Nema tu sreće,to je potpuno ludilo u Putinovoj glavi.Svoj narod ce sjebati pod sankcijama,a i ovako bedno žive.
Dobro se Ukrajina drži.Onaj njihov predsednik je čovek na svom mestu.Ostao je uz narod,kad je najteže,ne ko ono naše govedo od kralja,što je pobegao sa opljačkanim zlatom i ostavio narod na cedilu.
Jasno mi je da se Amerikanci boje treceg svetskog rata.Nestala bi Rusija cela,ali verovatno i pola Evropa sa njima.
Nervira me ono njihovo naoružavanje i pojačavanje na granici sa Litvanijom.Pusti bre taj marketing.
Ukrajini trebaš sada pomoći.Smisli kako,prebaci im rakete u Ukrajinu,opiči po Kremlju,udri bagru gde misli da je sigurna,a ne ovako.
Nije mi jasno ni šta posle,otići će i taj ljudski izmet od Putina,sve će se raspasti isto kao i Varšavski pakt nekada,i čemu onda sve to razaranje,ljudske žrtve,beda.Nas nigde nema u toj priči,kao ruski satelit i obožavaoci lika i dela,pomenutog izmeta od čoveka,dobićemo samo izolaciju u kojoj će lepo živeti samo vladajuća oligarhija i njihove porodice,a ostali...