Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.632
Ma evo sve se gaze jedni druge dok se guraju u Indiju, zemlju svastike.Onda najbolje naciste preseliti u Indiju.
I svakako napomenut Hindusima da su jeli bifteke svaki dan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma evo sve se gaze jedni druge dok se guraju u Indiju, zemlju svastike.Onda najbolje naciste preseliti u Indiju.
I svakako napomenut Hindusima da su jeli bifteke svaki dan.

U Ukropistanu bi imao klijentele za mental health counseling na tone - da li si video kako padaju u trans kad tresne Kalibar ili Iskander, ili Kinžal pusti hipersonični zvižduk?a hvala
ne bih ti Ja , vise bi mi odgovaralo , okolina Odess, ili jos i bolje Krim.
bitno je, kao što je bitno kako si bilo koji srbin može dopustiti da prima plaću ili mirovinu u ustaškim kunama... za svakog rusa bi trebala biti javna sramota da pored svoje rublje, svoje vrijednosti iskazuje u omraženom euru i dolaru koji u krajnjem slučaju krcu ne vrijede ili neće vrijediti kad rusi to sve poravnaju sa svojim najjačim, najboljim i najbržim projektilimaNebitno. Moze i u ovcijim brabonjcima.
Ne, Njemcima nitko nije zabranio atomsko oruzje. Da Bundestag danas donese odluku da zele da razviju atomsko oruzje, imali bi ga za godinu dana najkasnije. Cak mislim da ce jedan broj zemalja i poceti svoje nuklearne programe. Prvi kandidati na koje bi ja tipovao su Poljska i Svedska.Budite ozbiljni,sa nuklearkama nema sale.
Jednim Nemcima nije dozvoljeno nesto tako a neko ce dozvoliti Ukrajini.
Cak i one drzave koje imaju takvo oruzje ne koriste ga.
Diverzantska grupa koju već goni Rosgvardija. premalo ih je, smanji malo doživljaj.
čuj, vi ćete se prisajedinjavati, al tek kad rus okupira cijelu europu.... evo sad će samo što nije samo da izvrši mobingilizaciju onih 25 miljona nerusa...Čuj vi nećete dozvoliti.Dobra dobra.![]()
Bog te mazo, odma’ tražim ja platu ovde u kunama, jes’ da je podaleko, ali moraće oni, ne mogu više da trpim njihove prevare. A zna se već da je CRO 3x bogatija o CH…bitno je, kao što je bitno kako si bilo koji srbin može dopustiti da prima plaću ili mirovinu u ustaškim kunama... za svakog rusa bi trebala biti javna sramota da pored svoje rublje, svoje vrijednosti iskazuje u omraženom euru i dolaru koji u krajnjem slučaju krcu ne vrijede ili neće vrijediti kad rusi to sve poravnaju sa svojim najjačim, najboljim i najbržim projektilima
malo je to, najbolje da obuče u krplje sve što ima i da zauzme više tu europu da i vama konačno sunce granePrave gresku za greskom, a ne smiju jer znas i sam ko je s druge strane. Ne mislim da ce svi ti propusti proci bez posljedica.
Mobilizacija od 300 danas juce bi mozda 100 bilo i vise nego sto treba. Ali dobro, sta ja tu znam vise.
Diverzantska grupa koju već goni Rosgvardija. premalo ih je, smanji malo doživljaj.
Živiš u oblacima mala… neće moći dok su u zagrljaju U.S of A, pa da su još toliki. Samo se ti tješi…Ne, Njemcima nitko nije zabranio atomsko oruzje. Da Bundestag danas donese odluku da zele da razviju atomsko oruzje, imali bi ga za godinu dana najkasnije. Cak mislim da ce jedan broj zemalja i poceti svoje nuklearne programe. Prvi kandidati na koje bi ja tipovao su Poljska i Svedska.
Da ce Ukrajincima netko pokloniti i nuklearne bombe drzim za malo vjerovatno, ali ce i oni srednjerocno startati neku vrstu nuklearnog programa.
