- Poruka
- 10.204
Шта ти оговараш иза леђа плашљивко?Lik je manijak...
Кажи ако имаш нешто паметно, а не сви ви да се бавите са мноме, а себе не видите...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ти оговараш иза леђа плашљивко?Lik je manijak...
Da nije toliko maliciozan još bi bio i simpatičan. No, ima tu neku evil crtu koja se isčitava, sve teže ju potiskuje.Lik je manijak...
Толстојевштина је анатемисана у доба светог Филарета Московског - митрополита и поглавара... Руска Црква је тад била митрополија и није имала патријарха...
Анатему су после преузели под патријархом Тихоном и руски зилоти звани катакомбници (тихоновци, од којих ја водим духовно порекло), тако да је увек проклињемо као антицрквено зло, које злу неће да се противи

Ovom dedi svaka čast, naša ekipa 70+, kako je ovog mulca oprao.
Samo se malo sprdamo.Ма јок, узимаћу за озбиљно усташе у покушају, балије за кинту, и лажне зилоте
Него ми је занимљиво како пене овде, ко да им живот од тога зависи
Или им зависи?
Samo se malo sprdamo.

Њет...А пожељна и препоручена литература вам је, претпостављам, ”50 нијанси сиве”?
Пошто се америчке жабе гутају
![]()
Pa zašto pjenis?Ма опусти се, нисам вас ја ни схватао озбиљно![]()
Супер! Нисам видео тај твој пост од раније.
И ти стварно верујеш да је просечни американац прочитао све те књиге.Њет...
Законоправило Светог Саве - најпожељнија књига за изучавање као база...
Потом Житија светих, где су пуни бијографије многих актера историсјких догађаја у Праволсављу
Потом свети Владика Николај... укратко све контра од вас Безбожника одраслих на Марксу и Бакуњину

Pa zašto pjenis?
Држе се најквалитетнији - зилота има 10 пута више у УСА него у Бугарској и Србији заједно... Американци су бољи зилоти од Срба, плус их има вишеИ ти стварно верујеш да је просечни американац прочитао све те књиге.
Успут, ја јесам, чисто информативно
И даље ми је Толстој одличан. А и Достојевски.
Али добро, ти веруј како ће американци да се држе Житија светих ...
Наравно да не верујеш у то, само се шалим![]()
Nije da nijeMogu mi polizati štikle.
AwwwwwwwwwwwwImam ja. Ja sam Staljinka po vokaciji.
LeeeeiБоље то него са својом бабом инфаркта да добијеш... ппп...
Valjda kurchina na jekavicuНисам нешто упућен у Новоговор, шта ти је тачно тај пјенис?
Држе се најквалитетнији - зилота има 10 пута више у УСА него у Бугарској и Србији заједно... Американци су бољи зилоти од Срба, плус их има више
Америка је центар западњачког зилотизма и била је уточиште многим белоармејцима након револуције... то су углавном Американизовани Руси, који су задржали своју веру у културу, па нам позајмљују здрав Русизам и неискварену духовност Царске Русије
Valjda kurchina na jekavicu