- Poruka
- 187.854
Zima stigla u Cesku. Deca se smrzavaju u ucionicama nema grejanja umotana u cebad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To smo svi mislili, i ko je bio za i protiv, ali to je bilo prije 7 mjeseci. Ne valja istrajavati na tome, nije dobro za mentalno zdravlje.kao prvo ...moraš shvatiti...rusija ovaj rat neće izgubiti njeni resursi su nepresušni i ljudski tehnički i energentski...ovo je ukrajinski labuđi pjev i grabljenje sa dna kace...
Kad vec pricas o istoriji, ti usporedjujes vrijeme kad se Rusija BRANILA, sa ovim kada NAPADA.
Onda su bili branitelji, danas su agresori, po definiciji a ne po zapadnoj propagandi.
I u ovom ratu se desio preokret kao u onom, samo sto ovaj put nije u korist Rusa, i za njega nisu toliko zasluzni ni Ukrajinci ni zapad vec ruska glupa samoubilacka taktika i milijun gresaka koje su napravili i koje i dalje prave.
Koje su greške počinili Rusi.Kad vec pricas o istoriji, ti usporedjujes vrijeme kad se Rusija BRANILA, sa ovim kada NAPADA.
Onda su bili branitelji, danas su agresori, po definiciji a ne po zapadnoj propagandi.
I u ovom ratu se desio preokret kao u onom, samo sto ovaj put nije u korist Rusa, i za njega nisu toliko zasluzni ni Ukrajinci ni zapad vec ruska glupa samoubilacka taktika i milijun gresaka koje su napravili i koje i dalje prave.
Ginu puno. ALi i biju puno i prolaze.Ilustracija Ukro “uspeha” kod Hersona, uspeli da izginu u ogromnom broju, a neki ovde lupali o “proboju”:
https://t.me/anna_news/40476
napali narod od 40 milijuna. jel znaš kad će da pobjedi jedan narod... NIKADAKoje su greške počinili Rusi.
Dne 28.02, ponedjeljnika, i ljeta 2022.Државна дума позвала је на рушење свих мостова и електрана у Украјини.Да би се спасили животи становника ДНР, ЛНР, Запорошке и Херсонске области, потребно је започети уништавање електрана, вучних трафостаница и мостова.
![]()
Nisu incestniI Rusi oper nista?![]()

sto se tice same Ukrajine....Koje su greške počinili Rusi.
Da neko toliko mrzi mene i radi protiv mene, ja bi ipak nesto poduzeo po tome pitanju. Najbolje nista?Nisu incestni![]()
amerikenjciНеки смо Срби, а неки (мислите да) сте Америкањци.
Napali sa malo snaga, podcijenili Ukrajince u svakom smislu, vjerojatno i reakciju zapada, greske u logistici na pocetku operacije, greske u taktici sto podvrdjuju mnoge i ceste smjene generala, izlaganje aviona i helikoptera udarima ukrajinskog topnistva u Hersonu kad su tamo koristili aerodrom na samom pocetku, ista stvar i sa Krimom koja traje i danas, potapanje Moskve glavnog broda Crnomorske flote, cesta uporaba tenkova bez koordinacije sa drugim jedinicama inzinjerije i podrske sto rezultira cestim unistavanjem i zarobljavanjem, Zmijski otok, izostanak udara po vaznim prometnim komunikacijama, mostovima, elektranama, repetitorima, elektranama, sve vrijeme Ukrajini nesmetano dolazi naoruzanje iz Poljske, itd, ima tu dosta stvari.Koje su greške počinili Rusi.