psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.357
Да знам, ја сам то написао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Господин Џонг Ун зна кад је мемен'т за неспавање. К'о случајно опалио.I ovaj se javio. Ima nesto da kaze svetu.
Sev. Koreja ispalila raketu ka Japanu.
https://nova.rs/svet/severna-koreja-ispalila-raketu-prema-japanskom-moru/
On kad opali ima da ih nema.Господин Џонг Ун зна кад је мемен'т за неспавање. К'о случајно опалио. Pogledajte prilog 1110373
Pogledajte prilog 1110374
Napokon si shvatio? Da, zapad je kriv jer su prelkršili sve dogovre poslednjih 20-ak godina i jer su napravili ono otimanje legalne vlasti uz ubistva ukrajinskih civila. Zapad je kriv i što su naoružavali zločince koj isu godinama granatorali i ubijali Ruse. Zapad je kriv što je nacizam toliko jak u Ukrajini.Da, Zapad je kriv jer Putin napada drugu državu
Није Мајка луда, ђеца су полуђела, полуђела браћа чине геноциде једни на другима!После оваквих монструозних злочина, полуделу "Мајчицу" што се оно каже не опере ни Сава ни Дунав..
Taktika je dobra i idu napred velika je to zemlja , nego sto je rusima avijacija mnogo podbacila gde su suhoi i migovi da rokaju odozgo , i dronovi, bombarderi... Nije valjda da se plase da ih koriste, ili su svi u siriji. Trebali su se povuci iz sirije jbg i ostaviti samo najnuznije.Kako se stanje odvija pomoc bi vise dobrodosla Rusiji.
Украјинац са протуоклопним оружјем пролази поред својих оклопних возила.Objasnite ovaj video, nista mi nije jasno
Sve je to trebalo razvaliti iz vazduha tako na otvorenom , sta su se rusi usrali pa ne leteУкрајинац са протуоклопним оружјем пролази поред својих оклопних возила.
Напред се види тенк који користи димну завесу да дејствује, Украјинци у заседи.
Stvarno, misliš da gubitak tolike teritorje Ukrajine znači da im dobro ide?Kako se stanje odvija pomoc bi vise dobrodosla Rusiji.
I sad prisustvujemo reakciji na instaliranje nacizma u Ukrajini.Запад је у Украјини поприлично утеро Русији и то врло тврд на много година. Ја се слажем с тим.
Али шта ради Путин 10 задњих година. Он иде по европи и инсталира једног по једног диктатора и подрива демократију и експлоатише изборе финансирајући разне десничаре и евроскептике.
И ви сте викали Ура ура то брате владимире и онда кукате кад дође реакција као што сад запад кмечи јер је дошла друга реакција.
Политика је физика: закон акције и реакције.
Ne trolaj temu. Prati kako Rusija šora po faci ukrajinske ustaše.Kako si zaboravio kad svaki dan o tome pišeš po Krstaricu
I narkomanija, ne samo nacizamNapokon si shvatio? Da, zapad je kriv jer su prelkršili sve dogovre poslednjih 20-ak godina i jer su napravili ono otimanje legalne vlasti uz ubistva ukrajinskih civila. Zapad je kriv i što su naoružavali zločince koj isu godinama granatorali i ubijali Ruse. Zapad je kriv što je nacizam toliko jak u Ukrajini.
Куд си навро, тек су почели.Sve je to trebalo razvaliti iz vazduha tako na otvorenom , sta su se rusi usrali pa ne lete
U to ne ulazim, ali za nacizam dobro znam. Iz prve ruke iz Kijeva.I narkomanija, ne samo nacizam
Pa nemaju taktiku nato da mrcvare iz vazduha, kad vec imaju trupe na zemlji...Sve je to trebalo razvaliti iz vazduha tako na otvorenom , sta su se rusi usrali pa ne lete
Nebitno.U to ne ulazim, ali za nacizam dobro znam. Iz prve ruke iz Kijeva.
U Sarajevu pjene i skiče poput bijesnih lisica,a u Zagrebu šize poput mrzovoljnih mački.Aktivna braca konvertiti, opasno ih potresle ove vojno-tehnicke mere. Znaju da su oni sledeci u paketu za denacifikaciju.
Buš - GruzijaTramp je i dalje pajac
Ruski napad na Ukrajinu je užasan. Molimo se za ponosni narod Ukrajine. Bog ih sve blagoslovio. Kao što svi razumiju, ova užasna katastrofa se nikada ne bi dogodila da naši izbori nisu bili namješteni i da sam ja bio predsjednik. Ja sam jedini predsjednik 21. stoljeća na čijem čelu Rusija nije izvršila invaziju na drugu zemlju", rekao je.
Bajden ratuje lolBuš - Gruzija
Obama - Krim
Bajden - Ukrajina
Нешто паметно и од тебе. Како добро шорање по демократама.Tramp je i dalje pajac
Ruski napad na Ukrajinu je užasan. Molimo se za ponosni narod Ukrajine. Bog ih sve blagoslovio. Kao što svi razumiju, ova užasna katastrofa se nikada ne bi dogodila da naši izbori nisu bili namješteni i da sam ja bio predsjednik. Ja sam jedini predsjednik 21. stoljeća na čijem čelu Rusija nije izvršila invaziju na drugu zemlju", rekao je.