Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Треба имати доста храбрости па сести у авион и кренути против Руса у овом тренутку.
Не мораш баш да се наслађујеш погибијом заведеног Украјинца.
Pukli ste

Marko Rubio je danas pozvao ruske komandante da ne prate naređenja.

Naime sprema se krah sveta u koji si slepo verovao.

Otkriveno zašto je Kijev odbio pregovore​

Kijev je odbio pregovore sa Rusijom jer uslove koje je Moskva ponudila nisu bili prihvatljivi, izjavio je savetnik ukrajinskog predsednika Aleksej Arestovič.

"Upravo sam saznao da je Ukrajina odbila pregovore jer uslovi nisu bili prihvatljivi. Moskva je pokušala da nas natera na kapitulaciju. Mi smo signalizirali da je postizanje mira moguće samo na uslovima Kijeva, a ne Moskve“, rekao je on.

Upitan kakve je konkretno uslova iznela Moskve, Arestovič nije želeo da odgovori.

Pukli ste

Marko Rubio je danas pozvao ruske komandante da ne prate naređenja.

Naime sprema se krah sveta u koji si slepo verovao.

Ушли ти Руси у Харков. Нацоши пукли.

1645948409110.png

Украјинске трупе, повлачећи се из насеља Луганске Народне Републике, уништавају све што им се нађе на путу, отварају ватру на стамбене објекте, минирају подручје - шеф ЛНР Леонид Пасечник

Пилоти су могли да успостави радио везу са Русима, избаци ракете и бомбе и слети на неки руски аеродром . Изабрали су да бомбардују руске положаје што се за њих завршило јединим могућим исходом. Смртним.
Не знаш шта се догађа у глави тих људи.
Рат је, носе униформу и оружје и нормално да су легитиман циљ на чијој год он страни у својој глави био.
Али није лепо радовати се свему томе.
Оставити славље за дан кад се све заврши. То је један народ али га воде нацисти.
Овде је реч о ослобађању тих људи, а не о кажњавању.

Полако. Кина сигурно узима Тајван и TSMC иде под контролу кинеске владе!
Ок, може САД да покрене своју производњу али и онако је Mediatek направио огроман искорак у процесорима за мобилну телефонију тако да ће скоком цена америчких процесора произведених у САД цена бити далеко виша па ће се полако смањивати и тржишни удео.
Време монопола пролази!
Šta god bude sa Tajvanom, TMSC je privatna firma, to znaš.

• Haha
Reactions: Hix
Ovo je potpuno bizarno, Rusi upravo napadaju drugu državu, ali zapad je kriv za prolivenu krv. Jesi li sasvim pri sebi?
Исти тај Запад напао Ирак зато што су неки ликови из Западу братске Сауди Арабије закуцали авионе у две куле. И сви били сасвим ок са тиме.
Када су лудаци већина, онда нормални више нису то.

После оваквих монструозних злочина, полуделу "Мајчицу" што се оно каже не опере ни Сава ни Дунав..
Па теби љубљени НАТО затровао Војводину са ударима по петрохемијској индустрији, тебе лично затровао, и изгледа да их је већ опрала Тиса.

Nije mi jasno ni šta posle,otići će i taj ljudski izmet od Putina,sve će se raspasti isto kao i Varšavski pakt nekada,i čemu onda sve to razaranje,ljudske žrtve,beda.
Оно што је највећи успех западне пропаганде је персонификација проблема. Руси су ок, Путин је крив. Срби су ок, Милошевић је крив. Ирачани, Кубанци, итд...
Јел ти мислиш да држава Русија има или нема неке своје интересе, пре свега безбедоносне? Да ће они нестати са Путином (којем је одавно време да оде)? Јел мислиш да после Путина неће можда доћи неко сличан њему?

Пилоти су могли да успостави радио везу са Русима, избаци ракете и бомбе и слети на неки руски аеродром .
Јесте, успоставиће везу ... некако... а онда ће им рећи "е, мајкеми, нећу да вас нападнем, хоћу само да летим изнад вашег аеродрома".
И ови ће му поверовати и пустити га.

Украјинске трупе, повлачећи се из насеља Луганске Народне Републике, уништавају све што им се нађе на путу, отварају ватру на стамбене објекте, минирају подручје - шеф ЛНР Леонид Пасечник
Njih će tek da peglaju

Tlo koje je ispod DNR LNR će biti iznad DNR LNR

ne znam zašto itko uspoređuje nađibulahov režim 90tih u afganistanu s bilo čime...kao prvo njega jesu bili instalirali sovjeti ali njegov pad nije uzrokovao zapad koliko neke strukture u pakistanu koje su financirale ekstremiste a koji nisu imali išta ideološki zajedničko sa zapadom...nađibulahov režim imao je više zajedničkog sa ondašnjim zapadom nego ikoja frakcija u afganistanu...nađibulah režim je bio 85% ideološki istovjetan krepanom američkom režimu u kabulu...

