Pa misliš o da jedan Bošnjo može da sastavi smislenu rečenicu, ajde....?И ја бих тако протумачио, али не схватам смисао реченице ”Па зашто кур*ина”?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa misliš o da jedan Bošnjo može da sastavi smislenu rečenicu, ajde....?И ја бих тако протумачио, али не схватам смисао реченице ”Па зашто кур*ина”?
Pa misliš o da jedan Bošnjo može da sastavi smislenu rečenicu, ajde....?
172 dan, agresor po planu ne moze nista. Slava Ukrajini!![]()
![]()
1,3 miliona ukrajinaca je ostavilo svastikuDo danas 5131 Rus ostavio petokraku na frontu i 356.384 Ukrajinaca ostavilo svastiku....ja samo zvanično... sve legalno i tako to.
To nije tako lako. Taj proces je izuzetno komplikovanpa bolje da ugase reaktor i odnesu uranijum sa sobom dok nije kasno
samo ukre I EU ce opet da kmece posle: "hrana kao oruzje", sada struja - ukre bez struje mogu da se sele, vracanje u 19. vek im sledi
ali zasto ne prestanu sa lydim genocidnim idejama da pogode NE?
Nije vezano za temu, ali jel neko primetio iznad usana kako joj se koza osusila? I kada se malo zumira , zubi su joj zuti, a ivice imaju onu tamnu nijansu, kao trulez. To se uglavnom pojavljuje kod pusaca. E sada, ja stvarno nisam znao da je ona pusac, i ako gresim, jel moze neko da potvrdi tu informaciju.?
sto pre se zapocne, pre ce se zavrsiti, ali ja mislim da je vec u toku, cim kazuTo nije tako lako. Taj proces je izuzetno komplikovan
Vrlo moguce. Pokusacu da saznam nesto ne mogu da obecam.sto pre se zapocne, pre ce se zavrsiti, ali ja mislim da je vec u toku, cim kazu
znaci uskoro ukropska ofanziva u suprotnom smeru ? kao i rvatijanci u posaviniРуска армија би могла да крене у офанзиву да преузме контролу над целом Херсонском области пре него што је референдум заказан за септембар
Према речима саветника шефа Министарства унутрашњих послова Украјине Ростислава Смирнова, у блиској будућности југ ће бити најтоплија тачка фронта.
Смирнов је рекао да су Оружане снаге Русије овде распоредиле 90 одсто својих ваздушно-јуришних трупа. „Овде може доћи до такве двостране ситуације: или ће непријатељ прећи у дефанзиву, или ће покушати да предузме одређене контраофанзивне акције у неким правцима, јер многе трупе намењене не за одбрану, већ за офанзиву имају пребачен на југ земље..."
172 dan, agresor po planu ne moze nista. Slava Ukrajini!![]()
![]()
Država Srbija i njen vođa ne misle loše o zapadu.A sta vi sa pedofilskog zapada ubrajte sve u "kolektivni zapad" ?
to nije istinaJedino Rusi mole, kume, plaću za pregovorima, dok ih Ukrajinci odbijaju dok ne poraze Ruse
Rusi u panici zbog takvog tvrdog stava, traže od drugih da pomognu oko toga.
Порука из инбокса
Поштовани,
Надам се да ћете имати прилику да прочитате моју поруку у нади да ћете моћи да пренесете вест Србима са српским пасошима.
Наиме, пробао сам да пређем границу Украјини 10.08. и враћен сам под изговором да „моја држава подржава Русију”. Иако је званично Србија неутрална, граничну службу то није занимало. Руси, Белоруси и Срби су непожељни у Украјини. Испитивали су ме више пута о разлозима, сликан сам као последњи затвореник и узети су ми отисци (иако сам у државу улазио преко 60 пута). Објашњење што треба да посетим девојку није довољно, будући да нисмо венчани.
Срби ИМАЈУ МОГУЋНОСТ да уђу уз одговарајући документ у виду пружања хуманитарне помоћи или брака са држављанином/ком Украјине.
Био сам натеран да потпишем папир где пише да стоји да нисам навео разлог уласка, иако сам их навео више.
Претходно сам контактирао амбасаду у Београду да проверим неопходна документа и ништа од наведеног изнад нису споменули.
Молим Вас да пренесете ово на Телеграм каналима, да људи који имају некога не иду тамо и не доведу се у непријатну ситуацију као ја и буду третирани као ратни злочинци.
Нажалост, ми смо тамо непожељни, будући да су им медији испрали мозгове.