dečko pogledaj mako oko sebe u ovom trenutku, vi ste u društvu rusije i tri afričke države... čisto iz kurtoazije i samo djelomično predostrožnosti vam se nisu zalupila sva vrata, ali hoće u doglednom vremenu... okruženi ste sa svih strana sa državama koje su vam ili neprijateljske ili nenaklonjene, a više od 30% vašeg aktualnog državnog teritorija na ovaj ili onaj način dovode u pitanje vaši susjedi uključujući i hrvatsku... republika srpska nije održiva niti u sastavu bih a kamoli samostalno, aktualni predsjednik te tvorevine stvorene na genocidu (neće ti jezik nego pravo) ima ogromnu količinu nekretnina i biznisa u hrvatskoj, a pouzdano znam da raspolaže i sa hrvatskom putnom ispravom, za što ga sve optužuju njegovi politički oponenti upravo iz redova srpskog naroda u bih... nećemo mi napadati republiku srpsku, iz prostog razloga jer za tako nešto mi danas nemamo kapaciteta, općenito doktrina hrvatskih oružanih snaga je isključivo obrambenog karaktera, ali zasigurno nećemo dozvoliti ni pod kojim okolnostima prisajedinjenje te tvorevine srbiji, i samo u tom slučaju bi rs bila u problemima vs hrvatska ... ali o tom potom, nije aktualno pa nema potrebe o tom ni diskutirati...