Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izjeda te ljubomora jel da?Izvini, Srbija će da se igra u Kataru. Tako da nema potrebe za poistovećivanjem. Inače u Srbiji živim, hvala na pitanju. Je li te zanima i da li plaćam porez ili ga izbegavam uz pomoć kripta kao jedan forumaš ovde![]()
Ju, što si se ti pronašao u ovoj priči oko patrite koji ne plaća porez? Nisam te nigde spomenuoIzjeda te ljubomora jel da?
Da te updateujem, upravo sam ugovorio posao sa strane, dakle pored Finaca će me plaćati i Irci, što je još par hiljada mesečno u Srbiju.
Najbolje od svega, platiću baš minimalan porez na taj novac, sve legalno, jer se razumem u to![]()
Sve ti se pomešalo, kakve veze ima NATO sa SP u fudbalu? Ili SAD, koja je marginalna fudbalska sila.Види написао си ово:
Па сам се логично питао ко то неће нас пустити да игра у Катрау, контам да си у ЕУ, САД и слично а ти у Србији живиш која ако ниси знао није ни увела санкције Русији.
Дакле ти се поистовјећујеш са НАТО пактом?![]()
SvegaaaaaaaaaaPoskupljenja cega?
Link?
Američki kancer je bio izdajica Tramp.Zelensky held a meeting of the Headquarters of the Supreme Commander.
According to the souha, Zelensky is again being rushed by Western partners from among the lobbyists of the Democratic Party, who want the Armed Forces of Ukraine to repeat the Kharkiv success and occupy Kherson before the US elections.
Therefore, now there is a possibility that they will throw a huge mass of forces on the Kherson direction in order to fulfill the behind-the-scenes demand of the “democrats”, who need this success for an internal electoral case.
@Masno
Демократе су канцер овог света.
Немој бити скроман - вишедеценијска, вишевековна и не само Амера, већ целог света.Никакве везе са Русијом.Посљедице дугогодишње пљачке америчког народа и корупције.
Znaci da mi placamo za sve? Neka idu i pm i oni i Ukr.
Kada nekog izjeda ljubomora i ne može da se suzdrži i pomene me, onda uživam u toj ljubomori.Ju, što si se ti pronašao u ovoj priči oko patrite koji ne plaća porez? Nisam te nigde spomenuo
A što se tiče zarade, nemoj da se hvališ okolo kolika ti je plata ako imaš dobra primanja. Ugledaj se na mene.
Pa to je problem, sam si se pronašao. Niko te nije pomenuo.Kada nekog izjeda ljubomora i ne može da se suzdrži i pomene me, onda uživam u toj ljubomori.
Da citiram svaku poruku u kojoj si me pomenuo? Ili si spreman da otkriješ forumaša na kog si mislio i tako me demantuješ?Pa to je problem, sam si se pronašao. Niko te nije pomenuo.
Sta, izbegava porez kao Nolo?Pa to je problem, sam si se pronašao. Niko te nije pomenuo.
Ne mogu da ga otkrijem, pohvalio mi se u PM. Ne bi bilo u redu.Da citiram svaku poruku u kojoj si me pomenuo? Ili si spreman da otkriješ forumaša na kog si mislio i tako me demantuješ?
Pa izgleda. Ja pomenuo izbegvanja poreza, a on se zalepio. Ne znam zaštoSta, izbegava porez kao Nolo?To samo najvece patriote umeju
![]()
"....avion je na svom repu imao jasno istaknutu crvenu papriku".Pogledajte prilog 1238321
A few hours ago, a Ukrainian Su-25 attack aircraft was hit over Kiselevka in the Kherson region.
A rocket fired at him hit the engine directly, which immediately caught fire and began to emit a black plume of smoke.
The downed plane crashed near the village of Belozerki (Barmashovo).
@Rybar
Ste bili Slovenci i vi Hrvati kada ste krenuli da rasparcavate SFRJ napadima na JNA, regularnu armiju regularne drzave.
Od tada je sve dozvoljeno. Tako da...
P.S. Posto sam vec pisao ovo, pa me prozvao kolega da placem za SFRJ - ne placem za SFRJ, nije trebala nikad ni da postoji onakva kakva je postojala, ali isticem kako je PREKRSEN PRINCIP jos onda - i sad se ovde neko buni oko Ukrajine. A situacija je bukvalno ista - delovi drzave nece da zive u toj i takvoj Ukrajini - tako je sve pocelo 2014.
Drugim recima ista situacija se onda slavila kao oslobodjenje, a sad se tumaci kao terorizam.
Pa lažeš, po običaju, ja od tebe drugo ne očekujem.Ne mogu da ga otkrijem, pohvalio mi se u PM. Ne bi bilo u redu.
Pa izgleda. Ja pomenuo izbegvanja poreza, a on se zalepio. Ne znam zašto![]()
Odnosi su uzavreli, čeka se najmanja greška.Sad kad Ukrajinci lansiraju rakete na Poljsku i uvuku ceo NATO u rat.
Mirise mi na taj scenario
Nestalo materijalahehe i dalje iz igrica kačiš.
![]()