Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🛰 Компанија Илона Маска тражи од Пентагона да плати коришћење „Старлинка“ у Украјини

💰 Компанија „Спејс Икс“, која је у власништву Илона Маска, затражила је од америчке војске да преузме трошкове финансирања коришћења система „Старлинк“ у Украјини, наводећи да не може више сама да плаћа те услуге.

✍️ У писму, упућеном прошлог месеца Пентагону, „Спејс Икс“ је затражио од владе да почне да финансира услуге „Старлинка“ у Украјини, тврдећи да ће трошкови до краја године износити више од 120 милиона долара, односно око 400 милиона долара у наредних 12 месеци.

Ako ne platiš račun isključe ti internet, jel tako beše? :lol:

Izginuše Ukiji na Hersonu, a neprijatelja nisu ni videli, niti opalili metak iz puške

FfAuFCuX0AIxT32

Nesretni idioti

čuo sam se bratom Jurijem iz Moskve..kaže da Rusi napreduju..osvojili ili će osvojiti Bahmut..nisam razumeo.... razvaljuju im infrastrukturu..Zaporožje su granatirali.. povlače se iz Hersona i tu oblast će im predati ali ovo ostalo će odbraniti..

civili Ruski iz Hersona zajedno sa vojskom..tako sam ga razumeo..
civili ruski će završiti u jami kao oni nesretnici koje su pokraj kupjanska poklali i bacili u jamu...vojska je u biti galicijski zločinački okot kojeg treba sravniti sa zemljom...bez milosti...nadam se da će putin otići u 3 PM i da će na dužnost doći čovjek koji će bez milosti uništiti neprijatelja i preživjelima naseliti sibir...

civili ruski će završiti u jami kao oni nesretnici koje su pokraj kupjanska poklali i bacili u jamu...vojska je u biti galicijski zločinački okot kojeg treba sravniti sa zemljom...bez milosti...nadam se da će putin otići u 3 PM i da će na dužnost doći čovjek koji će bez milosti uništiti neprijatelja i preživjelima naseliti sibir...
ovi neće..ovi idu u Rusiju ja msm

Ima li neko da se razume, koji model drona "vodi" ove udare?

Ovaj što uočava, snima i navodi Lancet kamikaze na ukrajinsku tehniku i ljudstvo.

To je neki zao bata.

Kamikaza samo dođe i odradi svoj posao.
Koristi optičkoelektronsko navođenje i protiv pješadije koristi termobarične bojeve glave dok protiv oklopa koristi HEAT glave, leti 300 km/h i izbjegava svu ukrajinsku odbranu.

Zayebana stvarčica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back