Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.390
2014 se češljao8 godina je putin trgovao interesima i odjednom mu doslo da brani ruse u ukrajini ma lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2014 se češljao8 godina je putin trgovao interesima i odjednom mu doslo da brani ruse u ukrajini ma lol
Hoćemo prognoze, ne analize! Kad padaju Slavjansk i Odesa u ruske ruke?Урадиће све да добију овај рат.Пребацују се полако али сигурно на ратни режим.Ја сам говорио мјесецима на теми да ништа ЕУ или НАТО пакт неће добити ако сатјера Русију на овај начин јер ће добити једну опасну и милитантну Русију.Сада је већ касно.Многи се на теми надају неком расулу унутар Русије али то се неће десити, они се за ово психички спремају 20 кусур година.Ситауација уопште није наивна и уопште ми није јасно докле ће НАТО пакт ићи јер већ ходају по црвеној линији.Ако крену рокати тактичким нуклерним главама по Украјини онда Украјина остаје један празан простор наредних 100 годинаа пре ће и то урадити него се повући из ове приче па ти види да ли је боље преговарати него ложити и хушкати на овај рат Украјинце.
Пре за следећу годину, зима би могла бити релативно мирна у војном смислу.Sa ovim Rusija ce nakon izgubljenog rata i neostvarenih ciljeva pokusati da zadrzi teritoriju koju je osvojila...Vojnici ce zameniti placenike, dobrovoljce i ugovorce kojima isticunugovori ..Dok se obavi citava ova regrutacija trebace dosta vremena, ovo je priprema za zimu, vreme u kojem Ukrajinci pripremaju drugu veliku ofanzivu....
Znači opravdavaš intervenciju NATO 1999 u spašavanju ugnjetavanog naroda na Kosovu kojeg su Srbi ugnjetavali 9 godina (ili više), zabrani univerziteta na albanskom jeziku (ili nađi izgovor koji god poželiš).
Dakle, da.
Ako uletiš vojskom svoje države u tuđu državu, okupiraš im teritorij, odlučiš pripojiti tuđe teritorije svojoj državi - to spada u definiciju invazije.
Урадиће све да добију овај рат.Пребацују се полако али сигурно на ратни режим.Ја сам говорио мјесецима на теми да ништа ЕУ или НАТО пакт неће добити ако сатјера Русију на овај начин јер ће добити једну опасну и милитантну Русију.Сада је већ касно.Многи се на теми надају неком расулу унутар Русије али то се неће десити, они се за ово психички спремају 20 кусур година.Ситауација уопште није наивна и уопште ми није јасно докле ће НАТО пакт ићи јер већ ходају по црвеној линији.Ако крену рокати тактичким нуклерним главама по Украјини онда Украјина остаје један празан простор наредних 100 годинаа пре ће и то урадити него се повући из ове приче па ти види да ли је боље преговарати него ложити и хушкати на овај рат Украјинце.
To su njihove gluposti i spinovi. 300000 poziva za mobilizaciju su uručeni za dan. Logično je da ti koji su dobili pozive ne mogu da napuste zemlju. Kvota je ispunjena, zašto bi od mobilizacije bežao neko ko nije u planu da bude mobilisan?Мени није јасно како су неки људи са теме сигурни да Русија не може мобилисати пар стотина хиљада војника.
Ако не може дићи пар милиона немамо о чему даље причати.Причамо о Русији а не о некој тамо Белгији.
BlablablaOvo je cista laz.
Siptari nisu bili ugnjetavani , bilo im je dozvoljeno koriscenje svojeg jezika, skolovanje na jeziku sve do univerziteta oni su te institucije napustali svojevoljno. Ne svi razume se.
Cak je i RTS imao i dan danas ima dnevnik na siptarskom jeziku tj LAJMET
Ima li HTV dnevnik na srpskom? Nema
Ima li tvoja neovisna drzava Hrvatska tj NDH skolovanje na srpskom od osnovne do univerziteta. Nema
Zato ne lazi .
Američkih 4428 glava je sasvim dovoljno da Rusiju pretvori u površinu Venere.Inače, prema Federaciji američkih naučnika, Rusija ima najveći inventar nuklearnih bojevih glava na svetu, sa ukupno 5977 komada.
SAD su na drugom mestu sa 4428, a sledi ih Francuska sa 290. Međutim, tačan broj bojevih glava u posedu Rusije nije poznat zbog bezbednosnih razloga.
Ruskih 10.000 nuklearnih glava garantuje da nista na zapadu nece preziveti u slucaju da se ne povuku.
Ja ne podržavam nikakve zločine, nikad, ni na jednoj strani. Pacifista sam. Nadam se da nijedan normalan čovek ne podržava nikakve zločine.