Ima
Živeo sam u kijevu od 1998-2000
Moja sadašnja žena koja je rodjena u Kazastanu i studirala u Kijevu kad sam joj pričao kako su se civilizovano razdvojili od SSRA tih godina , a mi se raspali u jednom od najkrvavih i najprljavih ratova u 20 veku koji je radjen po jenkijevskoj matrici
Ona mi rekla " Branko ti stavi izmedju nas i Rusa votku i mi svi druzja ponovo :D
Meni to tako simpatično bilo
Teško je kad padne krv o tome su prvo trebali da misle Ukri kad su bobardovali i 8 godina ubijali civilno stanovništvo u Donjecku i Lugansku e za to su ga izgubili i nikada im neće biti oprošteno
Zato rusi paze na civilno stanovništvo i nače da se služe jenkijevskim metodama , mogli su da preoru ukrainu sve do Kijeva za 3 dana .
Bar su im oni blizu .
Pa kad su preorali siriju šta im ovde smeta ????
Neće jer bez obzira naa sve još uvek se osećaju bliskim sa pravoslavniom braćom

Bas me intersuje kako ovo sad komentarise tvoja zena, posto si mi redovno prebacivao za kritiku Putina. On je za tebe veliki covek.

Nema tu sreće,to je potpuno ludilo u Putinovoj glavi.Svoj narod ce sjebati pod sankcijama,a i ovako bedno žive.
Dobro se Ukrajina drži.Onaj njihov predsednik je čovek na svom mestu.Ostao je uz narod,kad je najteže,ne ko ono naše govedo od kralja,što je pobegao sa opljačkanim zlatom i ostavio narod na cedilu.
Jasno mi je da se Amerikanci boje treceg svetskog rata.Nestala bi Rusija cela,ali verovatno i pola Evropa sa njima.
Nervira me ono njihovo naoružavanje i pojačavanje na granici sa Litvanijom.Pusti bre taj marketing.
Ukrajini trebaš sada pomoći.Smisli kako,prebaci im rakete u Ukrajinu,opiči po Kremlju,udri bagru gde misli da je sigurna,a ne ovako.
Nije mi jasno ni šta posle,otići će i taj ljudski izmet od Putina,sve će se raspasti isto kao i Varšavski pakt nekada,i čemu onda sve to razaranje,ljudske žrtve,beda.Nas nigde nema u toj priči,kao ruski satelit i obožavaoci lika i dela,pomenutog izmeta od čoveka,dobićemo samo izolaciju u kojoj će lepo živeti samo vladajuća oligarhija i njihove porodice,a ostali...

e vidis zato postoji poslovica: lako je gloginje tudjim Q mlatiti.

Sta da Amerikanci naruzaju UKR da ovi raspale po Kremlju ? I onda. Kraj. Tisina. Preturamo po pepelu u nuklearnoj zimi.

РУСКИ МЕДИЈИ СУ ОБЈАВИЛИ ОВО ПИСМО ИЗ СРБИЈЕ ДАНАС!

Београд

„Ми одлично знамо ко нам је заједнички непријатељ и ко деценијама ради против Словена и православља.

Ја сам из Србије. Братска земља која је увек била уз Русију.
Већ 8 година помно пратимо информације и добро разумемо ситуацију руског народа у Украјини и Донбасу.

Српски народ је саосећао и са народом ДНР и ЛНР. Многи Срби су се укључили у борбу вашег народа за слободу. И поносни смо на то.

Ми одлично знамо ко нам је заједнички непријатељ и ко деценијама ради против Словена и Православља. Дуго смо чекали када ће коначно почети борба за слободу и када ћете ослободити Украјину од издајника и фашиста. Надам се да ће ускоро доћи слобода, а онда ћемо заједно на српско Косово.
Држи се. Цео свет праведни гледа у тебе.

Напред, Русија, уз тебе смо!
🇷🇺

Оно што је највећи успех западне пропаганде је персонификација проблема. Руси су ок, Путин је крив. Срби су ок, Милошевић је крив. Ирачани, Кубанци, итд...
Јел ти мислиш да држава Русија има или нема неке своје интересе, пре свега безбедоносне? Да ће они нестати са Путином (којем је одавно време да оде)? Јел мислиш да после Путина неће можда доћи неко сличан њему?
Neće, kad si uložio 22 godina u Putina i 10 u Vučića i oni propadnu, nema im zamene.

Vaš krah je konačan, i planeta će biti osobođena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back