srbijom) koji ćemo da igramo fudbal i vi koji ste najureni, dok se ne upristojite. Znači, nema potrebe da vam se opet priviđa NATO.
Što se Srbije i sankcija tiče - eto, za razliku kad su oni Srbima lupali najgore moguće sankcije, mi smo njih poštedeli.
Pa dobro, nije da nisi rekao da navijaš za ruske interese. Onda moraš da istrpiš malo etiketiranja. Ništa strašno.Примјетио си да ја никога не етикетирам тако, шта сада ја сам представник Русије па моји неће играти у Катару?
Види Тихи је често рецимо екстреман по неким ставовима али нисте ни ви са друге стране пуно бољи чим тако ралативизујете тему и етикетирате форумаше.
Понављаш се унедоглед. Неко би помислио да си заостао колико пута си написао исти упис.Ne vidiš nikakvu razliku između SFRJ i ove agresije jedne države na drugu?
U SFRJ se dogodio raspad države, ovdje je riječ o agresiji na suverenu državu, uviđaš razliku?
čuo sam se bratom Jurijem iz Moskve..kaže da Rusi napreduju..osvojili ili će osvojiti Bahmut..nisam razumeo.... razvaljuju im infrastrukturu..Zaporožje su granatirali.. povlače se iz Hersona i tu oblast će im predati ali ovo ostalo će odbraniti..