Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se to desava sa ruskom vojskom? Svako malo smenjuju generale ,citam juce smenjen komandant zapadnog fronta,ko zna koji po redu.Gube gradove,koje su osvojili? Da li je moguce da gube u Ukrajini. Mislio sam da je nemoguce ,medjutim nesto tu nije u redu,.. podseca malo na raspad JNA. Nesto pratim po medijima ali iz aviona se vidi ko im je gazda pa prema tome i pristrasni komentari za ili protiv.

Sta se to desava sa ruskom vojskom? Svako malo smenjuju generale ,citam juce smenjen komandant zapadnog fronta,ko zna koji po redu.Gube gradove,koje su osvojili? Da li je moguce da gube u Ukrajini. Mislio sam da je nemoguce ,medjutim nesto tu nije u redu,.. podseca malo na raspad JNA. Nesto pratim po medijima ali iz aviona se vidi ko im je gazda pa prema tome i pristrasni komentari za ili protiv.
Smenjen je pre nekoliko dana. Previše je oprezan.

Screenshot_20221005-000609_Twitter.jpg

Mislim da si malkice naivan
Kolega to zaista misli
Ali daj da sam u krivu :eek:
Ja to odbijam vjerovati, a usput sam mu dao prostor za časan uzmak i da zadrži makar dio osobnog digniteta...neprijatelja ne podcjenjujem, ali izgleda da je ovaj mentalni sklop baš jako low IQ. Za sada sve upućuje na ovo, zato se NATO i poigrava sa Rusima u Ukrajini ,a da nisi poslali ni 2-3% vojne opreme koje posjeduju.
Sad mi je malo jasnije zašto su Europljani misli da su im neprijatelji inferiorni, kada su osvajali svijet.

Izuzetno lepa vest: RF je pokrenula opaku mašineriju - nad mnogo ruskih gradova su primećeni izuzetno svetli stubovi svetlosti (Moskva, Tomsk, Belgorod) - sistem Peresvet je oočeo da ometa U.S satelite za rano upozoravanje (otkrivaju trenutak lansiranja ICBM), kao i špijunske.

Bajden ne može da otkrije trenutak lansiranja ICBM, a ni manjih rateta koje bi mogle da prirede katastrofu po Kijevu i Lavovu.

Sad mnogima sitno žvaće pedu gaće… :hahaha:
Cuo sam za to. Navodno nije njihov originalno, vec su ga dobili od Kineza jer su stali sa razvojem, a ruski inzenjeri su uspeli da zavrse razvoj i rese neke probleme oko njegovog rada. Negde sam cuo da postoji dogovor izmedju 2 strane da i Kina ima pravo da ga koristi ako bude potreban. E sad… sta je tu tacno dogovoreno, posto su od rusa dobili tehnologiju za hipersonicne rakete, kao i nacrte za antisatelit sisteme. Nigde nije potvrdjeno mada neki tvrde da jeste , da je kina vec dobila s550 iako je navodno samo za Rusku vojsku..,,

Ой что-то мы засиделся братци не пора ли нам разгуляться? Рус молодая, сила немерено, дайте конья мне да добрый меч!
Ратью пойдем да погоним ворога, Рус молодая, сердцу дорога!

Ja to odbijam vjerovati, a usput sam mu dao prostor za časan uzmak i da zadrži makar dio osobnog digniteta...neprijatelja ne podcjenjujem, ali izgleda da je ovaj mentalni sklop baš jako low IQ. Za sada sve upućuje na ovo, zato se NATO i poigrava sa Rusima u Ukrajini ,a da nisi poslali ni 2-3% vojne opreme koje posjeduju.
Sad mi je malo jasnije zašto su Europljani misli da su im neprijatelji inferiorni, kada su osvajali svijet.
Ovo nigde veze sa realnoscu:hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back