deda tripko
Ističe se
- Poruka
- 2.013
Na liniji fronta koji je dugacak 1000 kilometara..Imaju 134.000 vojnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na liniji fronta koji je dugacak 1000 kilometara..Imaju 134.000 vojnika.
Liman se može opisati sa dve reči:
KONAČNO OTREŽNJENJE
Dosta su se Rusi igrali SVO, sa malim brojem trupa i poštedom infrastrukture "prijateljskog naroda". Ovi koji su bili prijateljski su se pridružili Rusiji, treba osloboditi i Odesu ali bez poštede infrastrukture. Samo metodičko razaranje po Američkom "shock and awe" receptu, obnoviće se ono što postane deo Rusije.
Ako ne skinu rukavice piši propalo. Što bi rekao Tihi samo rokaj kokaj dok ne pobediš. Nemilosrdno.
What Armata doing?
Ja sam ovde davno rekao da ovo nije rat protiv Ukrajine, nego simulacija istog. Ovo je zajednicka specijalna operacija SAD protiv Evrope u kojoj i Rusija ucestvuje.A ako ne bude, ako će Švabi biti toplo i ako će se jednako često prati, onda ćeš ti prvi reći "Bio sam glupak i vjerovao Putinu"?

Normalno. Ali Putin je američki igrač i uništava RusijuPa ja sam to rekao. Prva stvar koju su Amerikanci uradili prilikom napada na Irak je unistenje njihove elektroenergetske mreze .
Bombardovanje Sadamove rezidencije se podrazumeva jelte.
Sto Rusi ne rade to isto je van moci shvatanja mog razuma.
Ja da imam u arsenalu sto oni imaju kunem ti se Bogom, Kijev, Harkov, Sumi, Cernigov, Lavov ne bi imali struje duze od 10 minuta dnevno.
Постоји, наравно. Али их има мало и скуп је па га не користе. Штета.What Armata doing?
Pa ovako, Armata je odličan tenk, ali ima jedan problem.
Ne postoji.
Najtalentiraniji evropski tehničari i inženjeri će krenuti u Rusiju jer reindustrijalizacija?Ja sam ovde davno rekao da ovo nije rat protiv Ukrajine, nego simulacija istog. Ovo je zajednicka specijalna operacija SAD protiv Evrope u kojoj i Rusija ucestvuje.
Borba za resurse! Ameri ce dobiti evropske kompanije pod sopstvenu jurisdikciju, kao i najtalentovanije evropske tehnicare, tehnologe, inzinjere. Nesto od toga ce otici i u pravcu Rusije, gde krece reidustrijalizacija zemlje. Isto kao i 45. samo se ne zove "Operacija Spajalica". Verovatno imaju naziv toga, ali ce nam to reci naravno kasnije. I za "Spajalicu" smo saznali decenijama kasnije. Ponovo krece regrutacija naucnog kadra iz porazene Nemacke, ovog puta bez ispaljenog metka.
U svojim okvirima, i Rusija ce profitirati, dobice konkretno sve one kompanije iz Nemacke koje je odavno uspela da podrije svojim kadrovima, pre svega iz oblasti eksploatacije nafte i gasa.
Rusiji takodje savrseno odgovara da uz svoje granice ima neku siromasnu Evroguzziju umesto mocnih ekonomskih subjekata, a kojoj vise ni jedan "Marshalov Plan" pomoci ne moze.
Opet podvlacim, sacekajte Nemce kad dobiju godisnji obracun za gas i struju, bice tamo sasvim drugaciji "Umfrage". Mene bas nesto zabole, ja sam se iz tog razloga preselio u Austriju. Samo Austrija i Madarska ce biti delimicno postedjeni ovog scenarija.
GAZPROM je juce odbio da isporuci gas Italiji uz orazlozenje da nece biti moguc tranzit kroz Austriju.
Pa samo budala ovde ne vidi o cemu se radi, a kad djavo odnese salu, drugovi Europejeri ce poceti jedni drugima da otimaju resurse.
Pa oni su jedni drugima otimali gasmaske i vakcine, a nece ostale resurse...![]()
Liman se može opisati sa dve reči:
KONAČNO OTREŽNJENJE
Dosta su se Rusi igrali SVO, sa malim brojem trupa i poštedom infrastrukture "prijateljskog naroda". Ovi koji su bili prijateljski su se pridružili Rusiji, treba osloboditi i Odesu ali bez poštede infrastrukture. Samo metodičko razaranje po Američkom "shock and awe" receptu, obnoviće se ono što postane deo Rusije.
Ako ne skinu rukavice piši propalo. Što bi rekao Tihi samo rokaj kokaj dok ne pobediš. Nemilosrdno.
KONAČNO OTREŽNJENJE
Vjerujem da su to dosta krvave bitke sa puno ukrajinskih zrtava, jer tamo je ravnica bez ikakve zastite. Na istoku je sumovito pa ruska prednost u opremi ne dolazi do izrazaja.
Postoji za parade, da.Постоји, наравно. Али их има мало и скуп је па га не користе. Штета.
Bio bi Pule manji humanista, kad bi mu odredjeno bratstvo iz Izraela dalo zeleno svetlo. Od njih on vise zazire nego od SAD + NATO.
![]()
A sta ce da rade u Nemackoj?Najtalentiraniji evropski tehničari i inženjeri će krenuti u Rusiju jer reindustrijalizacija?
Ti si brutalno prso.
I da ti kazem, tvoje kognitivne sposobnosti bi bile nedovoljne da to razumes, pa nema ni smisla.A od koga Rusi zaziru, ili ne zaziru, kad ih već bratstvo iz Izraela šalje na klanje?
Najtalentiraniji evropski tehničari i inženjeri će krenuti u Rusiju jer reindustrijalizacija?
Ti si brutalno prso.