- Poruka
- 201.296
Veoma bitno. Proabo je zapad nešto, nije im prošlo ni ovaj put.Nebitno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veoma bitno. Proabo je zapad nešto, nije im prošlo ni ovaj put.Nebitno.
Cujem da su to neke ustase...Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze u Ukrajinu
Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze na ratište u Ukrajinu kako bi se borili na strani ukrajinske vojske, prenose hrvatski mediji.
"Jedna veća grupa dobrovoljaca kroz nekoliko dana bi se trebala pridružiti ukrajinskoj vojsci. Imaju vojno iskustvo od ranije i puni su morala i želje da pomognu ukrajinskoj vojci", javlja hrvatski reporter Ivan Čorkalo.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=26&nav_category=78&nav_id=2112592
Potpisali su sebi smrtnu presudu.![]()
To su ostaše.Cujem da su to neke ustase...
Neka ih sto vise ode, manje ce nama praviti probleme.Cujem da su to neke ustase...
Ја стварно не могу схватити да неко подржава матору дртину, коју је својимBajden ratuje lol
Tak su i Poljaci nacisti, još goriVeoma bitno. Proabo je zapad nešto, nije im prošlo ni ovaj put.
Nisu crvena linija preko koje NATO ne sme.Tak su i Poljaci nacisti, još gori
Nisu Čečeni bošnje pa da izdaju sunarodnike. Čečeni imaju obraz i čast.Аууу сад кад се и ови побуне јер им је "најбоље синове" послао да у бесмисленом рату неверника гину, и тако то.... А таман су се били мало смирили и Путинко са своје стране није био циција и највећу џамију на свету им направио..
Pogledajte prilog 1110371
Neka ih sto vise ode, manje ce nama praviti probleme.
Polako bre. I vojnikova majka place. Treba im datu sansu da se predaju. Nije poenta operacije pobiti vojsku no poapsiti vladajucu elitu i suditi im za sve.Sve je to trebalo razvaliti iz vazduha tako na otvorenom , sta su se rusi usrali pa ne lete
Za RUAFČiju avijaciju?
Čečeni objašnjavaju. OkejEvo za one sto pricaju ruski, ceceni objasnjavaju ukrajincima da ih zapad vuce za nos
Pa neka idu,plodna zemlja ali uvek treba da se gnoji.Usput ima li neko detaljnu mapu Ukrajine i stanja jedinica na terenu,zanima me koliko je dosad oslobodjeno.Cujem da su to neke ustase...
evo sta kaze drug iz zg:
Iako na žalost ima jedna paravojna jedinica neoustaških dobrovoljaca koji su na svoju ruku otišli u Ukrajinu. Što ipak nije u redu - pogotovo jer je Vučić (slušo sam ga) zabranio Srbima da idu da ratuju na strani Rusije.
I onda će 44 miliona Ukrajinaca početi obožavati Putina.Polako bre. I vojnikova majka place. Treba im datu sansu da se predaju. Nije poenta operacije pobiti vojsku no poapsiti vladajucu elitu i suditi im za sve.
Nisam ja taj koji bulazni o ustašama i logorimaNe trolaj temu. Prati kako Rusija šora po faci ukrajinske ustaše.
*okupiranoPa neka idu,plodna zemlja ali uvek treba da se gnoji.Usput ima li neko detaljnu mapu Ukrajine i stanja jedinica na terenu,zanima me koliko je dosad oslobodjeno.
Nema teme gdje nema Jasenovca. Pričaju o Kim Il Sungu i Koreji, op, Jasenovac. Tramp i izbori, gle, JasenovacNisam ja taj koji bulazni o ustašama i logorima
I ti ćeš ga obožavati kad dodje vrijeme.I onda će 44 miliona Ukrajinaca početi obožavati Putina.
Kome vama? Najbolje da za tebe koji glumiš ratnika po internetu nije dovoljna prosječna domaćica da tu zaljepi šamar i potjera te kućiNeka ih sto vise ode, manje ce nama praviti probleme.
Nama Srbima, ti znas dobro da mi ne volimo ustasiju. Mnogo nam je zla nanela, sto ih vise braca Rusi sprze to bolje. Svet bez njih je svakako bolje mest za zivot.Kome vama? Najbolje da za tebe koji glumiš ratnika po internetu nije dovoljna prosječna domaćica da tu zaljepi šamar i potjera te kući![]()
Efikasno i ubitačno ali ne baš precizno ako treba izbeći civilne žrtve…Sve je to trebalo razvaliti iz vazduha tako na otvorenom , sta su se rusi usrali pa ne lete
E jbg sad i ti… Pa valjda si do sad shvatio da će vas to pratiti zauvek*okupirano
Nema teme gdje nema Jasenovca. Pričaju o Kim Il Sungu i Koreji, op, Jasenovac. Tramp i izbori, gle, Jasenovac