Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Selo sim tam, ne igra nikakvu ulogu.
Ruski krajevi su opet Rusija, sutra i službeno.
Onda ide poziv na primirje.
Ako se nastave napadi na RF onda ide rat.
Sve po zakonu.
Naravno da je sve po zakonu i međunarodnom pravu, no nacisti se ne drža zakona, već čekaju da ih Rusi istrebe kao u Drugom svetskom ratu ... HISTORIA MAGISTRA EST!

Poslednja izmena:
НАТО је послао обавештајну ноту земљама чланицама у којој се упозорава на мобилизацију руске нуклеарне подморнице К-329 Белгород, која носи нуклеарну ракету Посејдон, такође познату као „оружје апокалипсе“. САД нису у могућности да прате активирање торпеда под водом.
FeGUz_uacAAHRhC

НАТО је послао обавештајну ноту земљама чланицама у којој се упозорава на мобилизацију руске нуклеарне подморнице К-329 Белгород, која носи нуклеарну ракету Посејдон, такође познату као „оружје апокалипсе“. САД нису у могућности да прате активирање торпеда под водом.
FeGUz_uacAAHRhC

Da si ti meni živ i zdrav, bar 5 Posejdona su več u vodama i čekaju. Niko neće da objavi šta su tražili američki brodovi blizu Kalifornije 💪

FeGUz_uacAAHRhC
RUSI ĆE AMERIMA, ZARADI UNIŠTENJA NJIHOVOG GASOVODA, DA UZVRATE UDARAC, U TO SAM SIGURAN, NO GDE, KAKO I KADA USKORO ĆEMO VIDETI ... ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA ZEMLJA RUDIJA! ŽIVEO HEROJ PUTIN!:heart:

FeGUz_uacAAHRhC
Jako važno za Makedoniju i Mađarsku, da urone uha u Ohridsko i Balatonsko more, da se možda namjerno tamo ne skriva.

Da si ti meni živ i zdrav, bar 5 Posejdona su več u vodama i čekaju. Niko neće da objavi šta su tražili američki brodovi blizu Kalifornije 💪
Tačno !
Ebu njih rusi tamo godinama
Stalno su na dežurstvu i smenjuju se na svakih par mesei
Kad se izvri smena podmornica koja se vraća uvek izadje na povšinu u neutralnim vodma ,
namerno da se jav jenkoma
Ovi to znaju i pizzzzde zbog toga , a ne mogu ih naći jer one mogu mesecima da budu na dnu nečujne i nevidljive

RUSI ĆE AMERIMA, ZARADI UNIŠTENJA NJIHOVOG GASOVODA, DA UZVRATE UDARAC, U TO SAM SIGURAN, NO GDE, KAKO I KADA USKORO ĆEMO VIDETI ... ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA ZEMLJA RUDIJA! ŽIVEO HEROJ PUTIN!:heart:
Rusi imaju tehnologiju da im presjeku podmorske internet kablove koje spajaju Evropu i USA,e koja bi to frka bila, čulo bi se kmečanje do mjeseca !

назвали ракету посејдон ко неки католици уместо шта хвали аљоши или јуриј
Poseidon, бог је мора из грчке митологије, син титана Хрона и његове жене Реје, бог мора, олује, земљотреса и коња.

Rusi imaju tehnologiju da im presjeku podmorske internet kablove koje spajaju Evropu i USA,e koja bi to frka bila, čulo bi se kmečanje do mjeseca !
To će da se dogodi, siguran sam u to, za koji dan ...Lepo je rekao Putin da oni koji žele rat dobiće ga, a to što se sada radi u Ukrajini je samo trening, jer se isprobavaju sve moguće taktike i strategije ....

ето срби иду радо у украјину а на КиМ не
Dosadili ste i bogu i ljudima. Na ovoj temi sami Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci, Albanci i ostali koji pate za Srbima i ne mogu bez nas. Zar vam stvarno toliko nedostajemo da morate po ceo dan da ovde provocirate ne biste li izvukli makar mrvicu pažnje, makar neki oskudni komentar, jednu rečenicu, reč, link, bilo šta...?! Po ceo dan prosite za pažnju po ovom forumu. Kako vas nije sramota?! Tužno vas je gledati. Imajte malo dostojanstva. Otišli ste, ostavili ste nas, nismo vam valjali, bili smo previše siromašni, mislili ste lepi ste, mladi i zgodni, bolje ćete se udati i sad kad ste se udali za EU/NATO, sedite tamo u haremu i uživajte. Šta se stalno vraćate i buljite preko plota u nas i naš život?! Mi vas više nećemo. Ne zanimate nas više. Hajde, razlaz!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back