Druže ti si sramota za našu partiju.Ја сам Србин, шта лупаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druže ti si sramota za našu partiju.Ја сам Србин, шта лупаш?
Vidim ja da je Austrougarski kaplar ostavio duboki trag u tebi.Gubiš se,šarlatanišeš,u svadji si sa Bogom,verom,ljudima,sobom.Откуд ти то знаш...
Није ово једина тема где се покаже ко је од чега састављен, ал је довољан да се покаже колико су Титини пијонири испрана мозга, чим агресију и рат Русије подржавају
Kakvi bre Titini pioniri šta lupaš jedni ustaše, ja staljinista, pripadnik endemske vrste, a ovim "*******zima" pola familije bilo po četnicima... kakav Tito kakvi bakračiОткуд ти то знаш...
Није ово једина тема где се покаже ко је од чега састављен, ал је довољан да се покаже колико су Титини пијонири испрана мозга, чим агресију и рат Русије подржавају
Кака те партија у Србаља фатаморганисала, си ли пијан?Druže ti si sramota za našu partiju.
Interesantno je da Srbi ne osećaju potrebu da u svakom trećem postu naglašavaju da su Srbi, osim onih lažnih, koji bi možda u podsvesti i želeli da budu.Ја сам Србин, шта лупаш?
Terao ga ćaća da bude mala ********* pa zato sad on ovakoVidim ja da je Austrougarski ksplar ostavio duboki trag u tebi.Gubiš se,šarlatanišeš,u svadji si sa Bogom,verom,ljudima,sobom.
Rekoh ti,mržnja ti je pomutila razum.
Šta je da je nije njemu lako,mržnja je otrov.Terao ga ćaća da bude mala ********* pa zato sad on ovako
Комуњаре сте тешке више од пола вас Путинаша... више волите Русе него Србе, што је већ један облик аутошовинизма кад вам се руше идоли...Kakvi bre Titini pioniri šta lupaš jedni ustaše, ja staljinista, pripadnik endemske vrste, a ovim "*******zima" pola familije bilo po četnicima... kakav Tito kakvi bakrači
Ovaj post ti najbolji dosada. Još se smijemИ Крстан је исто, ако не и горе подетињио...
Овде ти је проруска екипица истурено геријатријско оделење 70+ Чернобиљ...
Ти маторци имају ко и сви 70+ крхке живце, а вамо се каче са младим лавовима, док им Русија губи рат у Украјни...
Просто ти жао, кад мора суровим мерама да их учиш памети по старе дане...
Dobro ae ja jesam komunista, to stoji, ok. A kakve veze s komunistima imaju ovi ostali likovi?Комуњаре сте тешке више од пола вас Путинаша... више волите Русе него Србе, што је већ један облик аутошовинизма кад вам се руше идоли...
Ne razumeš ti ništa ali se svojski trudiš da svoju glupost utkaš u neku suvislu priču ali ne ide.Glupost je glupost i ako je šlagom pokriješ.Комуњаре сте тешке више од пола вас Путинаша... више волите Русе него Србе, што је већ један облик аутошовинизма кад вам се руше идоли...
Smijaćemo se mi još. A oni će plačuOvaj post ti najbolji dosada. Još se smijem![]()
Зато што ме ви Русопате терате да се браним од ваших лудачких оптужби, да нисам...Interesantno je da Srbi ne osećaju potrebu da u svakom trećem postu naglašavaju da su Srbi, osim onih lažnih, koji bi možda u podsvesti i želeli da budu.
Ne srami se svog PODRIJETLA, nema tu tvoje krivice. Nisi imao mogućnost izbora. Pravilo te zguza i to je to.
Шта ће ти знак ко сујеверној баби?
За аутошовинисту Крлежу, само Титови и Лењинови пијонири можда да су чули... док је толстојевштина анатемисана као јерес у Православној цркви... тако да
си дупло омашила са нагађањем
Aj mi objasni, možda sam glup, šta li, kakve veze ima komunizam sa time što neko naprosto voli Rusiju?Ne razumeš ti ništa ali se svojski trudiš da svoju glupost utkaš u neku suvislu priču ali ne ide.Glupost je glupost i ako je šlagom pokriješ.
Ја нисам тема него рат у Украјни...Ne razumeš ti ništa ali se svojski trudiš da svoju glupost utkaš u neku suvislu priču ali ne ide.Glupost je glupost i ako je šlagom pokriješ.
Kako objasniti glupost,misija nemoguća.Aj mi objasni, možda sam glup, šta li, kakve veze ima komunizam sa time što neko naprosto voli Rusiju?
Biće da si ti veći titoslav nego što ćemo mi ostali biti za tri života...Ја нисам тема него рат у Украјни...
спамујете партијо 70+
A i to što kažeš...Kako objasniti glupost,misija nemoguća.
Nisi ti tema već tvoje gluposti kojima zatrpavaš temu.Ја нисам тема него рат у Украјни...
спамујете партијо 70+
Gucci, Prada, Dolce&Gabbana, Fendi, Chanel, uf gadno. Bez toga je život nezamisliv.Чекај да Русији уведу праве санкције, па ћеш да видиш како ће ко помокрен цвет да се осуше преко ноћи...
Una faccia, una razza!Комуњаре сте тешке више од пола вас Путинаша... више волите Русе него Србе, што је већ један облик аутошовинизма кад вам се руше идоли...
Толстојевштина је анатемисана у доба светог Филарета Московског - митрополита и поглавара... Руска Црква је тад била митрополија и није имала патријарха...Брајане, дај нам знак !!!
А Пајтоновци у фазону:
”Па ми смо се за*ебавали”
Него, у којој је то православној цркви анатемисана толстојевштина? Није ваљда у овој Путиновој, бољшевичкој ?
Пошто су, ако ниси упућен, за разлику од римокатолика, православне цркве аутокефлне и независне једна од друге