Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2-1.jpg

RUSIJA:
Fd6EO2eXwAAgbWc

Nije lako, tako neki nikako da svare činjenicu života da je Kina već sada ekonomski ravna Americi - i to preračunato u američke dolare - mala sitnica koja izrazito favorizuje Ameriku.
Kina je odavno prva ekonomija sveta.
Јесте, и зато Америка усисава Европу на више начина, како би могла да се носи с Кином.

Uništavanjem Evrope automatski ostvaruješ MAGA. Lakše tako nego ojačati USA…
evropa zna pravila igre, sve se zna, ima da placaju do groba, i budu srecni sto ne ginu kao ukre, a ne da ce sami da se omaste, evo:

They have already seen what Washington was capable of after the 9/11 attacks: Paul Wolfowitz forbade countries that had expressed reservations about the war, such as Germany and France, to conclude contracts for the reconstruction of Iraq [11].

In 2000, Paul Wolfowitz was, together with Zbignew Brzezinki, the main speaker at a large Ukrainian-US symposium in Washington, organized by Ukrainian "integral nationalists" who had taken refuge in the USA. There he pledged to support independent Ukraine, to provoke Russia to go to war with it, and ultimately to finance the destruction of the resurgent rival of the USA [9].
https://www.voltairenet.org/article217976.html
Very expensive weapons are leased by the USA to the EU to defend Ukraine. When the war is over, the Europeans will have to pay for what they have consumed. And the bill will be heavy.

More broadly, the Wolfowitz Doctrine theorizes the need for the United States to block the emergence of any potential competitor to U.S. hegemony, especially "advanced industrial nations" such as Germany and Japan. Particularly targeted is the European Union: "While the United States supports the European integration project, we must be careful to prevent the emergence of a purely European security system that would undermine NATO, and particularly its integrated military command structure. The Europeans will thus be asked to include in the Maastricht Treaty a clause subordinating their defense policy to that of NATO, while the Pentagon report recommends the integration of the new Central and Eastern European states into the European Union, while giving them the benefit of a military agreement with the United States that would protect them against a possible Russian attack [8].

Poslednja izmena:
evropa zna pravila igre, sve se zna, ima da placaju do groba, i budu srecni sto ne ginu kao ukre, a ne da ce sami da se omaste
In 2000, Paul Wolfowitz was, together with Zbignew Brzezinki, the main speaker at a large Ukrainian-US symposium in Washington, organized by Ukrainian "integral nationalists" who had taken refuge in the USA. There he pledged to support independent Ukraine, to provoke Russia to go to war with it, and ultimately to finance the destruction of the resurgent rival of the USA [9].
https://www.voltairenet.org/article217976.html
Very expensive weapons are leased by the USA to the EU to defend Ukraine. When the war is over, the Europeans will have to pay for what they have consumed. And the bill will be heavy.
Leo Štraus... dugo nisam čuo to ime.

Mstislave, Mstislave, Lepo što su se slikali, iako su lica zamućena to će se filtrom popraviti sasvim dovoljno da se ova dvojca identifikuju kad tvom Ukropistanu kucne suđeni čas - ni Bajden ne sumnja u to - mnoge države i “države” nastale devedesetih imaju ograničen rok trajanja - Ukropistan, ako se smesta ne povuče i izruči naredbodavce i izvršitelje napada na Donbas, Novorusiju i RF teško da dočeka kraj narednog leta.

Leo Štraus... dugo nisam čuo to ime.
pa to je nas problem, needukovani smo, ja sam ga zaboravio, a najvazniji filozof modernog, americkog doba https://en.wikipedia.org/wiki/Leo_Strauss
ne mozes da se bavis amerikom uopste, a da njega nisi proucio, citiram sa linka:

Strauss and the Straussians have paradoxically taught philosophically unsuspecting American conservatives, not least Roman Catholic intellectuals, to reject tradition in favor of ahistorical theorizing, a bias that flies in the face of the central Christian notion of the Incarnation, which represents a synthesis of the universal and the historical. According to Ryn, the propagation of a purely abstract idea of universality has contributed to the neoconservative advocacy of allegedly universal American principles, which neoconservatives see as justification for American intervention around the world—bringing the blessings of the "West" to the benighted "rest"

to ti je sustina americke spoljne politike, i zasto ih tjeri naziva strausijancima, neokone
https://www.voltairenet.org/ obavezno za citanje, za sve koji znaju da razmisljaju, i imaju neko znanje

Poslednja izmena:
Пољаци су се снашли за сада. Швабе ће да се селе код тебе. ;)
sad sam procitao vic o svabama ovde
http://johnhelmer.org/whose-side-of-the-bar-is-olaf-scholz-on-russian-anecdote/
A German walks into a bar and orders a beer. The bartender tells him:

“That’ll be 100 euros.”

