Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 4.290
Civili. Beze od vojske koja ih oslobadja od zivota.Krvavi su mi rusi, izvlace se iz vrlo opasne situacije i moraju ponest opljackano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Civili. Beze od vojske koja ih oslobadja od zivota.Krvavi su mi rusi, izvlace se iz vrlo opasne situacije i moraju ponest opljackano
Junaci Ukrajine upravo to i rade: uništavaju nacistički okupatorski ološ.Čisti nacizam ...To zlo mora se istrebiti ne birajući sredstva ...
Od kada su civili obučeni u vojne uniformeCivili. Beze od vojske koja ih oslobadja od zivota.
Rusi znaju kako i zašto se bore. Oni su dokazali da su vitezovi ratovanja - ne ubijaju civile, naročito ne: starije, žene i decu, ne uništavaju kuće i objekte koji su od važnosti za tamošnje ljude ... Ništa vi, laprdala sa zapada i naci-gnjide, ne znate o Rusima i ratovanju ...Setimo se rusko-čečenskog rata. Taj rat je permanentno trajao više od 250 godina. Na tom ratu je L.N.Tolstoj zasnovao svoje remek delo Rat i mir... Kako je Putin to perfektno i zauvek završio? Seo je u borbeni avion, uzviknuo:Tako je to kada nemaš pojma zašto se boriš i koji su ti vojni ciljevi:
glupost. nove ruske trupe još se nisu razmestile. zasedanje dume takodje nije održano.Pocelo kmecanje " ceo NATO pakt " protiv same Rusije![]()
Iz krevetaOdakle jutros rusi beze ?
Da, hrabro vežu svoje ljude, ali pre toga ih moraju hrabro da svežu ... Isto što si činule i ustaše svom narodu u Jasnovcu ... Da, to je to nacističko junaštvo, čas i demokratija ....Junaci Ukrajine upravo to i rade
A kako i cime se kreću..Sve je to jako misticno ..Kreću se najvise zeleznicom a ona na struju mostova more..Ruska komanda kao da se igra dok im ljudi ginu , nedgovorno u svakom slučaju prema njihovim ljudima na terenu..Skroz pogresno. Rusi imaju q. od kvaliteta za pjesadiju a takva im je i obuka.
Kakvi Himarsi i tehnologija (koja pomaze ko i svako oruzje), kad je nadmoc na terenu od 5-10 na 1. Ukr. se bolje krecu, bolje su obuceni, spremni, podrzani na svakii nacin.
Moderno ratovanje?
Dronovi i sve ovo se vec desavalo u Siriji.
Siguran sam da će i Kijev da izgleda kao Grozni ovih dana, ali pre toga Putin mora da sedne u borbeni avion i uzvikne: "Otadžbina zove, braćo! Za mnom, junaci!"
Vidim i tamo se Pretvaraju da postoji debata
Ja sam prognozirao pad limana pre nedelju dana.Taktičko povlačenje iz Limana kako bi se izbegli gubici. Ništa novo, ne palite se.
Mhmmmm kako da ne ahahahaRusija je izvrsla agrarnu reformu od 2014-te naovamo pa ce moci da se snosi sa ovim ratom protiv zapada
Ja sam prognozirao pad limana pre nedelju dana.
Uskoro ce i Lisicansk da padne, a posle ukre ne zaustave ni do Mariupolja ako rusi nesto ne promene
a пytNH je baš na frontu i viče zamnom junaci?.. ej bre lažovi!"Za mnom, junaci"
Evo i igi je puk'o odnosno ne veruje da rat ide po lojuRuska komanda kao da se igra dok im ljudi ginu , nedgovorno u svakom slučaju prema njihovim ljudima na terenu..
Nije kao nego su jednostavno glupi.A kako i cime se kreću..Sve je to jako misticno ..Kreću se najvise zeleznicom a ona na struju mostova more..Ruska komanda kao da se igra dok im ljudi ginu , nedgovorno u svakom slučaju prema njihovim ljudima na terenu..
Ako nesto ne promene nemaju sanse. nemaju cime da zarshe horde ukraMhmmmm kako da ne ahahaha
Imaju 134.000 vojnika.Ako nesto ne promene nemaju sanse. nemaju cime da zarshe horde ukra
Mačko, više ceniš radijaciju ili blast efekat?To je kao sunnah, ne brijati bradu.
Takođe pri ritualnom umivanju, prođu rukom kroz nju k napred, i zato je ovako kvazinakostrešena
Ameri i Britishi nisu smeli da prismrde kontinentalnoj Evropi sve dok nisu bili sigurni da SSSR uzima Berlin.Svi saveznici u ratu doprineli su slabljenju i porazu Nemacke i Japana bez toga ne bi povratili istocnu Poljsku, Kurile, Sahalin i jos ponesto, oni koji veruju da su rat dobili Rusi sami grdno se varaju.