Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20220929_212918_357.jpg

Znači SVO je krenula prije 200+ dana upadom u Ukrajinu, a danas je situacija takva da ruskih vojnika u Ukrajini nema ali zato ukrajinska vojska uništava rusku vojsku u Rusiji. :ok:
Не уништава али су агресори и окупатори. Од сутра.
Значи Русија има пуно право да употреби сва средства да ослободи своју земљу.
Међународно право, друг мој.

@illinois
Ovo prvo se već ima, a i drugo nije tako daleko kao što se ti tešiš.
P.S. Zapad ima daleko veću gustinu naseljenosti, a RF bitno veću megatonažu - a Kinezi i bojeve glave od 5 i 25 megatona.
Samo na papiru.

Putin moze biti sretan ako je i 10% nuklearnog arsenala uopce funkcionalno. A o tome koji postotak raketa bi uopce stigao na cilj, da ne pricamo.

"U ovom trenutku sam državljanka Rusije, i šta god da se desi, ponosna sam što sam Ruskinja. Ali ako moja karijera zavisi od toga, onda je izbor očigledan, jer želim da nastavim da igram tenis za sebe, to mi je prioritet. Niko ne želi da dodaje ulje na vatru, ali meni se čini da je Švicarska veoma stabilna zemlja i voljela bih da napravim tranziciju u budućnosti", rekla je Darija Kasatkina, a prenosi Eurosport.

Sto duze traje SVO u Ukrajini to vise Rusa se oslobadja od Rusije. Uzdravlje!

Iz Limana nema povlacenja ... .Prati narednih nekoliko dana to celo rstiste ..Stali su Ukri sa napadima na Liman osete da se nesto sprema tj Ameri om javljauu ..U dubini sa ruske strane granice je velika koncentracija trupa..a I sa gornje strane Harkova je druga velika koncentracija iznad Kijeva je treca 700 aviona je spremljeno za akciju .. To Nato kaze ne Rusi ...Ovo će biti veliki udar .. Verovatno će ići da odseku Ukre od Poljske tj od Nato logistike ..
Kad to vidim onda cu vjerovati.

Nadu u Ruse sam poceo gubiti kod Sjeverodonjecka i Lisicanska. Vidilo se da tu nesto stvarno nije u redu cim je toliki broj Ukropa zivi i u jednom komadu izvuklo se Rusima pred nosom.
Ocekivao sam da ce tu biti pravi pomor Ukropa.
Kad ono, nista van regularnog boja da se to uzme, ko ziv ko mrtav.

Ajd sad pametnakovicu daj odakle vuces te podatke ako nedas onda lazes
Aman razume ja da se laze ali ovako glupo to jos nisam video
Pa pogledaj stanje ruske vojne tehnike na terenu. Ono sto je vidljivo golim oko, raspada se. A ne nuklearni arsenal koji je savrsen za izvlacenje ogromnog novca, gdje je svakako svejedno hoce li itko primjetiti da nije odrzavan po propisima.

uhhh da znam Ruski
ponudio bih se da radim u svojoj struci a to i je itekako vazno rad sa traumatizovanom populacijom.
hmmm, koliko bi mi trebalo da savladam Ruski, pitanje je sada .
Uči ti Ukrajinski, njima će više trebati. Kažu neki stvar može da progresira ovako:

- Prvo - Lansiranje ogromnog konvencijalnih bojevih glava na Kijev (na Zelenu Rajhskancelariju) - Sarmat može da lansira 8t ona bilo gde na globusu - brzinom 25-27 maha, a Kijev tako blizu.

- Sledeće Nuklearni EMP nad Ukrajinom - eksplozija par megatona veoma visoko nad Ukrajinom - elektromagnetski impuls (EMP) bi izazvao lom sa mobilnim i kompjuterima, TV, radio aparatima. Plus Aurora Borealis nad Ukropistanom satima - to Ukro radari obožavaju.

- Ultima Ratio Regnum: taktičke, pa strateške, pucanje “u meso”.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back