Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Даће Бог, ти навијачку мафију Гаспром наркодилера и хуља, ће робија да удоми кад опет Амери дођи Србију да преору од комунизма...
Из поста у пост све више откриваш своје право усташко лице лажни попе.

Ја нисам тема него рат у Украјни...

спамујете партијо 70+

Ниси тема, али забаван си :D
Скоро ко Том и Џери ! (обрати пажњу на слово Џ :D)
Да те нема требало би те измислити.
И није те било.
И измислило те.
:mrgreen:

Jihadi Julian smatra da Ukrajina treba da mobiliše 5 000 000 vojnika :zblesav:
Zna li on šta je potrebno da se to opremi? Samo čizama 10 miliona pari.
Jbt. svaki dan su sve luđi.

FaDsLpoWIAALtDP

Poslednja izmena:
Толстојевштина је анатемисана у доба светог Филарета Московског - митрополита и поглавара... Руска Црква је тад била митрополија и није имала патријарха...

Анатему су после преузели под патријархом Тихоном и руски зилоти звани катакомбници (тихоновци, од којих ја водим духовно порекло), тако да је увек проклињемо као антицрквено зло, које злу неће да се противи

Занимљиво, руско се проклиње и анатемише.
А све америчко дивно?
Наравно, сем Трампа који је руски агент :mrgreen:

Занимљиво, руско се проклиње и анатемише.
А све америчко дивно?
Наравно, сем Трампа који је руски агент :mrgreen:
У поређењу са Путковом крвавом деспотијом, све се жабе америчке прогутати даду, Руси су прешли границу толеранције, чим им је закон у топузу

Ognjištarac; tako sam ga nazvala jer me asocirao na Milu Budaka kad je planuo na Krležu. Poklonik lik i djela MB-a
Ти што браниш Крлежу, треба у лудницу да те стрпају и забораве кључ... остарелог мизантропа и дефетисту обожаваш, који чак и по твојим Хрватима пљује, исто ко по Србима...

У поређењу са Путковом крвавом деспотијом, све се жабе америчке прогутати даду, Руси су прешли границу толеранције, чим им је закон у топузу

Док су амери чисти православци?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back