Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сергеј Лавров је открио детаље провокације која је укључивала покушај кријумчарења руског пилота у базу у Румунији, а затим обарање авиона и оптуживање Русије за напад на НАТО. Министар је подсетио да је ФСБ већ изложио шему, додајући: „Не знам како ће Британци опрати...“

Турски војни авион се срушио у Грузији (ВИДЕО)​

11. новембар 2025. - 16:38
Турски војни авион се срушио у Грузији (ВИДЕО) | Руско пролеће
Турско Министарство одбране пријавило је пад војно-транспортног авиона Ц-130 који је полетео из Азербејџана у Грузији.

Нема познатих жртава или повређених.

„Турски војни авион срушио се у општини Сигнаги, приближно 5 километара од грузијске државне границе. Према прелиминарним информацијама, летео је између Азербејџана и Турске. У току је истрага по члану 275(4) Кривичног закона Грузије, који предвиђа кршење прописа о безбедности ваздушног саобраћаја или обављање ваздушног превоза које је резултирало људским жртвама“, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.
http://t.me/RVvoenkor

Hahahaha kakva hrpa klošara

Meni ovo liči na dokumentarne snimke iz WW2 ali pokazuje i dodatne bitne stvari

Ukrajinska vojska je očigledno razbijena, ovakvo kretanje, ovakva koncentracija je poslastica da se poklopi VBR-ovima a zatim i dronovima

Izgleda da Ukrajina nema više čime da se bori, što je posledica suludog ulupavanja vojske i tehnike za besmislene ofanzive.
Da su čuvali ljude i tehniku za odlučujuće faze rata sada bi se druga pesma pevala

Ovako, rasulo

„Гледао сам како Русија слави Дан победе... Од сада ћемо славити Дан победе“ – објаснио је Трамп одакле црпи инспирацију за нове идеје.

❗️Русија планира да „заузме“ Украјину у три фазе. Путин има за циљ да окупира Харков, Николајев и Одесу, одсецајући Украјину од Црног мора, — Foreign Affair

Друга фаза укључује економски и политички притисак са претњом нове „инвазије“. У трећој, Украјина мора да уђе у руску орбиту.

G5foZ2BWgAAisrx

https://x.com/TStirlica89368/status/1988313301516968324

Turci srusili u Siriji ruski avion Rusi im skinuli odred. Rusija vraca sa kamatom. Visestrukom kamatom.

A ovi pilotciki. Pa verujem da su vec na putu za Sibir jedino su im glave u krilima akoza obesena o ekser.

Ne bas,to je onaj deo drustva koji se regrutuje iz navijaca fudbalskih klubova. Kod njih je to Spartak Moskva,kod vas BBB,nas Delije. Svakako nisu pesnici niti ljubitelji skole. Ratuju za novac i sta opljackaju.
Inace od nesto manje od 70 000 stanovnika ,ostalo je ,procenjeno 7 200.Da li ruski opredeljenih ili drugi razlozi?

Да додам прецизније око навијача, била је јединица прије годину-двије (која се у међувремену није помињала) састављена баш од навијача. Већина из ЧВК "Вагнер" је тренутно у Венецуели јер су истражили на нету да је њихов транспортни авион који је отишао тамо.
У војсци РФ има Вагнероваца али бивших, и није дозвољено да каче амблеме ЧВК на груди, на леђима може.
Ови на моторима су већином јединице из Сибира, а слободније али убрзано се крећу јер је магла па је мања могућност да буду лоцирани.
Плата у ЧВК "Вагнер" (скоро сам поставио твит када из "Вагнера" траже нове људе за неку мању јединицу, који морају бити грађани РФ) је око 5 000 евра за 1 мјесец, док је за добровољце у војсци РФ око 2 000 - 2 300 али уз неке друге повластице када ти истекне уговор.

Poslednja izmena:
Naučili micati watwrmark AI-ja?
Pohvalno

Која ти је сад то вјештачка интелигенција?

Ево нешто за тебе, знам да ће да ти се свиди :D...

🚨⚡️Као да сте на путовању кроз време:

Совјетска Волга из 1958. године на улицама америчког Мајамија!

-: Када мислите да сте већ видели све, Мајами вас изненађује класичном "Волгом"!🚗🇷🇺🇺🇸

Да додам прецизније око навијача, била је јединица прије годину-двије (која се у међувремену није помињала) састављена баш од навијача. Већина из ЧВК "Вагнер" је тренутно у Венецуели јер су истражили на нету да је њихов транспортни авион који је отишао тамо.
У војсци РФ има Вагнероваца али бивших, и није дозвољено да каче амблеме ЧВК на груди, на леђима може.
Ови на моторима су већином јединице из Сибира, а слободније али убрзано се крећу јер је магла па је мања могућност да буду лоцирани.
Плата у ЧВК "Вагнер" (скоро сам поставио твит када из "Вагнера" траже нове људе за неку мању јединицу, који морају бити грађани РФ) је око 5 000 евра за 1 мјесец, док је за добровољце у војсци РФ око 2 000 - 2 300 али уз неке друге повластице када ти истекне уговор.
Ponekad me podsecaju na Legiju stranaca! Znam da su aktivni u Africi,Sudan,Mali od skoro i na Madagaskaru. Ali ovo za Venecuelu nisam znao. Tamo je nizak standard, njihovu platu treba platiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back