Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Откуд ти то знаш...

Није ово једина тема где се покаже ко је од чега састављен, ал је довољан да се покаже колико су Титини пијонири испрана мозга, чим агресију и рат Русије подржавају
Vidim ja da je Austrougarski kaplar ostavio duboki trag u tebi.Gubiš se,šarlatanišeš,u svadji si sa Bogom,verom,ljudima,sobom.
Rekoh ti,mržnja ti je pomutila razum.

Откуд ти то знаш...

Није ово једина тема где се покаже ко је од чега састављен, ал је довољан да се покаже колико су Титини пијонири испрана мозга, чим агресију и рат Русије подржавају
Kakvi bre Titini pioniri šta lupaš jedni ustaše, ja staljinista, pripadnik endemske vrste, a ovim "*******zima" pola familije bilo po četnicima... kakav Tito kakvi bakrači

Kakvi bre Titini pioniri šta lupaš jedni ustaše, ja staljinista, pripadnik endemske vrste, a ovim "*******zima" pola familije bilo po četnicima... kakav Tito kakvi bakrači
Комуњаре сте тешке више од пола вас Путинаша... више волите Русе него Србе, што је већ један облик аутошовинизма кад вам се руше идоли...

И Крстан је исто, ако не и горе подетињио...

Овде ти је проруска екипица истурено геријатријско оделење 70+ Чернобиљ...

Ти маторци имају ко и сви 70+ крхке живце, а вамо се каче са младим лавовима, док им Русија губи рат у Украјни...

Просто ти жао, кад мора суровим мерама да их учиш памети по старе дане...
Ovaj post ti najbolji dosada. Još se smijem:)

Комуњаре сте тешке више од пола вас Путинаша... више волите Русе него Србе, што је већ један облик аутошовинизма кад вам се руше идоли...
Ne razumeš ti ništa ali se svojski trudiš da svoju glupost utkaš u neku suvislu priču ali ne ide.Glupost je glupost i ako je šlagom pokriješ.

Interesantno je da Srbi ne osećaju potrebu da u svakom trećem postu naglašavaju da su Srbi, osim onih lažnih, koji bi možda u podsvesti i želeli da budu.
Ne srami se svog PODRIJETLA, nema tu tvoje krivice. Nisi imao mogućnost izbora. Pravilo te zguza i to je to.
Зато што ме ви Русопате терате да се браним од ваших лудачких оптужби, да нисам...

Више се пројектујете на мене, што жешће нападате, знајте о себи говорите

Шта ће ти знак ко сујеверној баби?

За аутошовинисту Крлежу, само Титови и Лењинови пијонири можда да су чули... док је толстојевштина анатемисана као јерес у Православној цркви... тако да
си дупло омашила са нагађањем

Брајане, дај нам знак !!!
А Пајтоновци у фазону:
”Па ми смо се за*ебавали” :mrgreen:

Него, у којој је то православној цркви анатемисана толстојевштина? Није ваљда у овој Путиновој, бољшевичкој ? :mrgreen:
Пошто су, ако ниси упућен, за разлику од римокатолика, православне цркве аутокефлне и независне једна од друге

Una faccia, una razza!

Slika Rusi i Srbi braca (4).jpg

Брајане, дај нам знак !!!
А Пајтоновци у фазону:
”Па ми смо се за*ебавали” :mrgreen:

Него, у којој је то православној цркви анатемисана толстојевштина? Није ваљда у овој Путиновој, бољшевичкој ? :mrgreen:
Пошто су, ако ниси упућен, за разлику од римокатолика, православне цркве аутокефлне и независне једна од друге
Толстојевштина је анатемисана у доба светог Филарета Московског - митрополита и поглавара... Руска Црква је тад била митрополија и није имала патријарха...

Анатему су после преузели под патријархом Тихоном и руски зилоти звани катакомбници (тихоновци, од којих ја водим духовно порекло), тако да је увек проклињемо као антицрквено зло, које злу неће да се противи

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back