ja mislim da si ti provincijalac, ili prekodrinac... moras kod komsije na casove iz srpskog, pa onda tek indoktrinacijaМислим да си се мало погубио у тој граматици ал нема везе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da si ti provincijalac, ili prekodrinac... moras kod komsije na casove iz srpskog, pa onda tek indoktrinacijaМислим да си се мало погубио у тој граматици ал нема везе.
Ne lazem, ne kradem, drzim do svojih i pomognem kad i kako god mogu.Uopšte ne bi zaebalo tvoju familiju.
Ne daj Bože ikog takvog imati kod kuće.
Ја прекодринац издајник на ћирилици а ви србенде на усташкој латиници, е туго.ja mislim da si ti provincijalac, ili prekodrinac... moras kod komsije na casove iz srpskog, pa onda tek indoktrinacija
tu kinesku strategiju je i alija kopirao. samo ni ukri ni alija nemadoše bunar dubok kao kineski.Izvini, nisam te razumeo. Naveo sam kao primer ofanzivu 300.000 kineskih dobrovoljaca, koja je pocepala tehnički superiorni Amerikance u paramparčad.
Povukao sam paralelu sa ovim što sada rade Ukrajinci, kako i oni preplavljuju ruske položaje, ne obazirući se na gubitke.
Rusi dakle imaju kao opciju ili da redukuju liniju fronta ili da sami uvećaju broj vojnika, što oni očigledno i čine.
Specijalna operacija je prošlost.
Ne samo gubitci nego i mnoge druge stvari. Ima dosta onih koji su ratovali u Ukr. i nece da idu nazad, mnogi samo zato jer ih ne placaju. Isto tako i nove zamjene, Niko nije glup da ide gubiti glavu za dzaba.Teški gubici koji nisu nadomješteni.
Купује тј куповала приватна фирма, није куповала америчка држава.besmislica. od rusa kupuješ raketne motore pa zaključuješ da su ameri nula.
prosto svako ima neku tehnološku prednost. a rusi u teškoj kategoriji.
pismo je samo skup simbola. dalje nisi napredovao.Ја прекодринац издајник на ћирилици а ви србенде на усташкој латиници, е туго.
MAJKO MOJA!

Postoji sitna razlika:Prećiće na Aurusa - Made in Russia:
Pogledajte prilog 1231208Pogledajte prilog 1231209Pogledajte prilog 1231207
Čime bi to trebao biti impresioniran?Ne lazem, ne kradem, drzim do svojih i pomognem kad i kako god mogu.
A i nemam potrebu ko vi da kidam sve veze sa stvarnosti koja me okruzuje. Ako neko jede gowna ja cumu i reci da jede gowna.
Znam da ti to ne razumijes da ima ljudi koji uopste nijesu impresionirani drugim ljudima i koji ne misle da su drugi ljudi bolji ili gori od njih.
Писмо данас само скуп симбола, црква сутра само грађевина од камена.pismo je samo skup simbola. dalje nisi napredovao.
ja ne rekoh da si ti izdajnik, ne znam mozda si jedan od ovih hrvata, ili komsijin neki zemljakЈа прекодринац издајник на ћирилици а ви србенде на усташкој латиници, е туго.
To mogu da proverim, ali im ti veruješ na golu reč.Значи Н1 ако каже да сунце излази на истоку ти ћеш тврдити супротно.
Ти каза.To mogu da proverim, ali im ti veruješ na golu reč.
Stavi ti trola u obor za ignorisane “korisnike”, voli da troluje, briga njega i za Rusiju, i za Ukrajinu.Čime bi to trebao biti impresioniran?
Da ponovim: Ne interesuje me šta pišeš i ne interesuju me tvoje lažne suze. Na te stvari ne reagujem, sve dok se ne ''zakačiš'' za neki moj upis nebuloznom replikom. Dakle, čitam ali na tvoje bulažnjenje ne repliciram nikad prvi, ne interesuje me. Ali kad ubaciš repliku na neki moj upis, stvar se menja iz osnova i dobijaš šta te sleduje. Jednostavno je, zaobiđi moje postove i miran si.
Nije predugačak - ne žele da se troše u defanzivnim bitkama.
Zalužni rek’o Klovnu da ćeš biti brzo razočaran.Ти каза.
Objasni to onda načelniku Štaba odbrane Oružanih snaga Velike Britanije admiralu Entoniju Dejvidu Radakinu, ciji link sam postavio gde on upozorava da Zapad nema resenje za odbranu, da on nema pojma i da ti znas bolje od njega sa cime raspolazu.Nazvrljao si svasta a u stvari ništa.
Realno nemaju ništa u stvari imaju stiropor-karton makete za paradu.
Ovih 7 meseci su pokazali svu (ne)moć rusije u svakom smislu....
Не разумеш ти то, 5д шах се игра.Ne žele da se troše u odbrani svoje zemlje?
e, bas procitah, zemljo, otvori se, svemirci napadaju!Objasni to onda načelniku Štaba odbrane Oružanih snaga Velike Britanije admiralu Entoniju Dejvidu Radakinu, ciji link sam postavio gde on upozorava da Zapad nema resenje za odbranu, da on nema pojma i da ti znas bolje od njega sa cime raspolazu.
Glupo je ubacivati jedinice jednu za drugom na području gde je nemoguće napraviti veliki proboj bez teških gubitaka. Kreće se u napad tek kad druga strana bude iscrpljena od stalnih napada.Ne žele da se troše u odbrani svoje zemlje?
naravno. i religija je promenljivo učenje. svako vezivanje za pogrešno učenje plaćaju najviše sledbenici. drugi su kolateralna šteta.Писмо данас само скуп симбола, црква сутра само грађевина од камена.
Не разумеш ти то, 5д шах се игра.