Ukrajinska ofanziva daje sjajne rezultate. Koliko več sutra rusi če držati svega par procenata Ukrajine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u nokdaunu a drže 90 % osvojenih teritorija..i pazi sad: u Ukrajini!Rusi su u nokdaunu da to ni cuveni Ribar ne moze kriti.
![]()
Veseli se Ruski rode, sutra se ~8 miliona sunarodnika vraća u otadžbinu!
ihhh koliko su mi brisali i jos i opominjali da je spamTo se znalo do prvog dana.
Na forumu su brisali poruke svakome ko je pisao da je vakcina genska terapija.
Ni slučajno, ima se logistika za svaku eventualnost - mislili su oni i kod Balakleje, pa GRU probio linije i svi se izvukli. Mada, možda padne i taktička, dovoljno je neka proba, pa da srca siđu u pete, samo Ukropistan jače od toga ne može.Лиман ће пасти у окружењу
![]()
Pidaras Ukropskii!
Ni takvi Srbi nam ne trebaju, ič!"U ovom trenutku sam državljanka Rusije, i šta god da se desi, ponosna sam što sam Ruskinja. Ali ako moja karijera zavisi od toga, onda je izbor očigledan, jer želim da nastavim da igram tenis za sebe, to mi je prioritet. Niko ne želi da dodaje ulje na vatru, ali meni se čini da je Švicarska veoma stabilna zemlja i voljela bih da napravim tranziciju u budućnosti", rekla je Darija Kasatkina, a prenosi Eurosport.
Sto duze traje SVO u Ukrajini to vise Rusa se oslobadja od Rusije. Uzdravlje!
24.12.1974 год.Dete, opasno smaraš.

Шта ће им нуклеарке, имају Твитер и Химарс.I Ukrajina također, međunarodno pravo.
Za Ukrajinu bi bilo najpametnije da nabavi XY raketa s nuklearnim bojevim glavama. Na ovaj ili onaj način, neka košta koliko košta.
Pre rata ste ionako već držali 50% ovog.Ukrajinska ofanziva daje sjajne rezultate. Koliko več sutra rusi če držati svega par procenata Ukrajine.

vredno je naravno. zbog ljudi koji tamo žive,Pre rata ste ionako već držali 50% ovog.
Da li je bilo vredno da izgubite i samu Rusiju u vatri sankcija, da biste prisvojili -- i to privremeno -- plast sena u Zaporožju?

DNR je teroristička grupadoneta je odluka da se od onih koji su i sluzili ukrajini i bili na vlasti , oduzme nekretnine i sve sto su imali i da sve to postaje narodno tj drzavno, medj njima i je Ahmetov i mnogi drugi
Property of Ukrainian oligarchs and politicians turned into the property of the DPR
29.09.2022 - 22:33
The Ukrainian billionaire, the owner of the Shakhtar football club and a number of enterprises, Rinat Akhmetov, was deprived of real estate on the territory of the DPR, it was turned into state property. This is stated in the resolution of the State Defense Committee.
Along with Akhmetov, another 142 individuals and several enterprises fell under the sanctions.
The list includes representatives of criminals, business, political and law enforcement systems of Ukraine. In particular, the former mayor of Donetsk Oleksandr Lukyanchenko, ex-Prosecutor General of Ukraine Viktor Pshonka, crime boss Vladislav Dreger, ex-head of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine Vitaly Zakharchenko, oligarchs Serhiy Kurchenko and Rinat Akhmetov, head of the Opposition Platform for Life Yuriy Boyko and leader of the Communist Party of Ukraine Petr Simonenko, ex- Head of the Ministry of Health Raisa Bogatyreva and others.
The document comes into force today, from the date of its signing.
evo i dokumenta
https://t.me/RVvoenkor/27536

Ма не знаш ти ! Са'ће они да баце одма' атомску бомбу мале снаге па ће тај Лиман да буде опет руски. Јес' да ће тамо онима да порасте треће уво и још један нос али га неће украше освојити.Znaci takoreci odsjekli su skroz Liman. Ljepo.
А некад си глумио великог православца...Izvuci ti zakljucak.
Da li je lakse zamaljterisati dvije cigle ili cekti da padne pola zida i onda podbacati daskama da ne padne skroz?
Tih 300 su trebali prije 7 mjeseci na terenu, u borbi, spremni, obuceni itd. A ne da ce biti spremni nedje tamo sljedece godine u aprilu.
Kad vidim da Rusi stvarno nesto napave onda cemo drukcije razgovarati. Ovako, izgubice rat, izgubice sve i bice skroz etnicki ocisceni iz Donbasa i Krima iako je njihov.
Sljedeci korak je revolucija u Rusiji a onda je Rusija gotova.
Budite ozbiljni,sa nuklearkama nema sale.I Ukrajina također, međunarodno pravo.
Za Ukrajinu bi bilo najpametnije da nabavi XY raketa s nuklearnim bojevim glavama. Na ovaj ili onaj način, neka košta koliko košta.
zaustavio je ukrajinski nacionalizam u tim regijama. za koju deceniju sve bi to bili ludi ukrajinci. povezao ih je teritorijalno u funkcionalnu celinu i priključio rusiji.Sve te humanitarne priče su izmišljene. Putin je napao iz samo 1 razloga, a to je jer traži osvetu za 1991.
Мстиславе.......можеш ли да видиш некако са овим твојима да не побију Русе. Нека смо куррчева браћа били до скоро !