Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Mogu mi polizati štikle.To je direktiva tamošnjih nacista da rastrgnu svoje antifašiste.
Nas Srbe i Srbijance ne pljuju, a nju su razvukli samo zato što je Hrvatica, odnosno anti-natovac na teritoriji NATO-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu mi polizati štikle.To je direktiva tamošnjih nacista da rastrgnu svoje antifašiste.
Nas Srbe i Srbijance ne pljuju, a nju su razvukli samo zato što je Hrvatica, odnosno anti-natovac na teritoriji NATO-a.
Sve se to šije u Kini...Gucci, Prada, Dolce&Gabbana, Fendi, Chanel, uf gadno. Bez toga je život nezamisliv.

Nek preoru tebe i tvoje najrodjenije,pusti ti Srbiju.Даће Бог, ти навијачку мафију Гаспром наркодилера и хуља, ће робија да удоми кад опет Амери дођи Србију да преору од комунизма...
Из поста у пост све више откриваш своје право усташко лице лажни попе.Даће Бог, ти навијачку мафију Гаспром наркодилера и хуља, ће робија да удоми кад опет Амери дођи Србију да преору од комунизма...
Не него забрана увоза, извоза, визе... има забрана мали милион које нису још уведене...Gucci, Prada, Dolce&Gabbana, Fendi, Chanel, uf gadno. Bez toga je život nezamisliv.
Ја нисам тема него рат у Украјни...
спамујете партијо 70+

А ти своје стаљинистичкоИз поста у пост све више откриваш своје право усташко лице лажни попе.
Ti kao duhovnik više brineš o materijalnom,ti si Prada Pop..Не него забрана увоза, извоза, визе... има забрана мали милион које нису још уведене...

Ajde u keliju i ponesi korbač,samokazni se.А ти своје стаљинистичко
Imam ja. Ja sam Staljinka po vokaciji.Dobro ae ja jesam komunista, to stoji, ok. A kakve veze s komunistima imaju ovi ostali likovi?
Индоктринацијску везу имају... жртве су хибридног рата, Спутњика, Смрдин-инфоа и сл...Dobro ae ja jesam komunista, to stoji, ok. A kakve veze s komunistima imaju ovi ostali likovi?

Stavite ludu na ignore. Ne pomažete mu tako što obraćati pažnju, već mu hranite bolesni ego.Gucci, Prada, Dolce&Gabbana, Fendi, Chanel, uf gadno. Bez toga je život nezamisliv.
Prolupao si,ajde u brlog i ne javljaj se neki dan.Индоктринацијску везу имају... жртве су хибридног рата, Спутњика, Смрдин-инфоа и сл...
Толстојевштина је анатемисана у доба светог Филарета Московског - митрополита и поглавара... Руска Црква је тад била митрополија и није имала патријарха...
Анатему су после преузели под патријархом Тихоном и руски зилоти звани катакомбници (тихоновци, од којих ја водим духовно порекло), тако да је увек проклињемо као антицрквено зло, које злу неће да се противи

Боље то него са својом бабом инфаркта да добијеш... ппп...Jaoooooo u 1 sat noću se istupljujem sa zilota...
Jihadi Julian smatra da Ukrajina treba da mobiliše 5 000 000 vojnika
Zna li on šta je potrebno da se to opremi? Samo čizama 10 miliona pari.
Jbt. svaki dan su sve luđi.
![]()
Ognjištarac; tako sam ga nazvala jer me asocirao na Milu Budaka kad je planuo na Krležu. Poklonik lik i djela MB-aИз поста у пост све више откриваш своје право усташко лице лажни попе.
Rusi se već znoje od brigeНе него забрана увоза, извоза, визе... има забрана мали милион које нису још уведене...

У поређењу са Путковом крвавом деспотијом, све се жабе америчке прогутати даду, Руси су прешли границу толеранције, чим им је закон у топузуЗанимљиво, руско се проклиње и анатемише.
А све америчко дивно?
Наравно, сем Трампа који је руски агент![]()
Na dijetu idu, nema više obroka. Uvodim mu sankcijeStavite ludu na ignore. Ne pomažete mu tako što obraćati pažnju, već mu hranite bolesni ego.
U tor to terajte da budemo mirni.

Ти што браниш Крлежу, треба у лудницу да те стрпају и забораве кључ... остарелог мизантропа и дефетисту обожаваш, који чак и по твојим Хрватима пљује, исто ко по Србима...Ognjištarac; tako sam ga nazvala jer me asocirao na Milu Budaka kad je planuo na Krležu. Poklonik lik i djela MB-a
Ukrajina više nema toliko stanovnika...
Kad sad vec mobilišu dede...
...
У поређењу са Путковом крвавом деспотијом, све се жабе америчке прогутати даду, Руси су прешли границу толеранције, чим им је закон у топузу
Lik je manijak...Na dijetu idu, nema više obroka. Uvodim mu sankcije![]()