Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo će otići Mr Lapin, komandant Centralnog Vojnog Okruga - grupa Zapad. Kadirov, vrh FSB-a i Rosgvardija traže njegovu glavu.
Kakva li je to “autokratija” kad Kadirov i masa ljudi javi traže smene, počev od ovog genijalca, i još masu najurivanja po Ministarstvu?
Кадиров од почетка заступа ту "тврђу" линију и јавно говори о томе, као што износи и критике. С једне стране, нама изгледа једоставно да се цела ова операција подигне на "виши ниво" и да се крене жешће, али није то тако једноставно када се сви аспекти узму у обзир, а пре свега људски животи.

Kako ide kontraofanziva u Limanu sa pojačanjem koje je stiglo jučer?
Pojačanje je stiglo, ali ne da spreči okupaciju Limana kako sam ja mislio, nego da obezbedi izlazni koridor za Kozake, jbg. zaebao sam se.
Ono šta je isplivalo od juče je uredno izvlačenje nekoliko stotina branilaca sa tehnikom. Povlačenje kolone je nadzirano ukrajinskim dronom (video sam postavio pre), kolona u povlačenju nije bila podvrgnuta artiljerijskom ili bilo kakvom napadu, pa pretpostavljam da je sa Ukrima dogovorena predaja Limana za bezbedno izvlačenje ljudstva i tehnike.

Pojačanje je stiglo, ali ne da spreči okupaciju Limana kako sam ja mislio, nego da obezbedi izlazni koridor za Kozake, jbg. zaebao sam se.
Ono šta je isplivalo od juče je uredno izvlačenje nekoliko stotina branilaca sa tehnikom. Povlačenje kolone je nadzirano ukrajinskim dronom (video sam postavio pre), kolona u povlačenju nije bila podvrgnuta artiljerijskom ili bilo kakvom napadu, pa pretpostavljam da je sa Ukrima dogovorena predaja Limana za bezbedno izvlačenje ljudstva i tehnike.
Otkud onoliko pobijenih Rusa pored puta prema Torskom?

Џогирање вц и дајцовање ходника је соецијалност вас гуштера!
Ооо да па ти ниси војску ни служио па не знаш штај гуштер😂
Ma ja bi volio da nisam. Meni je ratovanje najgori izum čovječanstva što postoji.

Ja bi ukinuo sve vojske a ostavio samo policiju sa motkama kao u Indiji.

Кадиров од почетка заступа ту "тврђу" линију и јавно говори о томе, као што износи и критике. С једне стране, нама изгледа једоставно да се цела ова операција подигне на "виши ниво" и да се крене жешће, али није то тако једноставно када се сви аспекти узму о обзир, а пре свега људски животи.
Trenutan zadatak armije, milicija itd. jeste da drže front dok mobilisani ne završe proces treninga i dođu na teren.
Koliko dugo će to potrajati? Verovatno nedelju dana još.

Istocna Nemacka nije bila samostalna drzava, ogradila se zidom, ali su ljudi iz nje bezali...Ova Nemacka je nesto totalno drugo.U nju se ljudi bore da udju, ona je samostalna, najrazvijenija u Evropi....
Koja ne smije samostalno odlučiti od koga će kupovati plin.
Koja preporučuje visinu temperature kojom će se stanovi grijati.
Koja preporučuje koliko puta se tuširati.
Koja neće grijati dvorane ni bazene ove zime.
I koja na svom teritoriju ime strane vojnike već 77 godina.

Кадиров од почетка заступа ту "тврђу" линију и јавно говори о томе, као што износи и критике. С једне стране, нама изгледа једоставно да се цела ова операција подигне на "виши ниво" и да се крене жешће, али није то тако једноставно када се сви аспекти узму о обзир, а пре свега људски животи.
Samo su životi naše strane bitni - pa bar 100 puta je iz Vašingtona prećeno nuklearnim udarima “ako bude potrebno da se spasu životi američkih vojnika”. Nema tu ništa naročito - ratuješ svim oružjima kojima raspolažeš. Kolonizatori se nisu ustručavali da koriste topove i puške protiv neprijatelja koji je imao samo koplja.

Regularna stvar - U.S se ne stidi Hirošime, dakle zašto štedeti smrtne neprijatelje u Lavovu?

Otkud onoliko pobijenih Rusa pored puta prema Torskom?
Verovatno bilo pre ovoga, ne znam nisam video.

Fd_Ba8sWIAEEe-W

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back