Nikolaaa222
Aktivan član
- Poruka
- 1.800
Pa ti ni o svojim idlima nemas pojma. Bili ljudi kazes? Pa uzmi proguglaj sta je sam Krcun govorio o samom sebi. Svestan je da je bio gofno, ali kad je jednom zavrsio u toj sekti zvanoj komunizam vise nije bilo nazad osim unaprd u stablo. Kako je pseto zivelo, tako je i crklo. Isto kao i copavac, umro upisan, bez noge, sav isecenPa baš zato što su bili ljudi su smaknuti.
Envera mi ne spominji...Enver Hodža, Mao Cedung i Pol Pot... sramota za komunizam...to ni nisu komunisti...jeza me prođe kad se setim tih bolesnika. Ajde Mao makar ujedinio Kinu nakon 50 godina građanskog rata, a za ovu dvojicu ništa pozitivno nemam da kažem. Enver je bio loš i za nas i za Šiptare, iz znanih razloga.

Zasto da ti ne spominjem Envera, pa to ti je 'drug', jedan od najboljih Titovih prijatelja. Naselio siptare na srpsku zemlju i sad da ti ne spominjem prijatelja tvog idola. Pa ne moze to tako, hocu od ovog malo, a ovo necu. Ili si komunista tj. gofno ili nisi. Ne mozes biti nesto izmedju.
Uostaom sve te koje pominjes su bili komuisti u pravom smislu te reci, nisu otimali vile, nisu imali brodove, vozove, avione, kamione, nisu putovali svetom u belim rukavicama vec su oblacili radnicka odela. A Tito bio sve suprotno od toga. I jos saradjivao sa Amerima, uzimao zelembace od njih. Dakle, ili nemas pojma o komunizmu ili nisi komunista vec jednostavno titoista u prevodu lopuza koja je za cilj imala da vlada drzavom, da unisti Srbiju i Srbe sto je vise moguce i da se nakrade sto je vise moguce.