Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2022-10-14-12-32-16-408-edit_com.zhiliaoapp.musically.jpg

Izvini, Srbija će da se igra u Kataru. Tako da nema potrebe za poistovećivanjem. Inače u Srbiji živim, hvala na pitanju. Je li te zanima i da li plaćam porez ili ga izbegavam uz pomoć kripta kao jedan forumaš ovde :lol:
Izjeda te ljubomora jel da?

Da te updateujem, upravo sam ugovorio posao sa strane, dakle pored Finaca će me plaćati i Irci, što je još par hiljada € mesečno u Srbiju, tj moj džep.

Najbolje od svega, platiću baš minimalan porez na taj novac, sve legalno, jer se razumem u to ;)

Zelensky held a meeting of the Headquarters of the Supreme Commander.

According to the souha, Zelensky is again being rushed by Western partners from among the lobbyists of the Democratic Party, who want the Armed Forces of Ukraine to repeat the Kharkiv success and occupy Kherson before the US elections.

Therefore, now there is a possibility that they will throw a huge mass of forces on the Kherson direction in order to fulfill the behind-the-scenes demand of the “democrats”, who need this success for an internal electoral case.

@Masno

Демократе су канцер овог света.

Izjeda te ljubomora jel da?

Da te updateujem, upravo sam ugovorio posao sa strane, dakle pored Finaca će me plaćati i Irci, što je još par hiljada mesečno u Srbiju.

Najbolje od svega, platiću baš minimalan porez na taj novac, sve legalno, jer se razumem u to ;)
Ju, što si se ti pronašao u ovoj priči oko patrite koji ne plaća porez? Nisam te nigde spomenuo
A što se tiče zarade, nemoj da se hvališ okolo kolika ti je plata ako imaš dobra primanja. Ugledaj se na mene.

Види написао си ово:

Па сам се логично питао ко то неће нас пустити да игра у Катрау, контам да си у ЕУ, САД и слично а ти у Србији живиш која ако ниси знао није ни увела санкције Русији.
Дакле ти се поистовјећујеш са НАТО пактом? :think:
Sve ti se pomešalo, kakve veze ima NATO sa SP u fudbalu? Ili SAD, koja je marginalna fudbalska sila.
Znači vrlo jednostavno - postojimo mi (poistovećujem se sa Srbijom) koji ćemo da igramo fudbal i vi koji ste najureni, dok se ne upristojite. Znači, nema potrebe da vam se opet priviđa NATO.
Što se Srbije i sankcija tiče - eto, za razliku kad su oni Srbima lupali najgore moguće sankcije, mi smo njih poštedeli.

Zelensky held a meeting of the Headquarters of the Supreme Commander.

According to the souha, Zelensky is again being rushed by Western partners from among the lobbyists of the Democratic Party, who want the Armed Forces of Ukraine to repeat the Kharkiv success and occupy Kherson before the US elections.

Therefore, now there is a possibility that they will throw a huge mass of forces on the Kherson direction in order to fulfill the behind-the-scenes demand of the “democrats”, who need this success for an internal electoral case.

@Masno

Демократе су канцер овог света.
Američki kancer je bio izdajica Tramp.

Ju, što si se ti pronašao u ovoj priči oko patrite koji ne plaća porez? Nisam te nigde spomenuo
A što se tiče zarade, nemoj da se hvališ okolo kolika ti je plata ako imaš dobra primanja. Ugledaj se na mene.
Kada nekog izjeda ljubomora i ne može da se suzdrži i pomene me, onda uživam u toj ljubomori.

Znaju već ljudi da ja dobro zarađujem i od regularnog posla i od kripta, niko se neće potresti od mog pisanja.
Osim tebe, koji umire u sebi svaki put kad vidi moj post, a verovatno ne samo tad.

IMG_20221014_125410_004.jpg

The General Staff continues to accumulate reserves on the Southern Front, at the moment the Armed Forces of Ukraine have assembled a group of 60 thousand, of which half is in Nikolaev and is preparing to strike at Kherson. The Biden administration is urging Zelensky to storm Kherson in order to retake the city before the Senate election and allow the Democrats to use this victory as a symbol. Zaluzhny advocates a phased campaign, and warns of heavy losses during the assault on Kherson, which Russian troops have turned into a fortress.

IMG_20221014_125547_878.jpg

A few hours ago, a Ukrainian Su-25 attack aircraft was hit over Kiselevka in the Kherson region.

A rocket fired at him hit the engine directly, which immediately caught fire and began to emit a black plume of smoke.

The downed plane crashed near the village of Belozerki (Barmashovo).

@Rybar

Da citiram svaku poruku u kojoj si me pomenuo? Ili si spreman da otkriješ forumaša na kog si mislio i tako me demantuješ?
Ne mogu da ga otkrijem, pohvalio mi se u PM. Ne bi bilo u redu.

Sta, izbegava porez kao Nolo? :cepanje: To samo najvece patriote umeju :lol:
Pa izgleda. Ja pomenuo izbegvanja poreza, a on se zalepio. Ne znam zašto :hahaha:

Pogledajte prilog 1238321

A few hours ago, a Ukrainian Su-25 attack aircraft was hit over Kiselevka in the Kherson region.

A rocket fired at him hit the engine directly, which immediately caught fire and began to emit a black plume of smoke.

The downed plane crashed near the village of Belozerki (Barmashovo).

@Rybar
"....avion je na svom repu imao jasno istaknutu crvenu papriku".

Čokalije.

Ništa im nije sveto.

Ste bili Slovenci i vi Hrvati kada ste krenuli da rasparcavate SFRJ napadima na JNA, regularnu armiju regularne drzave.

Od tada je sve dozvoljeno. Tako da...

P.S. Posto sam vec pisao ovo, pa me prozvao kolega da placem za SFRJ - ne placem za SFRJ, nije trebala nikad ni da postoji onakva kakva je postojala, ali isticem kako je PREKRSEN PRINCIP jos onda - i sad se ovde neko buni oko Ukrajine. A situacija je bukvalno ista - delovi drzave nece da zive u toj i takvoj Ukrajini - tako je sve pocelo 2014.
Drugim recima ista situacija se onda slavila kao oslobodjenje, a sad se tumaci kao terorizam.

Ne vidiš nikakvu razliku između SFRJ i ove agresije jedne države na drugu?

U SFRJ se dogodio raspad države, ovdje je riječ o agresiji na suverenu državu, uviđaš razliku?

Ne mogu da ga otkrijem, pohvalio mi se u PM. Ne bi bilo u redu.
Pa izgleda. Ja pomenuo izbegvanja poreza, a on se zalepio. Ne znam zašto :hahaha:
Pa lažeš, po običaju, ja od tebe drugo ne očekujem.

Evo nekih tvojih poruka sa samo jedne teme, toliko si opterećen i ljubomoran da me stalkuješ na forumu i kmečiš o porezu:

https://forum.krstarica.com/threads...ju-u-ukrajini-13.958768/page-30#post-45539502
https://forum.krstarica.com/threads...ju-u-ukrajini-13.958768/page-42#post-45540767
https://forum.krstarica.com/threads...ju-u-ukrajini-13.958768/page-43#post-45540842
https://forum.krstarica.com/threads...u-u-ukrajini-13.958768/page-674#post-45618594

Izjeda te ljubomora, priznaj ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back