Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dečko pogledaj mako oko sebe u ovom trenutku, vi ste u društvu rusije i tri afričke države... čisto iz kurtoazije i samo djelomično predostrožnosti vam se nisu zalupila sva vrata, ali hoće u doglednom vremenu... okruženi ste sa svih strana sa državama koje su vam ili neprijateljske ili nenaklonjene, a više od 30% vašeg aktualnog državnog teritorija na ovaj ili onaj način dovode u pitanje vaši susjedi uključujući i hrvatsku... republika srpska nije održiva niti u sastavu bih a kamoli samostalno, aktualni predsjednik te tvorevine stvorene na genocidu (neće ti jezik nego pravo) ima ogromnu količinu nekretnina i biznisa u hrvatskoj, a pouzdano znam da raspolaže i sa hrvatskom putnom ispravom, za što ga sve optužuju njegovi politički oponenti upravo iz redova srpskog naroda u bih... nećemo mi napadati republiku srpsku, iz prostog razloga jer za tako nešto mi danas nemamo kapaciteta, općenito doktrina hrvatskih oružanih snaga je isključivo obrambenog karaktera, ali zasigurno nećemo dozvoliti ni pod kojim okolnostima prisajedinjenje te tvorevine srbiji, i samo u tom slučaju bi rs bila u problemima vs hrvatska ... ali o tom potom, nije aktualno pa nema potrebe o tom ni diskutirati...
Čuj vi nećete dozvoliti.Dobra dobra.😁

Mo ne znamo tacno koliko ginu,oni ginu ali imaju 2.5 miliona onih sa zavrsenom vojnickom obukom. Amerikanci i englezi imaju dovoljno pesaka da bi zrtvovali lovca
Prave gresku za greskom, a ne smiju jer znas i sam ko je s druge strane. Ne mislim da ce svi ti propusti proci bez posljedica.
Mobilizacija od 300 danas juce bi mozda 100 bilo i vise nego sto treba. Ali dobro, sta ja tu znam vise.

IIG se razume u biznis kao Darija Dugina u izbor automehaničmara
Типична и прозаична еволуција још једног Џеги налога.
После тридесетак постова вређа мртве цивиле, још мало па ће чланове, онда уследи бан, па креће следећи налог... Досадно.

Pa ne znam, rat još traje, a za sada vi Ruso-Šiiti gubite.

Šalim se, i od sada, a ne samo za sada.
Pa znam recimo da su ukri ubili clana pregovaracke delegacije Ukrajine Denisa K. odmah po dolasku sa pregovora,pod optizbom da je ruski spijun. Meni kao demokrati je neprihvatljivo da taj teroristicki cin niste osudili i zatrazili hapsenje odgovornih,ili je to bila poruka (Z)elenskom sta ce se dogoditi svakom onom ko pokusa da pregovara sa Rusima :per:

Pa znam recimo da su ukri ubili clana pregovaracke delegacije Ukrajine Denisa K. odmah po dolasku sa pregovora,pod optizbom da je ruski spijun. Meni kao demokrati je neprihvatljivo da taj teroristicki cin niste osudili i zatrazili hapsenje odgovornih,ili je to bila poruka (Z)elenskom sta ce se dogoditi svakom onom ko pokusa da pregovara sa Rusima :per:
Zna se šta sledi Kvislinzima, gospodin predsednik Zelenski je to pravilno odradio.

Stanje ruske vojske je jos mnogo ocajnije nego sto je itko prije nekoliko mjeseci mogao zamisliti. A i tada smo znali da je stanje vrlo lose.

Rusofilni apologeti pokusavaju vec mjesecima da racionaliziraju neuspjeh SVO-a sa divljim teorijama zavjere, a istina im je bila citavo vrijeme pred ocima, samo nisu vidjeli drvo od sume. A to je da je sistem Putin iznutra unistio rusku vojsku do temelja .Ocito je da su jedine investicije koje su vrsene one u opremu koja je koristena u svrhe vojnih parada. U sve ostalo ocito nije ulozena ni kopejka od raspada Sovjetskog Saveza, a novac je zavrsavao u privatnim dzepovima.

Nadam se da ce Finci vratiti nazad one teritorije koje su im Rusi ukrali 1939 nakon sto u Rusiji uskoro izbije revolucija i oni se pocnu baviti sami sobom.

Kepec i njegova ekipa kleptomana opljačkala Rusiju, a rezultati se vide u ukrajini, jbg, to sad postaje očigledno, pitanje je samo vremena kad će Rusi shvatiti da su ih kokošari ogulili do kože i poslali u klaonicu 🙄🙄🙄

29. 9. 22. Украјински браниоци отачаства управо су пробили окупаторску одбрану код Лимана и у овом часу јуришају да ослободе тај стратешки важан градић у Славјаносербији!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Prave gresku za greskom, a ne smiju jer znas i sam ko je s druge strane. Ne mislim da ce svi ti propusti proci bez posljedica.
Mobilizacija od 300 danas juce bi mozda 100 bilo i vise nego sto treba. Ali dobro, sta ja tu znam vise.
Shvatio sam pre mesec i vise da u ovom ratu nema mesta logici,zato se nesto ne potresam previse.dovoljno mi je saznanje da smo svi kolektivno naje8ali na ovaj ili onaj nacin.ovo nema sanse da se zavrsi pregovorima

Kakve veze pad vlada u drugim državama i izbori u USA imaju sa ovom brukom od rusije, mogu svaki dan da budu izbori i da se menjaju vlade politika prema rusiji ostaje ista.
I upravo pratimo live totalni slom rusije na svim nivoima i putin moze da ima 100% podrsku nista to ne menja
Gledamo rasturanje i KRAJ jedne kvazi supersile
Vidim smajli koji je ostavio @Muad'Dib, ajde da procitam. Vicevi su na forumu Humor - https://forum.krstarica.com/forums/humor.33/

Shvatio sam pre mesec i vise da u ovom ratu nema mesta logici,zato se nesto ne potresam previse.dovoljno mi je saznanje da smo svi kolektivno naje8ali na ovaj ili onaj nacin.ovo nema sanse da se zavrsi pregovorima
Otpirlike tako. Mozda je sve dio plana i ide po planu.

Ni ja isto ali bi vristao od muke kad gledam video snimke obicni ruski vojnika. Samo sa ljudske strane to je toliko odvratno. Odnos koja druga strana ima prema protivniku, zarobljenicima, mrtvima je van granica ljudskog i to nikad necu podrzavati.

1664473702622.png

TOTALNO PONIŽENJE RUSIJE: Mobilizacija je doživjela potpuni debakl, pogledajte koga šalju u Ukrajinu da bude topovsko meso (FOTO)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back