Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ах да, митски руски гас. Човек се запита како је човечанство опстало толике векове без њега.
ja sam mislio da ce svabe samo u 19. vek da se vrate - deindustrijalizacija, ali ako su vekovi u pitanju srecan put u kameno doba
ja u americi ne znam kako bih se grejao danas da nemam gasa
da ustekam sve kvarcne, i svi mi, nestaje struja - sta onda da radim da se ubijem?

ja sam mislio da ce svabe samo u 19. vek da se vrate - deindustrijalizacija, ali ako su vekovi u pitanju srecan put u kameno doba
Са 25 на само 22 у стану, главни проблем Немачке тренутно. Русија се највише боји немачке деиндустријализације, како онда да набаве Мерцедесе.

Са 25 на само 22 у стану, главни проблем Немачке тренутно. Русија се највише боји немачке деиндустријализације, како онда да набаве Мерцедесе.
Prećiće na Aurusa - Made in Russia:

D7496E00-0913-410C-BFFE-B5C4B0183C2C.jpeg
1D807EFF-72DB-468D-9DEE-2C4A4A1538B0.jpeg
30C19ED5-4F03-4D17-8429-08ED9A96DFEB.jpeg

samo je vama seljama svapska mecka pojam, mi koji smo izmenjali razne marke, znamo i za bolje

sa 25 na 22, ako je napolju 10, ali ako je minus 20, racunaj, ne dizes temp 10-15 stepeni nego duplo, pa ces i potrositi duplo vise
ako se stedi na sijalicama, trebaju ti 20-30 sijalica da ugasis da bi pustio 1 kvarcnu pec, ili 1 bojler

Ko zna ko je to…

Ma sve NAFO Botovi i Cyber handžar divizija...
Pusti li su ih iz NATO kanalizacije da plutaju...nadajući se da će promeniti svest i duh Srba...
A to se desiti neće...
Neki se čak i predstavljaju Srbima i maskiraju ćirilicom...a vidiš da ih je NAFO Cyber kreirao...
Neokortikalni rat...kojeg još uvek vode protiv Srba...

...

Проблем је што је тад читав запад био уз Русију, слао конвоје и конвоје тенкова, авиона, камиона, материјала, хране. Данас је обрнуто а Русија не да нема ни 20% снаге СССР-а него нема ни 20% мотивације и одлучности коју је СССР имао и то је најгоре. Мотивисаност и одлучност често надокнаде остале недостатке, као што видимо на примеру Украјине.
problem je šta ti ne poznaješ povjest istoriju...samo jedna crtica...kada je koča popović komandant 1 proleterske došao u posjed njemačke šapke s unutrašnje strane našao je oznaku da je sašiveno u francuskoj...ti izgleda da ne znaš da je 1942. čitav zapad radio za hitlera izuzev britanaca koji su iza sebe imali imperij...kina je bila okupirana i obe koreje od strane japana...danas su uz ruse čitava latinska amerika,skoro čitava afrika kina,indija i da ne nabrajam...ao motivisanosti i odlučnosti valja pogledati današnji herson u kojem žive u velikoj večini ukrajinci koji danas žele da ih napuste sunarodnici i odu u kijev ili lavov i nek se tamo raduju bombardiranju hersona..sutra rus će u bivšoj ukrajini se boriti za rusku zemlju jer rusija to je i donbas i lugansk i herson i zaporožje...

Većina tehnike sa kojom trenutno raspolaže ukrajinska vojska dobili su iz donacija.
Aktivirali su nešto otpisanih t-64.
Trenutno Rusima prave probleme svojim brojkama, kao što su Kinezi napravili Amerima u Korejskom ratu.
Garant imaju instruktor iz Kine. Podli Kinezi.
kao prvo...kineski dobrovoljci su krenuli sa čitave kinesko korejske granice...možemo li sutra kada rusi proglase antiterorističku operaciju očekivati 300 000 vojnika kako ulaze u ex ukrajinu ne samo iz pravca novoproglašene rusije..

Pa defetisto, što nisi život položio za Liku?

Jel ti neko branio da poput majora Tepića dočekaš ustaše i NATO sam ako treba?

Nego sad u službi NATO-a, usled Stokholmskog sindroma..., širiš dalje defetizam...slizavajući se ovde sa najcrnjim ustašama...:ceka:

...
Dakle ti ne razumijes ono sto sam ja napisao?

Dao Zloba Liku za Kosovo. A ti mene onda pitas zasto nijesam pocinio samoubistvo koje ne bi nista promijenilo osim sto bi zaebalo moju familiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back