Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.143
Dobro, čuli smo već njegove grandiozne misli
USA controlled media, za razliku od Ruskih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, čuli smo već njegove grandiozne misli

Ako bog da bice skike i vriske![]()
Jok. Sve je to pederr.Ovo im jedini svijet u kojem pobjeđuju, forumski. Inače u RL ih vjerovatno žene tuku.
Smenjen je pre nekoliko dana. Previše je oprezan.Sta se to desava sa ruskom vojskom? Svako malo smenjuju generale ,citam juce smenjen komandant zapadnog fronta,ko zna koji po redu.Gube gradove,koje su osvojili? Da li je moguce da gube u Ukrajini. Mislio sam da je nemoguce ,medjutim nesto tu nije u redu,.. podseca malo na raspad JNA. Nesto pratim po medijima ali iz aviona se vidi ko im je gazda pa prema tome i pristrasni komentari za ili protiv.
А ако Руси дођу... је л' се ти спремаш за денацификацију?Baš ti je to jako čudno kao reakcija na nacističku rusku agresiju?
Meni nije.
I u Srijemu su Srbi masovno šikanirali, etnički čistili i pljačkali nevine Folksdojčere zbog Hitlera.
Akcija - reakcija, samo opušteno.
Ja to odbijam vjerovati, a usput sam mu dao prostor za časan uzmak i da zadrži makar dio osobnog digniteta...neprijatelja ne podcjenjujem, ali izgleda da je ovaj mentalni sklop baš jako low IQ. Za sada sve upućuje na ovo, zato se NATO i poigrava sa Rusima u Ukrajini ,a da nisi poslali ni 2-3% vojne opreme koje posjeduju.Mislim da si malkice naivan
Kolega to zaista misli
Ali daj da sam u krivu![]()
Cuo sam za to. Navodno nije njihov originalno, vec su ga dobili od Kineza jer su stali sa razvojem, a ruski inzenjeri su uspeli da zavrse razvoj i rese neke probleme oko njegovog rada. Negde sam cuo da postoji dogovor izmedju 2 strane da i Kina ima pravo da ga koristi ako bude potreban. E sad… sta je tu tacno dogovoreno, posto su od rusa dobili tehnologiju za hipersonicne rakete, kao i nacrte za antisatelit sisteme. Nigde nije potvrdjeno mada neki tvrde da jeste , da je kina vec dobila s550 iako je navodno samo za Rusku vojsku..,,Izuzetno lepa vest: RF je pokrenula opaku mašineriju - nad mnogo ruskih gradova su primećeni izuzetno svetli stubovi svetlosti (Moskva, Tomsk, Belgorod) - sistem Peresvet je oočeo da ometa U.S satelite za rano upozoravanje (otkrivaju trenutak lansiranja ICBM), kao i špijunske.
Bajden ne može da otkrije trenutak lansiranja ICBM, a ni manjih rateta koje bi mogle da prirede katastrofu po Kijevu i Lavovu.
Sad mnogima sitno žvaće pedu gaće…![]()
Ni Kina ih ne može naštancati u zadovoljavajućoj količini za ukrajinske potrebe.Ukrajinska zastava deficitarna roba
Ой что-то мы засиделся братци не пора ли нам разгуляться? Рус молодая, сила немерено, дайте конья мне да добрый меч!Sta se to desava sa ruskom vojskom? Svako malo smenjuju generale ,citam juce smenjen komandant zapadnog fronta,ko zna koji po redu.Gube gradove,koje su osvojili? Da li je moguce da gube u Ukrajini. Mislio sam da je nemoguce ,medjutim nesto tu nije u redu,.. podseca malo na raspad JNA. Nesto pratim po medijima ali iz aviona se vidi ko im je gazda pa prema tome i pristrasni komentari za ili protiv.
Ovo nigde veze sa realnoscuJa to odbijam vjerovati, a usput sam mu dao prostor za časan uzmak i da zadrži makar dio osobnog digniteta...neprijatelja ne podcjenjujem, ali izgleda da je ovaj mentalni sklop baš jako low IQ. Za sada sve upućuje na ovo, zato se NATO i poigrava sa Rusima u Ukrajini ,a da nisi poslali ni 2-3% vojne opreme koje posjeduju.
Sad mi je malo jasnije zašto su Europljani misli da su im neprijatelji inferiorni, kada su osvajali svijet.

Apsolutno, zajedno sa Civilizacijom.А ако Руси дођу... је л' се ти спремаш за денацификацију?
Бело попило мозак, ѥбига....
To može biti i zbog kristala leda u atmosferi.
Neko dostojnu sahranu a neke jedu kucici i svinjeNi Kina ih ne može naštancati u zadovoljavajućoj količini za ukrajinske potrebe.
![]()

Почео си да учиш руски?Apsolutno, zajedno sa Civilizacijom.
Vidi ga šta on zna.Imam Alimsultanov
![]()
Apsolutno, zajedno sa Civilizacijom.
Я сам Фртайлер. Я понимаю русский язык. Я люблю товарищ Путина.Почео си да учиш руски?