Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20220814_010100.jpg

@Watchman @Agafja @Mej bregami @St0oNo0gA @retka zver @Ateista1 @Istina je @Marin83

Толстојевштина је анатемисана у доба светог Филарета Московског - митрополита и поглавара... Руска Црква је тад била митрополија и није имала патријарха...

Анатему су после преузели под патријархом Тихоном и руски зилоти звани катакомбници (тихоновци, од којих ја водим духовно порекло), тако да је увек проклињемо као антицрквено зло, које злу неће да се противи

А пожељна и препоручена литература вам је, претпостављам, ”50 нијанси сиве”?
Пошто се америчке жабе гутају :D
:mrgreen:

Ovom dedi svaka čast, naša ekipa 70+, kako je ovog mulca oprao.

kek.. this dude doesn't even wanna listen to his pitch.
Machine translation: It's a good thing that, at least as people get older, they begin to realize that there is really no need to go and die for Ukraine. We can just tell the mercenaries to **** off and let them go into the trenches themselves under mortar and artillery fire of the Russian Armed Forces.
It is not even necessary to analyze the situation on maps and listen to the reports of the defense ministers of the conflicting sides. It is enough just to look at reliable sources, where everything is obvious. The AFU is sending people as a human shield.
The purpose? Also obvious. To stall as long as possible in order to get more "plushies" from the United States and their European colleagues.
I feel sorry for the common people. Not those creatures from the National Security Forces, not those creatures who pelted Donetsk with thousands of "petals. But the ordinary guys (and even the elderly) who were forcibly seized and sent to the trench.
After all, no one in Ukraine cares about the people. And no one has the political will. The government of the country, which in recent years has been glorifying Nazi ideas, was not appointed by the people of Ukraine.

https://www.************/video/v8RCw9rThieg/

А пожељна и препоручена литература вам је, претпостављам, ”50 нијанси сиве”?
Пошто се америчке жабе гутају :D
:mrgreen:
Њет...

Законоправило Светог Саве - најпожељнија књига за изучавање као база...

Потом Житија светих, где су пуни бијографије многих актера историсјких догађаја у Праволсављу

Потом свети Владика Николај... укратко све контра од вас Безбожника одраслих на Марксу и Бакуњину

Њет...

Законоправило Светог Саве - најпожељнија књига за изучавање као база...

Потом Житија светих, где су пуни бијографије многих актера историсјких догађаја у Праволсављу

Потом свети Владика Николај... укратко све контра од вас Безбожника одраслих на Марксу и Бакуњину
И ти стварно верујеш да је просечни американац прочитао све те књиге.
Успут, ја јесам, чисто информативно
И даље ми је Толстој одличан. А и Достојевски.
Али добро, ти веруј како ће американци да се држе Житија светих ...
Наравно да не верујеш у то, само се шалим :mrgreen:

И ти стварно верујеш да је просечни американац прочитао све те књиге.
Успут, ја јесам, чисто информативно
И даље ми је Толстој одличан. А и Достојевски.
Али добро, ти веруј како ће американци да се држе Житија светих ...
Наравно да не верујеш у то, само се шалим :mrgreen:
Држе се најквалитетнији - зилота има 10 пута више у УСА него у Бугарској и Србији заједно... Американци су бољи зилоти од Срба, плус их има више

Америка је центар западњачког зилотизма и била је уточиште многим белоармејцима након револуције... то су углавном Американизовани Руси, који су задржали своју веру у културу, па нам позајмљују здрав Русизам и неискварену духовност Царске Русије

Држе се најквалитетнији - зилота има 10 пута више у УСА него у Бугарској и Србији заједно... Американци су бољи зилоти од Срба, плус их има више

Америка је центар западњачког зилотизма и била је уточиште многим белоармејцима након револуције... то су углавном Американизовани Руси, који су задржали своју веру у културу, па нам позајмљују здрав Русизам и неискварену духовност Царске Русије

Тврдиш да је Америка православнија него Русија, Србија, итд ... ?
Мислим, ок, има разних виђења, и Јеховини сведоци сматрају да су једини исправни, али ето, сваки дан откријем нешто ново :D
Али, добро, Бог је велики, свако јутро читам молитву: ”Боже, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе...”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back