Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овакве неспособне и треба укинути само џаба гули пореске обвезнике.
Mile, doći ću opet posle da te podučavam svemu. Predugo sam ja bio u tome i previše znam pa bolje ovsko da ti prenesem znanje nego na terenu ne daj Bože.

Samo ne smiješ dozvoliti da te strah parališe, onda si ga ugasio. Odoh, poješće mi banda sve kroasane.

Samo su životi naše strane bitni - pa bar 100 puta je iz Vašingtona prećeno nuklearnim udarima “ako bude potrebno da se spasu životi američkih vojnika”. Nema tu ništa naročito - ratuješ svim oružjima kojima raspolažeš. Kolonizatori se nisu ustručavali da koriste topove i puške protiv neprijatelja koji je imao samo koplja.

Regularna stvar - U.S se ne stidi Hirošime, dakle zašto štedeti smrtne neprijatelje u Lavovu?
I bas Ameri prijetili nuklearnim udarima? I to barem 100 puta. Hajde da se ganjamo da mi das dva primjera u zadnjih 50 godina, ne moras svih 100.

Koja ne smije samostalno odlučiti od koga će kupovati plin.
Koja preporučuje visinu temperature kojom će se stanovi grijati.
Koja preporučuje koliko puta se tuširati.
Koja neće grijati dvorane ni bazene ove zime.
I koja na svom teritoriju ime strane vojnike već 77 godina.
To su oni sve samostalno odlucili. Znaju da je to cijena unistenja ruskih imperijalnih planova. U Njemackoj kao politicar samo mozes izgubiti izbore ako si protiv embarga. To samo djelimicno ne vazi za desnicare iz AfD-a

pa, da, ali iljin je emigrirao, bela ideja i nije opstala u rusiji, da bi je sada putin i medvedev preko iljina zagovarali - tesko da je populisticka
p.s. i komunizam, boljsevizam im je dosao spolja - hocu da kazem da su i oni bezidejni, kao i zapad, samo gledaju gde ce sta da pokupe, i idu u krajnosti.... vidis zapad bi neko posthriscanstvo, postistoriju, reset, novu normalnost, novi poredak svetski itd... svi bi da skoce negde u proslost, u buducnost, svi se diskonektovali vec iz sadasnjosti
Ako imalo pratiš Rusiju to je neka luda mješavina carizma, komunizma i pravoslavlja. Vlast bi htjela svima da udobrovolji, svi da ju smatraju svojom i jedinom.
Zapad nije nikakva Babaroga za Ruse, dio ruske elite koja ima vlast se samo preplašilo sloboda i individualizma koje nudi zapadna kultura. Ovo je priča o moći grupice ljudi i kako ju zadržati. Svi oni šalju svoju djecu na zapad na školovanje, ne boje se da će podržati satanisti, perveznjaci, nacisti, još im kupuju nekretnine da tamo žive. Običan narod u Rusiji i na zapadu se ne razlikuje toliko u vrijednostima po kojima žive.
Možda Rusi naoko izgledaju, zbog slike koju vlast šalje van, kao zombi odani vlasti, ali vidimo da jedan poremećaj poput mobilizacije tjera stotine tisuća ljudi da bježe od ludila i to ljudi koje vlast pokušava izuzeti od mobilizacije.

Volio je naciste i fašiste u kojima je vidio vrijednosti za koje se zalagao.
Toliko da je morao na kraju da bega u Svajcarsku.

Jel možes da razlučis etape stvaranje fašizma u Nemackoj i nastajanje naciosocijalizma i te ideologije i da mnogi u Evropi na pocetku nisu mogli da vide kuda to vodi, i da su, da li naivno ili ko zna vec kako mislili da tu ima nekih dobrih stvari i onda su posle promenili misljenje kada je nacizam dobio svoje mracne obrise.

Još samo jedno uspješno rusko pregrupisavanje i sa Ukrajinom će biti gotovo.

Prilozi

• aaa.jpeg
    aaa.jpeg
    65,8 KB · Pregleda: 24
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back