Ja sam ovde davno rekao da ovo nije rat protiv Ukrajine, nego simulacija istog. Ovo je zajednicka specijalna operacija SAD protiv Evrope u kojoj i Rusija ucestvuje.
Borba za resurse! Ameri ce dobiti evropske kompanije pod sopstvenu jurisdikciju, kao i najtalentovanije evropske tehnicare, tehnologe, inzinjere. Nesto od toga ce otici i u pravcu Rusije, gde krece reidustrijalizacija zemlje. Isto kao i 45. samo se ne zove "Operacija Spajalica". Verovatno imaju naziv toga, ali ce nam to reci naravno kasnije. I za "Spajalicu" smo saznali decenijama kasnije. Ponovo krece regrutacija naucnog kadra iz porazene Nemacke, ovog puta bez ispaljenog metka.
U svojim okvirima, i Rusija ce profitirati, dobice konkretno sve one kompanije iz Nemacke koje je odavno uspela da podrije svojim kadrovima, pre svega iz oblasti eksploatacije nafte i gasa.
Rusiji takodje savrseno odgovara da uz svoje granice ima neku siromasnu Evroguzziju umesto mocnih ekonomskih subjekata, a kojoj vise ni jedan "Marshalov Plan" pomoci ne moze.
Opet podvlacim, sacekajte Nemce kad dobiju godisnji obracun za gas i struju, bice tamo sasvim drugaciji "Umfrage". Mene bas nesto zabole, ja sam se iz tog razloga preselio u Austriju. Samo Austrija i Madarska ce biti delimicno postedjeni ovog scenarija.
GAZPROM je juce odbio da isporuci gas Italiji uz orazlozenje da nece biti moguc tranzit kroz Austriju.
Pa samo budala ovde ne vidi o cemu se radi, a kad djavo odnese salu, drugovi Europejeri ce poceti jedni drugima da otimaju resurse.
Pa oni su jedni drugima otimali gasmaske i vakcine, a nece ostale resurse...