Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.494
milinfolive
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Say hello to those familiar girls, will you?Ruska druga Sparta (Liman) nikad nece pasti, jer u Limanu se Vladivostok brani..ranije se branio u Izjumu.
Није ми уопште јасно, макар да су рекли својима повлачите се!A što čekaju sa pojačanjem?
pa , kada se Odesa oslobodi , normalno ti koji su medj kriminalnim grupama , pobeci.U Ukropistanu bi imao klijentele za mental health counseling na tone - da li si video kako padaju u trans kad tresne Kalibar ili Iskander, ili Kinžal pusti hipersonični zvižduk?
Bolji ti je Krim nego Odesa, u Odesi ima švercera i krimosa na tone, prestonica kriminala još od pre SSSR-a, postoje porodice krimosa sa po tri generacije aktivnih lopova.
Ja ne panjimajo, pagavaris li tavaris pa ruskij?Say hello to those familiar girls, will you?
Cek mislis da je malo 4000,pa 15 da su im ispravne pa dostaNe, radi se o samo zdravorazumskoj procjeni. U biti Rusija je previse siromasna da finansira odrzavanje tolikog nuklearnog arsenala. Cak i Kina koja je deset puta bogatija si je priustila odrzavanje tek nekih 300 bojevih glava.
Ali eto, papir trpi sve. Pa i 4000 "ispravnih" nuklearnih bojevih glava.
Ne znam sta ti nije jasno. Nakon Putinovih prijetnji atomskim oruzjem, je mnogima doslo u glavu da su bez sopstvenog nuklearnog oruzja u debelom strateskom hendikepu i za ocekivati je da ce mnostvo drzava koje imaju plutonijum, know-how i barem nekih milijardu $ godisnje i sami razviti svoje oruzje. Ukrajinci imaju plutonij i know-how a milijarda $ ce se vec nekako naci. Ne treba im veliki arsenal. Dovollno je ono sto ima Sjeverna Koreja.Kompleksi su čudo.
Očaj gospodo, očaj. Na šta tipujete - interkontinentalna sa 10 tona b/g ili možda na taktičke? Masovni udar po Ukopistancima, i oklopni proboj - teorija hladnog rata.
Ја се слажем. Може.a hvala
ne bih ti Ja , vise bi mi odgovaralo , okolina Odess, ili jos i bolje Krim.

Trše ga CRO “analitičari”, a on veruje u ono što želi da čuje - “pozitivna” propaganda u ratu informacijama.Cek mislis da je malo 4000,pa 15 da su im ispravne pa dosta
Ti nas zezas ovde???
Ja prosto nemogu da verujem da se gurate u nesto o cemu nemate pokma a posle prodajete muda za bubrege
Može i Nato da im pokloni nekoliko atomskih bombi.Ne znam sta ti nije jasno. Nakon Putinovih prijetnji atomskim oruzjem, je mnogima doslo u glavu da su bez sopstvenog nuklearnog oruzja u debelom strateskom hendikepu i za ocekivati je da ce mnostvo drzava koje imaju plutonijum, know-how i barem nekih milijardu $ godisnje i sami razviti svoje oruzje. Ukrajinci imaju plutonij i know-how a milijarda $ ce se vec nekako naci. Ne treba im veliki arsenal. Dovollno je ono sto ima Sjeverna Koreja.
PVO “funkcioniše” a Geranijumi rešetaju. Bezobrazne neke cvećke ti Geranijumi…️
Пријављују и о експлозијама у Одеси, као и да су "геранијуми" раније виђени изнад Одесе
Експлозија у Одеси
️
У Одеси су пријављене две нове експлозије у области луке и једна у центру града. Власти јављају да противваздушна одбрана функционише

kinezi su ti jamci ukrajini da će ih štiti od bilo kakvog i bilo čijeg nuklearnog napada...Kad dođe kineski zeman, što bi rek’o naš Febo, neki će tražiti mišju rupu, samo neće ih biti dovoljno…
Naravno da im je zabranjeno kao i razvijanje vojnog potencijala,danas je Nemacka vojni patuljak dok jedan Pakistan ima nuklearno naoruzanje.Ne, Njemcima nitko nije zabranio atomsko oruzje. Da Bundestag danas donese odluku da zele da razviju atomsko oruzje, imali bi ga za godinu dana najkasnije. Cak mislim da ce jedan broj zemalja i poceti svoje nuklearne programe. Prvi kandidati na koje bi ja tipovao su Poljska i Svedska.
Da ce Ukrajincima netko pokloniti i nuklearne bombe drzim za malo vjerovatno, ali ce i oni srednjerocno startati neku vrstu nuklearnog programa.
Ali ono o cemu se ne govori je to da Ukrajinci i vec imaju prljave bombe koje donekle takodjer mogu koristiti kao ultima ratio, ako sve ode u p.m.
Liman nocas mora pastiPVO “funkcioniše” a Geranijumi rešetaju. Bezobrazne neke cvećke ti Geranijumi…![]()
Није још, док добро не савладају украјински.
Za dobrim konjem se dize prasina
Očaj gospodo, očaj. Na šta tipujete - interkontinentalna sa 10 tona b/g ili možda na taktičke? Masovni udar po Ukopistancima, i oklopni proboj - teorija hladnog rata.

Добро вече.Dobro vece. Gotov posao.
Odoh sada na Index po objektivne informacije i vesti o ratu.
s kojim pojačanjemA što čekaju sa pojačanjem?