Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Руска војска је последња линија одбране човечанства

Украјинци не ратују за Украјину већ за анти-људске интересе западних сила, а да тога нису свесни

И највећа будала ће то схватити...пре или касније....лакше или теже

Кинезима не верујем ништа

Imam ozbiljno pitanje: zašto je ruska vojska prije 4 ili 5 mjeseci mogla uništavati sve pred sobom a sad to više ne može?
Šta se točno i konkretno desilo da se to promijeni?
Mogu ja,mogu ja

HIMARS
1664704443088.png

Pa ja sam to rekao. Prva stvar koju su Amerikanci uradili prilikom napada na Irak je unistenje njihove elektroenergetske mreze .

Bombardovanje Sadamove rezidencije se podrazumeva jelte.

Sto Rusi ne rade to isto je van moci shvatanja mog razuma.

Ja da imam u arsenalu sto oni imaju kunem ti se Bogom, Kijev, Harkov, Sumi, Cernigov, Lavov ne bi imali struje duze od 10 minuta dnevno.
Struja nije toliko bitna radi gradova ali za manevar tj prebacivanje jedinica jeste ..Ukri im skupe 10k vojnika za vrlo kratko vreme pa tako na 4-5 lokacija i dobiješ to što imaš sad ..Ofranzivu od 40-50k Ukra protiv 8-10k Rusa koji nisu ni naopravli odbranu kako treba .Vide to generali nisu mamlazi ali eto opet nista ne čine po tom pitanju a vide i vojnici sto je najgore za Ruse . Jebeno će biti motivisati ljude posle svega ovoga . Na kraju ako nastave da brljaju ce iz nemoci da nesto promene bacite A bombu i sve nas oterati u K krasni ..

Struja nije toliko bitna radi gradova ali za manevar tj prebacivanje jedinica jeste ..Ukri im skupe 10k vojnika za vrlo kratko vreme pa tako na 4-5 lokacija i dobiješ to što imaš sad ..Ofranzivu od 40-50k Ukra protiv 8-10k Rusa koji nisu ni naopravli odbranu kako treba .Vide to generali nisu mamlazi ali eto opet nista ne čine po tom pitanju a vide i vojnici sto je najgore za Ruse . Jebeno će biti motivisati ljude posle svega ovoga . Na kraju ako nastave da brljaju ce iz nemoci da nesto promene bacite A bombu i sve nas oterati u K krasni ..

Шта кажу Данци на то што радиш против Краљевине а за интересе путина?

za tjedaan dana ćemo znati imal putin muda ili ne da denacifikuje kako kaže ruse u ukrajini...
Čisto sumnjam da će se bilo šta bitnije promeniti. Po osnovu mobilisanja rezervista, uguraće u Ukrajinu veći broj profesionalnog i regrutnog sastava, koji sada obavlja druge zadatke, obezbediti linije fronta i vratiti se tamo gde su stali čini mi se baš padom ovog Limana.
Znači artiljerija, lagano, VDV i Vagner, ostvaraju pomake, pa dok ne izadju na liniju četiri oblasti.
Ako je bilo šta primetno, onda jeste izostanak bilo kakve žurbe kod Rusa. Nisam siguran da njima odgovara ovaj sukob, ali uošte ne izgleda da ulažu trud da ga što pre privedu kraju.

Sinoć Ukri skupili 150 borbenih vozila na maloj površini uz Dnjepar (Hersonska oblast) i izvršili proboj. Hvala Putinu što je ostavio netaknute putne komunikacije i hvala ruskoj avijaciji što su joj prioriteti kokošinjci i šupe u Odesi.

Ako ovo potraje hoće.
Neće biti konkurentni cenama na svetskom tržištu i izvoz ima da se strmopizdi. Industrijski pogoni će iz Nemačke da sele u USA i zemlje sa jevtinijom energijom. Već je počelo.
Pa vidi: već dugi niz godina se proizvodnja seli tamo gdje je jeftinije.
Šta misliš šta Kinezi rade. Ne seliš se u zemlju s "jeftinijom energijom", jer bi se Apple onda proizvodio u Venecueli a ne u Kini. Dosta ti to naivno i površno gledaš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back