Ali ono o cemu se ne govori je to da Ukrajinci i vec imaju prljave bombe koje donekle takodjer mogu koristiti kao ultima ratio, ako sve ode u p.m.
ne znam za tebe ali 60 iljada srba prima penziju i cocijalnu pomoć u kunama, srbijanci koji dolaze raditi u hrvatsku primaju plaču u kunama, i opči im se cakle kad idu u banku, jer im plaća neki kikiriki i vrijedi u kunama...Bog te mazo, odma’ tražim ja platu ovde u kunama, jes’ da je podaleko, ali moraće oni, ne mogu više da trpim njihove prevare. A zna se već da je CRO 3x bogatija o CH…![]()
Sta, da startaju nuklearni program ili da bace prljavu bombu na Moskvu? Ovo drugo im Amerikanci nebi dozvolili. Ovo prvo svakako.Živiš u oblacima mala… neće moći dok su u zagrljaju U.S of A, pa da su još toliki. Samo se ti tješi…
Kad dođe kineski zeman, što bi rek’o naš Febo, neki će tražiti mišju rupu, samo neće ih biti dovoljno…malo je to, najbolje da obuče u krplje sve što ima i da zauzme više tu europu da i vama konačno sunce grane
Kompleksi su čudo.Sta, da startaju nuklearni program ili da bace prljavu bombu na Moskvu? Ovo drugo im Amerikanci nebi dozvolili. Ovo prvo svakako.
dobro jel vi znate tko će upravljati zrakoplovima iz buchela koji će moguće bacati atomske bombe po moskvi i ostalim ruskim gradovima...Živiš u oblacima mala… neće moći dok su u zagrljaju U.S of A, pa da su još toliki. Samo se ti tješi…
Не дирај Конашенкова. Он јадник добије папир који мора да издекламује. Он мора да каже оно што званично објаве. Да није он, био би неки Тимошенко или Радченко.
Ovaj nam se javlja iz neke rupe u Siriji…
Ruska druga Sparta (Liman) nikad nece pasti, jer u Limanu se Vladivostok brani..ranije se branio u Izjumu.Agresor ce dobiti falus kao poklon sto pravi jos jedan gest dobre volje.
A N1, CNN, “B92”, RTL, HRT, BBC?Не дирај Конашенкова. Он јадник добије папир који мора да издекламује. Он мора да каже оно што званично објаве. Да није он, био би неки Тимошенко или Радченко.
A što čekaju sa pojačanjem?️
Ситуација на Лиманском правцу до краја 29.09.2022
Украјинске формације настављају да окружују Лиман, развијајући офанзиву ка територијалним границама Луганске Народне Републике. Лимански гарнизон се бори у оперативном окружењу са надмоћнијим непријатељским снагама.
▪На периферији Лимана
Непријатељ је покушао да нападне град из три правца: из правца Диброва , железничке станице Брусино и Старог Каравана . Гарнизон се држи, сви напади су одбијени.
Оружане снаге Украјине интензивно гранатирају Лиман свим расположивим средствима за уништавање, укључујући МЛРС ХИМАРС.
▪Северно од Лимана
Јединице Оружаних снага Украјине заузеле су Колодези , Зелену Долину и пресекле пут Сватово - Макејевка - Терни - Лиман .
Са стране села Колодези , вод Оружаних снага Украјине, уз подршку оклопних возила, извршио је борбено извиђање у правцу Заречни (Кировск) . После ватреног пораза од артиљерије Народне милиције ЛНР, украјинске формације су биле принуђене на повлачење.
Последњи пут који повезује Лимански гарнизон са територијом коју контролишу савезничке снаге пролази кроз Заречноје-Торскоје . Оружане снаге Украјине нападају села са севера из села Колодези и са југа - са мостобрана на обали Северског Донца .
▪Западно од Лимана
Оружане снаге Украјине заузеле су Шандриголово и Новоселку . Западни бок Лиманове одбране у Дробишеву држе борци БАРС-13 и 20 комбиноване војске Оружаних снага РФ.
У овој фази, без пребацивања значајних појачања и концентрације пажње команде Оружаних снага РФ на правцу Лимана , постоји озбиљан ризик од пада Лимана и даљег урушавања одбрамбених линија Оружаних снага РФ. на западним границама Луганске Народне Републике.
Sep 29 at 21:13
https://t.me/rybar/39542
![]()