Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi su u nokdaunu da to ni cuveni Ribar ne moze kriti.

310474_832240834_photo_2022-09-29_21-09-16.jpg
u nokdaunu a drže 90 % osvojenih teritorija..i pazi sad: u Ukrajini! :D to kao da ja dođem kod tebe kući..pjbem ti sve žensko u familiji, zauzmem ti tri sobe a ti me isteraš iz jedne i i ti mi kažeš da sam ja u nokdaunu ..

"U ovom trenutku sam državljanka Rusije, i šta god da se desi, ponosna sam što sam Ruskinja. Ali ako moja karijera zavisi od toga, onda je izbor očigledan, jer želim da nastavim da igram tenis za sebe, to mi je prioritet. Niko ne želi da dodaje ulje na vatru, ali meni se čini da je Švicarska veoma stabilna zemlja i voljela bih da napravim tranziciju u budućnosti", rekla je Darija Kasatkina, a prenosi Eurosport.

Sto duze traje SVO u Ukrajini to vise Rusa se oslobadja od Rusije. Uzdravlje!
Ni takvi Srbi nam ne trebaju, ič!

doneta je odluka da se od onih koji su i sluzili ukrajini i bili na vlasti , oduzme nekretnine i sve sto su imali i da sve to postaje narodno tj drzavno, medj njima i je Ahmetov i mnogi drugi

Property of Ukrainian oligarchs and politicians turned into the property of the DPR​

29.09.2022 - 22:33
Property of Ukrainian oligarchs and politicians turned into the property of the DPR |  Russian spring
The Ukrainian billionaire, the owner of the Shakhtar football club and a number of enterprises, Rinat Akhmetov, was deprived of real estate on the territory of the DPR, it was turned into state property. This is stated in the resolution of the State Defense Committee.
Along with Akhmetov, another 142 individuals and several enterprises fell under the sanctions.
The list includes representatives of criminals, business, political and law enforcement systems of Ukraine. In particular, the former mayor of Donetsk Oleksandr Lukyanchenko, ex-Prosecutor General of Ukraine Viktor Pshonka, crime boss Vladislav Dreger, ex-head of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine Vitaly Zakharchenko, oligarchs Serhiy Kurchenko and Rinat Akhmetov, head of the Opposition Platform for Life Yuriy Boyko and leader of the Communist Party of Ukraine Petr Simonenko, ex- Head of the Ministry of Health Raisa Bogatyreva and others.
The document comes into force today, from the date of its signing.
evo i dokumenta
https://t.me/RVvoenkor/27536

Airborne troops destroy Polish tanks with Mavic copter (VIDEO)​

29.09.2022 - 22:16
Airborne Mavic copter destroys Polish tanks (VIDEO) |  Russian spring
Our comrades from the Airborne Forces in the Kherson region destroyed several T-72 tanks transferred by Poland.
About this in a new report by military correspondents of the "Russian Spring" from the special operation zone in Ukraine.
Paratroopers every day hunt for the militants of the Armed Forces of Ukraine, bombing the enemy and aiming artillery.

doneta je odluka da se od onih koji su i sluzili ukrajini i bili na vlasti , oduzme nekretnine i sve sto su imali i da sve to postaje narodno tj drzavno, medj njima i je Ahmetov i mnogi drugi

Property of Ukrainian oligarchs and politicians turned into the property of the DPR​

29.09.2022 - 22:33
Property of Ukrainian oligarchs and politicians turned into the property of the DPR |  Russian spring
The Ukrainian billionaire, the owner of the Shakhtar football club and a number of enterprises, Rinat Akhmetov, was deprived of real estate on the territory of the DPR, it was turned into state property. This is stated in the resolution of the State Defense Committee.
Along with Akhmetov, another 142 individuals and several enterprises fell under the sanctions.
The list includes representatives of criminals, business, political and law enforcement systems of Ukraine. In particular, the former mayor of Donetsk Oleksandr Lukyanchenko, ex-Prosecutor General of Ukraine Viktor Pshonka, crime boss Vladislav Dreger, ex-head of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine Vitaly Zakharchenko, oligarchs Serhiy Kurchenko and Rinat Akhmetov, head of the Opposition Platform for Life Yuriy Boyko and leader of the Communist Party of Ukraine Petr Simonenko, ex- Head of the Ministry of Health Raisa Bogatyreva and others.
The document comes into force today, from the date of its signing.
evo i dokumenta
https://t.me/RVvoenkor/27536
DNR je teroristička grupa

Pogledaj šta javlja CNN na mlavi
0EA28C52-76D5-43E8-B24B-01C6030380ED.jpeg

Znaci takoreci odsjekli su skroz Liman. Ljepo.
Ма не знаш ти ! Са'ће они да баце одма' атомску бомбу мале снаге па ће тај Лиман да буде опет руски. Јес' да ће тамо онима да порасте треће уво и још један нос али га неће украше освојити.

Izvuci ti zakljucak.
Da li je lakse zamaljterisati dvije cigle ili cekti da padne pola zida i onda podbacati daskama da ne padne skroz?

Tih 300 su trebali prije 7 mjeseci na terenu, u borbi, spremni, obuceni itd. A ne da ce biti spremni nedje tamo sljedece godine u aprilu.

Kad vidim da Rusi stvarno nesto napave onda cemo drukcije razgovarati. Ovako, izgubice rat, izgubice sve i bice skroz etnicki ocisceni iz Donbasa i Krima iako je njihov.
Sljedeci korak je revolucija u Rusiji a onda je Rusija gotova.
А некад си глумио великог православца...
ако си уопште из Лике.
мени миришеш на Загорје оно далматинско...

I Ukrajina također, međunarodno pravo.
Za Ukrajinu bi bilo najpametnije da nabavi XY raketa s nuklearnim bojevim glavama. Na ovaj ili onaj način, neka košta koliko košta.
Budite ozbiljni,sa nuklearkama nema sale.
Jednim Nemcima nije dozvoljeno nesto tako a neko ce dozvoliti Ukrajini.
Cak i one drzave koje imaju takvo oruzje ne koriste ga.

Iako Zapad danas protiv Rusa pokušava koristiti istu tehniku koju je primenjivao protiv Srba, bilo kakva sličnost je prestala postojati onog trenutka kada je Putin u svom govoru najavio priznanje LNR i DNR.
Nakon sutrašnjeg prisajedinjenja proruskih oblasti Rusiji, nema više govora o povlačenju bilo kakvih paralela.

Tako da su sva sredstva prinude i ucena Zapada obesmisljena i nesvrishodna.
Ostaje im izbor podvijanja repa i tihovanja ili direktnog pokušaja da vojno i ekonomski slome Rusiju, a to ni mnogo moćniji od njih nisu uspevali, iako je Rusija u prošlosti bila mnogo slabija nego što je to danas.

• Podržavam
Reactions: iig
Sve te humanitarne priče su izmišljene. Putin je napao iz samo 1 razloga, a to je jer traži osvetu za 1991.
zaustavio je ukrajinski nacionalizam u tim regijama. za koju deceniju sve bi to bili ludi ukrajinci. povezao ih je teritorijalno u funkcionalnu celinu i priključio rusiji.

ako ostatak ukrajine ne bude federalizovan ići će se dalje. biće, ipak, da su ukrajinci pristali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back