Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.613
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa baš i ne Litva svakako pripada europskom krugu, kao i Latvija i Estonija, Moldavija i Armenija. I dijelovi Ukrajine koji su kroz povijest bili oslonjeni na Poljsku u vrijeme poljsko litvanske federacije.Kao ni Ukrajina i ostatak Sovjeta.
Tko je tebi važan?Ma europska prepotencija je nadaleko poznata.
A kad tam nikome bitni nikome važni.
Sporedni kolosjek.
Ruska književnost, balet, glazba, znanost....Rusija ne pripada europskom civilizacijskom i kulturološkom krugu. Drugačiji povijesni razvoj od ostatka Europe, drugačija kultura, povijest, mentalitet. Svijet za sebe.
Moja obitelj.Tko je tebi važan?
za aslundere i browdere prvi put sam saznao iz tvog posta. bio sam u rusiji pre 15 godina i tada su ziveli bolje ili kao mi. uredjenije svakako.Da pojasnim što? Netko tko nezna tko je Anders Aslund ili Bill Browder, a piše o Rusiji nije uopće zaslužio bolji odgovor. Nema ništa nejasno u mome postu.
Da, i?Ruska književnost, balet, glazba, znanost....
https://studyinrussia.ru/en/why-russia/traditions-of-education/scientists-and-discoveries/
Europa je bitna sama sebi. A mi ipak živimo u Europi a ne u Rusiji.
Ко се хвали собом тај је осуђен на пропаст.Ma europska prepotencija je nadaleko poznata.
A kad tam nikome bitni nikome važni.
Sporedni kolosjek.
Rusi su ti obitelj? Dobro za tebe.Moja obitelj.
Žešći kreten.Da pojasnim što? Netko tko nezna tko je Anders Aslund ili Bill Browder, a piše o Rusiji nije uopće zaslužio bolji odgovor. Nema ništa nejasno u mome postu.
Sta da i ? Sta je to hrvatska dala svetu a sta Rusija vasa visostiDa, i?
Nisu još, ali bilo bi mi drago da imam zeta ili snahu iz Rusije.Rusi su ti obitelj? Dobro za tebe.
Јерменија се налази у Азији. Латвија има становника колико и Београд отприлике (Естонија још мање), а допринос Молдавије европској култури је надалеко познат.Pa baš i ne Litva svakako pripada europskom krugu, kao i Latvija i Estonija, Moldavija i Armenija. I dijelovi Ukrajine koji su kroz povijest bili oslonjeni na Poljsku u vrijeme poljsko litvanske federacije.

Hrvatska je svijetu dala TesluSta da i ? Sta je to hrvatska dala svetu a sta Rusija vasa visosti

Pročitaj, pogledaj i odslušaj pa možda nešto od te ljepote i upiješ.Da, i?
Hrvatska je svijetu dala Teslu![]()
Broj stanovnika je nebitan. Čak nije bitan ni doprinos kulturi, koliko to jesi li prihvatio ili nisi kulturološke obrasce. Armenija je geografski granični slučaj, kulturološki je jedan od temelja europske civilizacije i kršćanstva.Jermenija se nalazi u Aziji. Latvija ima stanovnika koliko i Beograd otprilike (Estonija još manje), a doprinos Moldavije evropskoj kulturi je nadaleko poznat.![]()
Pročitajte malo o Ruskoj "tranziciji" i "privatizaciji" nako raspada SSSR-a pa će vam se samo kazati, valjda. I ja sam bi u Njemačkoj prije 15 godina vjerujte mi da su živjeli bolje nego sada. Rusi generalno ,izuzev elite, vjerojatno žive bolje sada nego prije 15 godina. Neznam gdje ste bili u Rusiji, ali Rusija je ogromna i centar Moskve ili bilo kojega velegrada ne predstavlja Rusiju.za aslundere i browdere prvi put sam saznao iz tvog posta. bio sam u rusiji pre 15 godina i tada su ziveli bolje ili kao mi. uredjenije svakako.