Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lako, tako neki nikako da svare činjenicu života da je Kina već sada ekonomski ravna Americi - i to preračunato u američke dolare - mala sitnica koja izrazito favorizuje Ameriku.
Јесте, и зато Америка усисава Европу на више начина, како би могла да се носи с Кином.Kina je odavno prva ekonomija sveta.
Uništavanjem Evrope automatski ostvaruješ MAGA. Lakše tako nego ojačati USA…Значи, уништавајмо Европу да би MAGA, је л'?
ma, postavljali smo vec, ne krije se nista, samo ne moze bas zvanicno da se prizna nemcimaЗахвалио се Сикорски Америма пре неки дан.
NATO dominacija Evropa je prerasla u Američko usisavanje Evrope. Navikli su vojnici na taj fazon, MRE, meal ready to eatЈесте, и зато Америка усисава Европу на више начина, како би могла да се носи с Кином.
Пољаци су се снашли за сада. Швабе ће да се селе код тебе.ma, postavljali smo vec, ne krije se nista, samo ne moze bas zvanicno da se prizna nemcima
poljaci likuju, svabe su odbile dalje reparacije za 2 svetski rat, imace gas oni, a svabama smrzavanje
evropa zna pravila igre, sve se zna, ima da placaju do groba, i budu srecni sto ne ginu kao ukre, a ne da ce sami da se omaste, evo:Uništavanjem Evrope automatski ostvaruješ MAGA. Lakše tako nego ojačati USA…
bogatiji, verujem da hoce, siromasniji mogu i do bugarske [citao sam i za vreme korona diktature bugarska im je sela bas kao 1 na 11]Пољаци су се снашли за сада. Швабе ће да се селе код тебе.![]()
Leo Štraus... dugo nisam čuo to ime.evropa zna pravila igre, sve se zna, ima da placaju do groba, i budu srecni sto ne ginu kao ukre, a ne da ce sami da se omaste
In 2000, Paul Wolfowitz was, together with Zbignew Brzezinki, the main speaker at a large Ukrainian-US symposium in Washington, organized by Ukrainian "integral nationalists" who had taken refuge in the USA. There he pledged to support independent Ukraine, to provoke Russia to go to war with it, and ultimately to finance the destruction of the resurgent rival of the USA [9].
https://www.voltairenet.org/article217976.html
Very expensive weapons are leased by the USA to the EU to defend Ukraine. When the war is over, the Europeans will have to pay for what they have consumed. And the bill will be heavy.
Mstislave, Mstislave, Lepo što su se slikali, iako su lica zamućena to će se filtrom popraviti sasvim dovoljno da se ova dvojca identifikuju kad tvom Ukropistanu kucne suđeni čas - ni Bajden ne sumnja u to - mnoge države i “države” nastale devedesetih imaju ograničen rok trajanja - Ukropistan, ako se smesta ne povuče i izruči naredbodavce i izvršitelje napada na Donbas, Novorusiju i RF teško da dočeka kraj narednog leta.
pa to je nas problem, needukovani smo, ja sam ga zaboravio, a najvazniji filozof modernog, americkog doba https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_StraussLeo Štraus... dugo nisam čuo to ime.
? 3% je bila pomoc amerikanaca od svega sto su poslali sovjeti u rat. 3% i bilo je simbolicno kao dokaz da su saveznici. Ostalih 97 % su sami sve uradili.Saqmo Amerikanci su im poslali 14000 zrakoplova, slovima četrnaest tisuća. Cijela Rusija danas ima 2700.
sad sam procitao vic o svabama ovdeПољаци су се снашли за сада. Швабе ће да се селе код тебе.![]()
A German walks into a bar and orders a beer. The bartender tells him:
“That’ll be 100 euros.”
The German is in shock.
“What do you mean, 100 euros? Yesterday it was only 10!”
“Well today it’s 100.”
“But why 100, dammit?!”
“I’ll explain it to you now”, the bartender says. “10 euros is for the beer. 10 more – to help Ukraine. 20 – assistance to the European countries which have imposed sanctions and are not members of the EU. Another 10 – to help the UK for the successful implementation of its sanctions against Russia. Another 10 go to the Balkan countries to help them to buy heating coal. And the remaining 40 euros – they’re for the gas subsidy to the EU and the fund to help maintain sanctions.”
The German silently took out a hundred-euro bill and handed it to the bartender. The bartender took the money, put it into his cash register, and then took out a 10-euro note and gave it back.
The German is confused.
“Wait, you said 100 – I gave you 100. Why are you giving me back 10 euros?”
“There’s no beer.”
When you’re done laughing, read this by Michael Hudson on how the US war against Russia has become the US war against Germany.
Troluješ sve u 16.Rusomani šta čekate? Sveti car Putin vas zove!
Ovo dosad mi veli da ce tako biti i odsad. Jer kad ovako padajau Kupjansk, Izjum i Liman, bez da iko osim tih jadnika na licu mjesta ista radi onda znas da je sve otislo u Krasni ..Ma ne ocekujem ja za neki poznat rok, samo mi je vec par puta i par dana unazad to palo na pamet, jer ovo prosto do sad to je sumanuto ponasanje.
Pa ne znam ni ja...samo eto sta znam, pomislila sam i na to kao mogucnost jer je sve ovo do sad bilo nekako traljavo.
Granični poremećaj ličnosti (legendarni borderlajn) + patološka potreba za privlačenjem pažnje (jedan od simptoma, ne i jedini histrionskog) = ono što se u stara dobra vremena zvalo “Histerija.”Inače komšije, saznao sam da onaj reper što se ubio nije ni bio mobilisan.
Tako da se ubio bez razloga.
Pogledajte prilog 1230912
Apsolutni imbecil.
Svi saveznici u ratu doprineli su slabljenju i porazu Nemacke i Japana bez toga ne bi povratili istocnu Poljsku, Kurile, Sahalin i jos ponesto, oni koji veruju da su rat dobili Rusi sami grdno se varaju.Koji tacno im saveznik u tome pomogao?
Msti naš dragi, to se završilo velikom pogibijom Ukra, i pokoljem nad donacijama - Ukri pobegoše, a oni transporteri iz šezdesetih (M-113) izgiboše ni krivi ni dužni.
Stoji i to ali da li Ti mislis da su Istocni Nemci krdo bez radnih navika i discipline? Razlika izmedju Zapadne i Istocne Nemacke je zbog sistema ali i saveznika do 90ih.Nemci su uvek bili sila jos od Barbarose . Nije do saveznika ,do njih je i radnih navika i discipline.