The German is in shock.

“What do you mean, 100 euros? Yesterday it was only 10!”

“Well today it’s 100.”

“But why 100, dammit?!”

“I’ll explain it to you now”, the bartender says. “10 euros is for the beer. 10 more – to help Ukraine. 20 – assistance to the European countries which have imposed sanctions and are not members of the EU. Another 10 – to help the UK for the successful implementation of its sanctions against Russia. Another 10 go to the Balkan countries to help them to buy heating coal. And the remaining 40 euros – they’re for the gas subsidy to the EU and the fund to help maintain sanctions.”

The German silently took out a hundred-euro bill and handed it to the bartender. The bartender took the money, put it into his cash register, and then took out a 10-euro note and gave it back.

The German is confused.

“Wait, you said 100 – I gave you 100. Why are you giving me back 10 euros?”

“There’s no beer.”

When you’re done laughing, read this by Michael Hudson on how the US war against Russia has become the US war against Germany.

1664674880700.png

"Ukrajinske zračno-desantne snage ušle su u Liman, u regiji Donjecka", objavilo je ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova na Twitteru. Višeminutni video koji prati objavu prikazuje dva ukrajinska vojnika kako mašu i potom vješaju ukrajinsku zastavu na znak s natpisom "Liman" na ulazu u grad. “Mi razvijamo svoju zastavu i postavljamo je na našu zemlju. Liman će uvijek biti dio Ukrajine”, čuje se kako sa smiješkom govori jedan od njih dvojice. Prema Serhiiju Cerevatiju, "oko 5.000 do 5.500 Rusa" bilo je u Limanu i oko njega posljednjih dana. "Ali nakon nedavnih bitaka, njihov broj se smanjio", dodao je.

Ma ne ocekujem ja za neki poznat rok, samo mi je vec par puta i par dana unazad to palo na pamet, jer ovo prosto do sad to je sumanuto ponasanje.

Pa ne znam ni ja...samo eto sta znam, pomislila sam i na to kao mogucnost jer je sve ovo do sad bilo nekako traljavo.
Ovo dosad mi veli da ce tako biti i odsad. Jer kad ovako padajau Kupjansk, Izjum i Liman, bez da iko osim tih jadnika na licu mjesta ista radi onda znas da je sve otislo u Krasni ..
I Lugansk i Donjeck ce pasti kao i Kerson i na kraju Krim.

Ne sto su Ukri toliko jaki zajedno za NATO, nego sve sto su Rusi uraidli na terenu je kontra pameti i principa rata. Oni su NAPADAC a koriste taktike BRANIOCA, dok su Ukri branioc a korite taktike napadaca.
Rusi vjerovatno imaju ljude koji bi mogli promijeniti situaciju, ali to se nece desiti kao ni kod nas. Jer Zloba/Mladic/Sojgu/ Put ler "znaju sta rade".

Ukrajina je uspjela osloboditi Liman, grad koji je kapija Luganske oblasti. Prema Reutersu, pozivajući se na glasnogovornika ukrajinske vojske, u izvješću se navodi da je Rusija pretrpjela odlučujući udarac dan nakon aneksije okupiranih teritorija.

"Već smo u Limanu", rekao je u izjavi Serhi Cherevati, glasnogovornik istočne armije Ukrajine. Glasnogovornica Cherevatija, koja je izvijestila da su ukrajinske snage jutros opkolile ruske snage u Lehmanu, objavila je vijest o uspješnom ulasku u Liman u roku od samo nekoliko sati. Šef kabineta ukrajinskog predsjednika objavio je video na kojem se vidi kako dvojica nasmijanih ukrajinskih vojnika lijepe ukrajinsku zastavu na gradski znak s natpisom "Liman". Jedan od vojnika je rekao: “Prvog listopada zastava se razvija i postavlja na našu zemlju. Liman će biti Ukrajina.”

Ruska novinska agencija Rianovosti, pozivajući se na rusko Ministarstvo obrane, objavila je da su se njezini vojnici povukli iz baze u Lehmanu. Novinska agencija dpa također je izvijestila da su se ruske trupe povukle iz strateški važnog Lehmana. Riemann je prometno čvorište koje se nalazi na putu prema Lisičansku i Severodonjecku, središnjim gradovima Luganske oblasti.

1664675305200.png

Inače komšije, saznao sam da onaj reper što se ubio nije ni bio mobilisan.
Tako da se ubio bez razloga.
Pogledajte prilog 1230912
Apsolutni imbecil.
Granični poremećaj ličnosti (legendarni borderlajn) + patološka potreba za privlačenjem pažnje (jedan od simptoma, ne i jedini histrionskog) = ono što se u stara dobra vremena zvalo “Histerija.”

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back