Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.897
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ilinoise of Chicago, da ti ne uvaljuju oni K2 umesto weed trave?Evo sad ću da uključim svoj trejding ekran i da ti pokažem da je obojen u sivo
Pogledajte prilog 1229642
Pa da, znači rublja nije testirana protiv sellera kao što sam ja.To da je "non-tradeable" samo znači da odbijaju da trguju. Dobro, to je njihovo.
Ukri su skoro stigli do Vladivostoka.
Najskorije, samo što nisu, a kad Ukro navijači malo šmrknu belog praha kojim ih plaća Zeleni počeće i da lete…
Samo polako, i Milošević je 1992. rekao da neće da mu potpuno propadne zemlja.Pazi, da je rublja i žeton kojim kupuješ hranu (kao npr u SSSR), sankcije nisu uspele da oštete životni standard.
Osim ako je bloomberg deo zavere i ruskog sveta.
Јел ово тачно? Управо руска ТВ преноси вест Ројтерса о могућем искључивање мобилних телефона у ЕУ због уштеде енергије?
*57,000Morate shvatiti da još uvek ima mnogo dezinformacija. Mnogi ljudi još uvek ne shvataju da ogroman deo bitaka u Ukrajini vode potpuno neruske regularne trupe. To su narodna milicija, razne kompanije i drugo. Morate da shvatite da najveći deo ruskih trupa još nije uključen. Zato Rusi i imaju oko 7000 poginulih.
Osim što je Sloba imao hiperinflaciju a vi ćete propast Rusije čekati do 2060e (zapamti taj datum)Samo polako, i Milošević je 1992. rekao da neće da mu potpuno propadne zemlja.
Samo 14 godina kasnije prosvirao je sebi glavu!
hvala na pojasnjenjuБило ми је немогуће да оваква вила постоји у Бару (насеље Шушањ) па сам претражио, ово је у Индији!
https://www.raskrinkavanje.me/analiza/svastiku-iz-indije-preselili-u-susanj-i-novi-kontekst/
A house with a Swastika in India not to be confused with Hakenkreuz
https://9gag.com/gag/amg5AQo
Jesi li ti sasvim čist? Ozbiljno pitamЈел ово тачно? Управо руска ТВ преноси вест Ројтерса о могућем искључивање мобилних телефона у ЕУ због уштеде енергије?
Udješ na link i vidiš ljude u rasponu 30-50 godina.Ne vidim po čemu je ovo poniženje?
To što Wallstreet mora da sluša Bajdenove božje zapovest ne znači da za njim nema potražnje.Pa da, znači rublja nije testirana protiv sellera kao što sam ja.
Znači nije na berzi, znači nema vrednost
Lik nije provalio da su banke pod sankcijama. Kakvi selleri ako sankcionišeš kupce? Priče za malu decuTo što Wallstreet mora da sluša Bajdenove božje zapovest ne znači da za njim nema potražnje.
Bajden, klovn BoJo i ULizica Trasica + Urša fon & Borelj su obećavali bankrot RF za mesec-dva, kad ja tamo, a ono međutim.
Putin je ekonomski nepismen.To što Wallstreet mora da sluša Bajdenove božje zapovest ne znači da za njim nema potražnje.
Bajden, klovn BoJo i ULizica Trasica + Urša fon & Borelj su obećavali bankrot RF za mesec-dva, kad ja tamo, a ono međutim.
ne bih da im rušim sneška ali zelenko će morati još mnogo da kmeči dok ne dobije duduNajskorije, samo što nisu, a kad Ukro navijači malo šmrknu belog praha kojim ih plaća Zeleni počeće i da lete…![]()