М
Миша Вацић 1244
Gost
ето срби иду радо у украјину а на КиМ не
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Selo po selo.Selo sim tam, ne igra nikakvu ulogu.
Ruski krajevi su opet Rusija, sutra i službeno.
Onda ide poziv na primirje.
Ako se nastave napadi na RF onda ide rat.
Sve po zakonu.
Naravno da je sve po zakonu i međunarodnom pravu, no nacisti se ne drža zakona, već čekaju da ih Rusi istrebe kao u Drugom svetskom ratu ... HISTORIA MAGISTRA EST!Selo sim tam, ne igra nikakvu ulogu.
Ruski krajevi su opet Rusija, sutra i službeno.
Onda ide poziv na primirje.
Ako se nastave napadi na RF onda ide rat.
Sve po zakonu.
Ne mislim na Donbas, nije to šira slika.Znam da mislis na Donbas ali Rusija je napala Ukrajinu dok Ukrajinci ne napadaju Rusiju vec brane Ukrajinu. Stvar je jasna bez obzira koliko s ruske tocke gledista njihova agresija bila opravdana.
Za par dana ta srpska sela su u Rusiji. Rezultati referenduma su nepobitni, procedura je pri kraju.Srbijanci i Ukri su istorijski prijatelji.
Znaš li da među Ukrima im srbijanskih sela?
Do priprema za feštu.Dokle su stigli Rusi?
НАТО је послао обавештајну ноту земљама чланицама у којој се упозорава на мобилизацију руске нуклеарне подморнице К-329 Белгород, која носи нуклеарну ракету Посејдон, такође познату као „оружје апокалипсе“. САД нису у могућности да прате активирање торпеда под водом.
![]()
RUSI ĆE AMERIMA, ZARADI UNIŠTENJA NJIHOVOG GASOVODA, DA UZVRATE UDARAC, U TO SAM SIGURAN, NO GDE, KAKO I KADA USKORO ĆEMO VIDETI ... ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA ZEMLJA RUDIJA! ŽIVEO HEROJ PUTIN!НАТО је послао обавештајну ноту земљама чланицама у којој се упозорава на мобилизацију руске нуклеарне подморнице К-329 Белгород, која носи нуклеарну ракету Посејдон, такође познату као „оружје апокалипсе“. САД нису у могућности да прате активирање торпеда под водом.
![]()

hebe se nekome šta oni brane.Znam da mislis na Donbas ali Rusija je napala Ukrajinu dok Ukrajinci ne napadaju Rusiju vec brane Ukrajinu. Stvar je jasna bez obzira koliko s ruske tocke gledista njihova agresija bila opravdana.

Ma baš se vidi kako ih ide. Nema di ne puše na frontu. Vidit će mo ko je bio u pravuIsečeš struju i vodu i isključiš grejanje u sred zime i ne samo da se predaju nego pristanu na sve što tražiš i sve to za manje od 2 dana.
Kao da je to teško napraviti bilo kojoj sili!
Ali Rusima se ne žuri. Mora se EU makar jednu zimu smrzavati.
Jel' ti ovaj veseljak nešto u rodu?Imate 60,000 mrtvih protiv Turčinova, a samo 14,000 u avganskom džihadu 1979-1991
Koji ti je diler? Može li broj (pitam za prijatelja)RUSI ĆE AMERIMA, ZARADI UNIŠTENJA NJIHOVOG GASOVODA, DA UZVRATE UDARAC, U TO SAM SIGURAN, NO GDE, KAKO I KADA USKORO ĆEMO VIDETI ... ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA ZEMLJA RUDIJA! ŽIVEO HEROJ PUTIN!![]()
Jako važno za Makedoniju i Mađarsku, da urone uha u Ohridsko i Balatonsko more, da se možda namjerno tamo ne skriva.НАТО је послао обавештајну ноту земљама чланицама у којој се упозорава на мобилизацију руске нуклеарне подморнице К-329 Белгород, која носи нуклеарну ракету Посејдон, такође познату као „оружје апокалипсе“. САД нису у могућности да прате активирање торпеда под водом.
![]()
Tačno !Da si ti meni živ i zdrav, bar 5 Posejdona su več u vodama i čekaju. Niko neće da objavi šta su tražili američki brodovi blizu Kalifornije![]()
Vi Rusi ste se radovali što je Amerika zaglavljena u Al-Faludži i KunduzuJel' ti ovaj veseljak nešto u rodu?
![]()
Rusi imaju tehnologiju da im presjeku podmorske internet kablove koje spajaju Evropu i USA,e koja bi to frka bila, čulo bi se kmečanje do mjeseca !RUSI ĆE AMERIMA, ZARADI UNIŠTENJA NJIHOVOG GASOVODA, DA UZVRATE UDARAC, U TO SAM SIGURAN, NO GDE, KAKO I KADA USKORO ĆEMO VIDETI ... ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA ZEMLJA RUDIJA! ŽIVEO HEROJ PUTIN!![]()
Poseidon, бог је мора из грчке митологије, син титана Хрона и његове жене Реје, бог мора, олује, земљотреса и коња.назвали ракету посејдон ко неки католици уместо шта хвали аљоши или јуриј
Ne lupaj, kad su stari Grci nazvali boga mora Posejdon, katolici nisu ni postojali!назвали ракету посејдон ко неки католици уместо шта хвали аљоши или јуриј
To će da se dogodi, siguran sam u to, za koji dan ...Lepo je rekao Putin da oni koji žele rat dobiće ga, a to što se sada radi u Ukrajini je samo trening, jer se isprobavaju sve moguće taktike i strategije ....Rusi imaju tehnologiju da im presjeku podmorske internet kablove koje spajaju Evropu i USA,e koja bi to frka bila, čulo bi se kmečanje do mjeseca !
Dosadili ste i bogu i ljudima. Na ovoj temi sami Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci, Albanci i ostali koji pate za Srbima i ne mogu bez nas. Zar vam stvarno toliko nedostajemo da morate po ceo dan da ovde provocirate ne biste li izvukli makar mrvicu pažnje, makar neki oskudni komentar, jednu rečenicu, reč, link, bilo šta...?! Po ceo dan prosite za pažnju po ovom forumu. Kako vas nije sramota?! Tužno vas je gledati. Imajte malo dostojanstva. Otišli ste, ostavili ste nas, nismo vam valjali, bili smo previše siromašni, mislili ste lepi ste, mladi i zgodni, bolje ćete se udati i sad kad ste se udali za EU/NATO, sedite tamo u haremu i uživajte. Šta se stalno vraćate i buljite preko plota u nas i naš život?! Mi vas više nećemo. Ne zanimate nas više. Hajde, razlaz!ето срби иду радо у украјину а на КиМ не