Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта има кога да читамо.
Довољно је да пратимо развој ситуације на терену, да познајемо мало историју али суштинске ствари и да укључимо мозак.
Na zalost, veliki broj stanovika nase nedodije nije u stanju za stavku 3 a stavku 2 ne poznaje i ne zanima ih.

Rusa, i Ukrajinaca koji se smatraju za deo ruske nacije (ne naroda) , su na jugu i istoku Ukrajine. Oni koji su se tu naselili kad su ruski Carevi najurili Otomansku Imperiju i likvidirali Krimski Kanat kao pretnju.
Sever i zapad su stravični rusofobi, kao Poljaci.
Da. U njih je Poljska ubacila "filozofe" i agitatore negde tu na početku 18og veka.

kim jong un korea GIF
Eno je kod moje tetke kuvana i pecena, visi za kompom od jutra do mraka, bratic joj otvorio cak njen profil na ukrajinskom i ruskom, ne skida se s igrica.
Ja dosao i prvo pomislio da je mala Anastazija, braticeva kcer, kad ono neka mala plavokosa orkica, a sin druge sestricne svima vice da ima curu Ukrajinku, topi se kraj nje.
Mislim si ja - Luka cuvaj se, to ti je snaha iz Sume Striborove u nastajanju, ili sto bi Sovjeti rekli, mini Baba Yaga.
Neka si mali nadje cestitu Jugovicku, a ne nekakvu rusku ili ukrajinsku harpiju.

pa ljudski je da se bezi od moblizacije, zar ne? kako to onda dokazuje tvoju tezu da su rusi u krivu, ja ne vidim

dakle, prvo su ukre slale vojsku na donbas, svoje su morali da mobilisu da bi napadali te ruse u donbasu
Sećaš se da si u mladosti pisao: "Nisam ja nikakav rusofil, samo upozoravam da je Kina ta koja će prva nekog napasti, dok je Putin mirotvorec."

A sad... čak i kištraš belo-plavo-crvenu boju

Eno je kod moje tetke kuvana i pecena, visi za kompom od jutra do mraka, bratic joj otvorio cak njen profil na ukrajinskom i ruskom, ne skida se s igrica.
Ja dosao i prvo pomislio da je mala Anastazija, braticeva kcer, kad ono neka mala plavokosa orkica, a sin druge sestricne svima vice da ima curu Ukrajinku, topi se kraj nje.
Mislim si ja - Luka cuvaj se, to ti je snaha iz Sume Striborove u nastajanju, ili sto bi sovjeti rekli mini Baba Yaga.
Neka si mali nadje cestitu Jugovicku, a ne nekakve ruske i ukrajinske harpije.
Neka se vole mladi su.... :heart:

Upravo sam upoznao klinku od deset godina, ukrajinsku izbjeglicu iz Krivog Roga.
Kakvi su to laktarosi i mafijasi u nastajanju, mogu tek zamisliti kakvi su njihova velika braca Rusi.
Mala popisala sve sifre u susjednim kucama u kojima je bila i sada krade net, ne bi me iznenadilo da je mater i baba posalju da se drugima prikopca na struju.
Pa di smo mi balinluk, cetnicad i -U-stasija od tih sovjetskih oraka topliji i bolji ljudi, stvarno na svijetu nema ljudi do Jugovica.

Rusky, go home!

:poludeo:

Stvarno je u Ukrajini haos, kad ljudi beze u Imotski...:zzzz:

...

Plinovod je bio jako važan za Njemačku pogotovo, EU i Rusiju. Nije radio ali se mogao pustiti u rad pritiskom na gumb. To je bila rezervna opcija Njemačkoj ako stvari izmaknu kontroli i počnu im se ljudi smrzavat i masovno gasiti industrija. Sad će očito morati kupovati plin koji ih skuplje dodje nekoliko puta ako ga bude dovoljno uopće. Dizanje plinovoda u zrak je velika stvar. Pandan tome bilo bi presijecanje optičkih kabela za internet u Atlantiku. I naravno, torpediranje američkih tankera s plinom i naftom na putu za Europu.
Bio, ali ne vise. To je vec lanjski snjeg. Ti mozes sad samo siriti neke parole, ali Njemci su se vec mentalno odrekli ruskog plina. Putin je zadavio svoju zlatnu koku.

Plinovod je bio jako važan za Njemačku pogotovo, EU i Rusiju. Nije radio ali se mogao pustiti u rad pritiskom na gumb. To je bila rezervna opcija Njemačkoj ako stvari izmaknu kontroli i počnu im se ljudi smrzavat i masovno gasiti industrija. Sad će očito morati kupovati plin koji ih skuplje dodje nekoliko puta ako ga bude dovoljno uopće. Dizanje plinovoda u zrak je velika stvar. Pandan tome bilo bi presijecanje optičkih kabela za internet u Atlantiku. I naravno, torpediranje američkih tankera s plinom i naftom na putu za Europu.
Biće i toga. Norvežani dežuraju oko svojih gasovoda, jer se sumnja da bi podvodni dronovi ili diverzant (borbeni ronioci) mogli da posete i njih.

Za optičke kablove se zna da ih U.S , RF, Kina i Japan (i još neki) prisluškuju tako što postavljaju razne uredjaje na kablove - ako mogu to, mogu i da ih iseku i odnesu ogromne segmente bez problema.

Ja sam Ukre upoznao za vreme ratova 91-95 kao mirotvorce u Krajini,opasni sverceri i muljatori.
Bilo je i neki afrikaner iz Nigerije,nesretnik je tada prvi put video pušku.
Navukao se na rakiju,pa smo trampili hranu za alkohol.

:zkez:

@Jugoslav Čvarak
Bozemesacuvaj Sovjeta.
Neka je i Rusima i Ukrajincima daleko lep samovar i borsc, u Hrvatskoj uz Jugovice zelim vidjeti jedino jos Cehe i Slovake, vec su mi i oni kockoglavi Poljaci nepozeljni, u genetskom kodu imaju zapisano da ukradu sve na cemu pise Blaupunkt.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back