Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze u Ukrajinu​

Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze na ratište u Ukrajinu kako bi se borili na strani ukrajinske vojske, prenose hrvatski mediji.

"Jedna veća grupa dobrovoljaca kroz nekoliko dana bi se trebala pridružiti ukrajinskoj vojsci. Imaju vojno iskustvo od ranije i puni su morala i želje da pomognu ukrajinskoj vojci", javlja hrvatski reporter Ivan Čorkalo.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=26&nav_category=78&nav_id=2112592

Potpisali su sebi smrtnu presudu. :hahaha:
Cujem da su to neke ustase...
evo sta kaze drug iz zg:
Iako na žalost ima jedna paravojna jedinica neoustaških dobrovoljaca koji su na svoju ruku otišli u Ukrajinu. Što ipak nije u redu - pogotovo jer je Vučić (slušo sam ga) zabranio Srbima da idu da ratuju na strani Rusije.

Аууу сад кад се и ови побуне јер им је "најбоље синове" послао да у бесмисленом рату неверника гину, и тако то.... А таман су се били мало смирили и Путинко са своје стране није био циција и највећу џамију на свету им направио..

Pogledajte prilog 1110371
Nisu Čečeni bošnje pa da izdaju sunarodnike. Čečeni imaju obraz i čast.

Cujem da su to neke ustase...
evo sta kaze drug iz zg:
Iako na žalost ima jedna paravojna jedinica neoustaških dobrovoljaca koji su na svoju ruku otišli u Ukrajinu. Što ipak nije u redu - pogotovo jer je Vučić (slušo sam ga) zabranio Srbima da idu da ratuju na strani Rusije.
Pa neka idu,plodna zemlja ali uvek treba da se gnoji.Usput ima li neko detaljnu mapu Ukrajine i stanja jedinica na terenu,zanima me koliko je dosad oslobodjeno.

Pa neka idu,plodna zemlja ali uvek treba da se gnoji.Usput ima li neko detaljnu mapu Ukrajine i stanja jedinica na terenu,zanima me koliko je dosad oslobodjeno.
*okupirano

Nisam ja taj koji bulazni o ustašama i logorima
Nema teme gdje nema Jasenovca. Pričaju o Kim Il Sungu i Koreji, op, Jasenovac. Tramp i izbori, gle, Jasenovac

1645929610934.png

Sve je to trebalo razvaliti iz vazduha tako na otvorenom , sta su se rusi usrali pa ne lete
Efikasno i ubitačno ali ne baš precizno ako treba izbeći civilne žrtve…

*okupirano

Nema teme gdje nema Jasenovca. Pričaju o Kim Il Sungu i Koreji, op, Jasenovac. Tramp i izbori, gle, Jasenovac
E jbg sad i ti… Pa valjda si do sad shvatio da će vas to pratiti zauvek :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back