gost 353303
Iskusan
- Poruka
- 5.848
Kišne gliste to ne mogu razumeti.Savili ste tu legendarnu kičmu dramatično u recentnoj istoriji.
I još je uvijek savijate.
Iz čega zaključujem da je to samo još jedan očekivani mit.
"mi koji imamo kičmu"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kišne gliste to ne mogu razumeti.Savili ste tu legendarnu kičmu dramatično u recentnoj istoriji.
I još je uvijek savijate.
Iz čega zaključujem da je to samo još jedan očekivani mit.
"mi koji imamo kičmu"![]()
Oh jesam, prilično sam oštar, zato i zarađujem pare, ne samo zato jer sam neobično zgodan.Nisi najoštriji nož u ladici. Mentalno si u 1983. Ne zavaravaj se. Pojma nemaš o geostrateškim događanjima zadnjih 30-tak godina.
Svoje ljude, naravno, to gledamo u Ukrajini.Melje i bez mixera i to odlično.
Apsolutno ne mogu razumjeti da te silom natjeraju na zlo koje se zove samostalna država i da kapituliraš a da se neprijatelj nije spustio ispod 10k stopa.Kišne gliste to ne mogu razumeti.
Jbg, mi smo patriote, ali je vlast vazalno izdajnička.Država Srbija i njen vođa ne misle loše o zapadu.
Htjeli bi biti dio njega.
Zapadno oružje, preciznije.Svoje ljude, naravno, to gledamo u Ukrajini.
Ameba mozakApsolutno ne mogu razumjeti da te silom natjeraju na zlo koje se zove samostalna država i da kapituliraš a da se neprijatelj nije spustio ispod 10k stopa.
Da ga beš, ja kao kišna glista alias gujavica to ne kontam.
"Kažu Rusi sve raketle su presretnute, pomoću Antonijevskog mosta."Predivni snimci rada ruske PZO oko Hersona na himars raketle.
Kažu Rusi sve raketle su presretnute, pomoću Antonijevskog mosta.
A kod nas je vlast izdajnička, no ima i prilično Juda, kao ovi na forumu.Jbg, mi smo patriote, ali je vlast vazalno izdajnička.
Predivni snimci rada ruske PZO oko Hersona na himars raketle.
Kažu Rusi sve raketle su presretnute, pomoću Antonijevskog mosta.
Sve trče Rusima da ih kastrijaju i pucaju u glavuZapadno oružje, preciznije.
Ukrajinci koji imaju sreću da se predaju Rusima, ne žele na razmjenu i ostaju na ruskom teritoriju.
Po shvaćaju svijeta. Tebi su Rusija i Kina treći svijet, a one prešišale SAD, prva vojnim a druga civilnim dostignućima.Oh jesam, prilično sam oštar, zato i zarađujem pare, ne samo zato jer sam neobično zgodan.
Mentalno u 83-ćoj? Po čemu? Po tome što Agafja tvrdi da je mitski novi val najbolja muzika ikada?
Projiciraš, bakice. Kada si poslušala neku recentnu glazbu? Ali, ne, ti i dalje vrtiš U škripcu i Haustor.
Rusi upravo nožnim palcem pipaju Dnjepar da vide jel voda hladna.Znači nema druge...Rusi moraju zauzeti i Zaporožje
...
"Putin na samrti""Zapad će uskoro doživeti pakao"
"Puče Amerika"
"Komšije pred bankrotom"
"Raspada se EU"
Dosta je zabavno čitati liste želja za Djeda mraza. Ali morate biti dobri ako želite poklon
Pusti sad Bajdena, ima tu većih problema.- Sun Cu
Pa taj je naravno sretan. Sretan je i onaj dementan, i sa alchajmerom. Sve su to sretni starci, samo prave pakao svojim bližnjim i društvu u kojem žive.
Vec 30 godina se raspada zapad, samo što nije"Zapad će uskoro doživeti pakao"
"Puče Amerika"
"Komšije pred bankrotom"
"Raspada se EU"
Dosta je zabavno čitati liste želja za Djeda mraza. Ali morate biti dobri ako želite poklon