Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.614
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
****** ovi Šveđani ne znaju smisliti ništa novo u smislu propagande. Nisu kreativna nacija.
Европа се брани у Украјини.Kao ni Ukrajina i ostatak Sovjeta.
Kim Kardashian (ex West) likes thisBroj stanovnika je nebitan. Čak nije bitan ni doprinos kulturi, koliko to jesi li prihvatio ili nisi kulturološke obrasce. Armenija je geografski granični slučaj, kulturološki je jedan od temelja europske civilizacije i kršćanstva.
Well it's not like he's lyingNaravno da slušamo. Plavu pilulu si preskočio. Nemoj sutra da ti se ponovi.
Ovo deluje da i ti nisi tacno shvatio sta si napiso.Мени су драги сви нормални људи.
Зато је национализам глупост. Ко вас хебе што сте Срби, ја вам јабуку из руке не бих узео да не добијем лепру или бубонску кугу.
Али ти Руси су моји, као и сваки нормалан човек.

Čečeni, dagestanci trt mrt ima li rusa medju mobilisanima?
Bio sam na severu. Stacioniran u Piteru. Razgledao malo u radiusu 400km.Pročitajte malo o Ruskoj "tranziciji" i "privatizaciji" nako raspada SSSR-a pa će vam se samo kazati, valjda. I ja sam bi u Njemačkoj prije 15 godina vjerujte mi da su živjeli bolje nego sada. Rusi generalno ,izuzev elite, vjerojatno žive bolje sada nego prije 15 godina. Neznam gdje ste bili u Rusiji, ali Rusija je ogromna i centar Moskve ili bilo kojega velegrada ne predstavlja Rusiju.
Jeste, a inače u američke i nato ratove ide sve elita sa Times Squarea, Beverly Hillsa, Martinoga vinograda i ostalih elitnih destinacija.Стварно је тужно кад видиш да у тај рат иде само и искључиво Монгол и руска убога сиротиња.
Мобилизације у Москви нема.
vjerojatno na 2€ kovaniciHrvatska je svijetu dala Teslu![]()

Koliko vidim, uglavnom kosooka sirotinja gineŠojgu rekao mobilizacija na zapadu Rusije, a po snimkama samo sirotinja s krajnjeg istoka Rusije.
To je i moj utisak o Rusima. Upoznavala sam Ruse i Ruskinje po seminarima u inostranstvu i uvek ostala zatečena njihovom totalnom nezainteresovanošću za ostatak Evrope. Kao da joj sami ne pripadaju. O nama često jedva da su nešto znali, čuli su za Jugoslaviju i da se raspala, ali ko je tu ko, šta i gde, često niti su znali niti ih je interesovalo. Nismo to samo mi bili u pitanju nego svi ostali Evropljani. I onda kada čitam kako će Rusi očajavati u izolaciji - meni bude smešno. Jer njima je skroz dobro u toj njihovoj samoizolovanosti i mi im ni ne trebamo. To je ogromna zemlja na dva kontinenta sa specifičnom kulturom i mentalitetom. Oni nisu kao ostatak Evrope.Ti si u Rusiji?
Kada sam prvi puta došla u Rusiji primjetila sam da uopće nisu eurocentrični i da su im vijesti iz Europe na 3-4 stranici novina, ono usputni neki događaj.
To samo Europa umišlja sebi da je bitan faktor nekome.
Ne leti samo Air Serbia vec i TurciОбична пропаганда. За толико број путника треба преко 300 летова а ЕрСрбија мало лети. Погледај из Москве за Београд:
Pogledajte prilog 1225983
Слободно провери број летова па помножи са, по лету 150 људи (а319), 4000:150=26 недеља или пола године, под условом да су на лету све Руси и нико други?
Сад размисли, ако су и купили карте, нису одлетели и како онда беже?
Сад пробај да укључиш мозак и објасниш, ако су и купили да ли су и побегли?
Postoje neke informacije da pored hr.sluzbi i Beba Popovic placa za botovanje protiv Rusa...Укроботови твитују на српском:
Pogledajte prilog 1226165Pogledajte prilog 1226167
Ово као неки на Крсти.![]()