Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uopšte ne bi zaebalo tvoju familiju.
Ne daj Bože ikog takvog imati kod kuće.
Ne lazem, ne kradem, drzim do svojih i pomognem kad i kako god mogu.

A i nemam potrebu ko vi da kidam sve veze sa stvarnosti koja me okruzuje. Ako neko jede gowna ja cumu i reci da jede gowna.
Znam da ti to ne razumijes da ima ljudi koji uopste nijesu impresionirani drugim ljudima i koji ne misle da su drugi ljudi bolji ili gori od njih.

Izvini, nisam te razumeo. Naveo sam kao primer ofanzivu 300.000 kineskih dobrovoljaca, koja je pocepala tehnički superiorni Amerikance u paramparčad.
Povukao sam paralelu sa ovim što sada rade Ukrajinci, kako i oni preplavljuju ruske položaje, ne obazirući se na gubitke.
Rusi dakle imaju kao opciju ili da redukuju liniju fronta ili da sami uvećaju broj vojnika, što oni očigledno i čine.
Specijalna operacija je prošlost.
tu kinesku strategiju je i alija kopirao. samo ni ukri ni alija nemadoše bunar dubok kao kineski.

ako sad ne potpišu nešto ostaje nam da žalimo što će toliko ljudi izginuti.

Teški gubici koji nisu nadomješteni.
Ne samo gubitci nego i mnoge druge stvari. Ima dosta onih koji su ratovali u Ukr. i nece da idu nazad, mnogi samo zato jer ih ne placaju. Isto tako i nove zamjene, Niko nije glup da ide gubiti glavu za dzaba.

Ako Rusija zaradjuje od pocetka rata vise nego prije rata, zasto ne placaju vojnike?

Mislim ovo je samo ilustracija da pogibije i ranjavanja nijesu jedini razlog nego ima i daleko vecih razloga. Kad te vlast i vojska lazu, nece da placaju, zaebavaju te, onda to ima odraz na mnogostosta.

Ne lazem, ne kradem, drzim do svojih i pomognem kad i kako god mogu.

A i nemam potrebu ko vi da kidam sve veze sa stvarnosti koja me okruzuje. Ako neko jede gowna ja cumu i reci da jede gowna.
Znam da ti to ne razumijes da ima ljudi koji uopste nijesu impresionirani drugim ljudima i koji ne misle da su drugi ljudi bolji ili gori od njih.
Čime bi to trebao biti impresioniran?
Da ponovim: Ne interesuje me šta pišeš i ne interesuju me tvoje lažne suze. Na te stvari ne reagujem, sve dok se ne ''zakačiš'' za neki moj upis nebuloznom replikom. Dakle, čitam ali na tvoje bulažnjenje ne repliciram nikad prvi, ne interesuje me. Ali kad ubaciš repliku na neki moj upis, stvar se menja iz osnova i dobijaš šta te sleduje. Jednostavno je, zaobiđi moje postove i miran si.

Čime bi to trebao biti impresioniran?
Da ponovim: Ne interesuje me šta pišeš i ne interesuju me tvoje lažne suze. Na te stvari ne reagujem, sve dok se ne ''zakačiš'' za neki moj upis nebuloznom replikom. Dakle, čitam ali na tvoje bulažnjenje ne repliciram nikad prvi, ne interesuje me. Ali kad ubaciš repliku na neki moj upis, stvar se menja iz osnova i dobijaš šta te sleduje. Jednostavno je, zaobiđi moje postove i miran si.
Stavi ti trola u obor za ignorisane “korisnike”, voli da troluje, briga njega i za Rusiju, i za Ukrajinu.

Nazvrljao si svasta a u stvari ništa.:roll:
Realno nemaju ništa u stvari imaju stiropor-karton makete za paradu.
Ovih 7 meseci su pokazali svu (ne)moć rusije u svakom smislu....
Objasni to onda načelniku Štaba odbrane Oružanih snaga Velike Britanije admiralu Entoniju Dejvidu Radakinu, ciji link sam postavio gde on upozorava da Zapad nema resenje za odbranu, da on nema pojma i da ti znas bolje od njega sa cime raspolazu.

Objasni to onda načelniku Štaba odbrane Oružanih snaga Velike Britanije admiralu Entoniju Dejvidu Radakinu, ciji link sam postavio gde on upozorava da Zapad nema resenje za odbranu, da on nema pojma i da ti znas bolje od njega sa cime raspolazu.
e, bas procitah, zemljo, otvori se, svemirci napadaju!

Начелник британског генералштаба: Русија може да удари на Лондон из свемира!

sta ima da vas biju, kada se satirete sami?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back