A to zašto ti smišljaš takve laži, to je već drugo pitanje.
Koji je taj ako smijem pitati"ZAŠTITA TERITORIJA"
Medvedev poručio da "nema povratka": Donbas će biti branjen i nuklearkama ako treba
M. G.
1 sat
114
komentara
92
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail
![]()
Foto: EPA-EFE
Bivši ruski predsjednik Dmitri Medvedev rekao je danas da bi se svako oružje u arsenalu Moskve, uključujući strateško nuklearno oružje, moglo koristiti za obranu teritorija pridruženih Rusiji od Ukrajine.
Medvedev, zamjenik predsjedavajućeg ruskog Vijeća sigurnosti, rekao je da će se referendumi koje organiziraju ruske separatističke vlasti na velikim dijelovima ukrajinskog teritorija pod ruskom okupacijom održati i da "nema povratka".
"Republike Donbas (Donjeck i Lugansk) i drugi teritoriji bit će primljeni u sastav Rusije"
Medvedev je rekao da će zaštita svih teritorija biti značajno ojačana ruskim oružanim snagama.
"Rusija je objavila da bi se za takvu zaštitu mogli koristiti ne samo mobilizacijski kapaciteti, već i svako rusko oružje, uključujući strateško nuklearno oružje i oružje temeljeno na novim tehnologijama", rekao je on.
Žuri vam se, nervozni ste i želite kraj ovako ili onako.Hoćemo prognoze, ne analize! Kad padaju Slavjansk i Odesa u ruske ruke?
Daj ne zezaj, više malih. I najmanja zrači radijaciju koju vetar može da prenese dalje. I ne samo radijacija, to je rpesedan, cene hrane energije na svetskom nivou odleteće do nema. KOliko mala treba da bude? A šta ako nato baci veliku posle nekoliko malih? tako to ide.Неће ако баце више мањих тактичких, довољно да их схвате напокон озбиљно и да стане рат моментално.
Искрено ја први пут од како је ова прича почела мислим да не блефирају.
Srbi ugnjetavali narod na Kosovu haahahahahahahaZnači opravdavaš intervenciju NATO 1999 u spašavanju ugnjetavanog naroda na Kosovu kojeg su Srbi ugnjetavali 9 godina (ili više), zabrani univerziteta na albanskom jeziku (ili nađi izgovor koji god poželiš).
Dakle, da.
Ako uletiš vojskom svoje države u tuđu državu, okupiraš im teritorij, odlučiš pripojiti tuđe teritorije svojoj državi - to spada u definiciju invazije.
Tixi, pusti sad genicidaše, šta kažeš na puštenih 200 nacista iz AzovaPodrzavao si. Secas se kad si Srbe si proglasio genocidnim , zato nisam hteo da se sretnem i druzim sa tobom uzivo.
Ne druzim se sa drugosrbijasima i autosovinistima.
Ja sam miran, a tebi poreska svakog trenutka može da bane na vrataŽuri vam se, nervozni ste i želite kraj ovako ili onako.
Drugoj strani se ne žuri, u tome je razlika. Kad je već moralo da do ovoga dođe, nema potrebe da se bilo gde srlja.
Ovo su mnogo veći procesi od jednog lokalnog rata i uzimanja ovog ili onog mesta, ovo je proena svetskog poretka koja mora lepo da se odradi.
Sit back and relax.
Pa da, Ukrajinci ugnjetavali narod u Donbasu, hahahahahahahaSrbi ugnjetavali narod na Kosovu haahahahahahaha
Koliko se ti jadan sekiraš za mene pa to je čudo.Ja sam miran, a tebi poreska svakog trenutka može da bane na vrata![]()
Tixi, pusti sad genicidaše, šta kažeš na puštenih 200 nacista iz Azova
Nikada nisam Srbe proglasio "genocidnim", ta izjava je toliko bolesna, miriše mi kao da potiče iz Raške oblasti.Podrzavao si. Secas se kad si Srbe si proglasio genocidnim , zato nisam hteo da se sretnem i druzim sa tobom uzivo.
Ne druzim se sa drugosrbijasima i autosovinistima.
Jesu. A kaži ti meni, jel ti poznat termin "Žuta kuća"?Pa da, Ukrajinci ugnjetavali narod u Donbasu, hahahahahahaha
Osetljiv sam na nepravdu.Koliko se ti jadan sekiraš za mene pa to je čudo.
Mnogo te nerviram jel da?
Ima ona decija pesmica.Jesu. A kaži ti meni, jel ti poznat termin "Žuta kuća"?
Ne, nisu, kontaš, "ugnjetavanje" možeš izmisliti uvijek.Jesu. A kaži ti meni, jel ti poznat termin "Žuta kuća"?