Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.449
Rat je !Jedna ruska majka place
Plaču majke na obadve strane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rat je !Jedna ruska majka place
Не само то, кроасани нису научили да ратују са војском него са цивилима!Лакше је тролати на српском форуму, јбга тамо се гине!
Pukli steТреба имати доста храбрости па сести у авион и кренути против Руса у овом тренутку.
Не мораш баш да се наслађујеш погибијом заведеног Украјинца.
Pukli ste
Marko Rubio je danas pozvao ruske komandante da ne prate naređenja.
Naime sprema se krah sveta u koji si slepo verovao.
Samo ruske su fašističke.Rat je !
Колико ће хрватских мајки од драговољаца у јединици Азов у Маурипољу заплакати данас? Шта предвиђаш ?
Тамо стоје ствари јако лоше по вашу НАТО ствар.
A Tihi navija.Rat je !
A kao srba bi se trebali bojati za državu?Hrvati misle to što na papiru imaju državu koju im je neko drugi stvorio da je ona večna. Tako su i Ukrajinci msilili a vidi sada.
Ovo je napad na Kijev nije prodiranje srpskih snaga prema Zagrebu sa lokacije Novi Grad, Srbija. Da se ne zabunite.
Pogledajte prilog 1110395
Не знаш шта се догађа у глави тих људи.Пилоти су могли да успостави радио везу са Русима, избаци ракете и бомбе и слети на неки руски аеродром . Изабрали су да бомбардују руске положаје што се за њих завршило јединим могућим исходом. Смртним.
Šta god bude sa Tajvanom, TMSC je privatna firma, to znaš.Полако. Кина сигурно узима Тајван и TSMC иде под контролу кинеске владе!
Ок, може САД да покрене своју производњу али и онако је Mediatek направио огроман искорак у процесорима за мобилну телефонију тако да ће скоком цена америчких процесора произведених у САД цена бити далеко виша па ће се полако смањивати и тржишни удео.
Време монопола пролази!
Исти тај Запад напао Ирак зато што су неки ликови из Западу братске Сауди Арабије закуцали авионе у две куле. И сви били сасвим ок са тиме.Ovo je potpuno bizarno, Rusi upravo napadaju drugu državu, ali zapad je kriv za prolivenu krv. Jesi li sasvim pri sebi?
Па теби љубљени НАТО затровао Војводину са ударима по петрохемијској индустрији, тебе лично затровао, и изгледа да их је већ опрала Тиса.После оваквих монструозних злочина, полуделу "Мајчицу" што се оно каже не опере ни Сава ни Дунав..
Оно што је највећи успех западне пропаганде је персонификација проблема. Руси су ок, Путин је крив. Срби су ок, Милошевић је крив. Ирачани, Кубанци, итд...Nije mi jasno ni šta posle,otići će i taj ljudski izmet od Putina,sve će se raspasti isto kao i Varšavski pakt nekada,i čemu onda sve to razaranje,ljudske žrtve,beda.
Јесте, успоставиће везу ... некако... а онда ће им рећи "е, мајкеми, нећу да вас нападнем, хоћу само да летим изнад вашег аеродрома".Пилоти су могли да успостави радио везу са Русима, избаци ракете и бомбе и слети на неки руски аеродром .
Njih će tek da peglajuУкрајинске трупе, повлачећи се из насеља Луганске Народне Републике, уништавају све што им се нађе на путу, отварају ватру на стамбене објекте, минирају подручје - шеф ЛНР Леонид Пасечник
Али није лепо радовати се свему томе.
Ima
Živeo sam u kijevu od 1998-2000
Moja sadašnja žena koja je rodjena u Kazastanu i studirala u Kijevu kad sam joj pričao kako su se civilizovano razdvojili od SSRA tih godina , a mi se raspali u jednom od najkrvavih i najprljavih ratova u 20 veku koji je radjen po jenkijevskoj matrici
Ona mi rekla " Branko ti stavi izmedju nas i Rusa votku i mi svi druzja ponovo
Meni to tako simpatično bilo
Teško je kad padne krv o tome su prvo trebali da misle Ukri kad su bobardovali i 8 godina ubijali civilno stanovništvo u Donjecku i Lugansku e za to su ga izgubili i nikada im neće biti oprošteno
Zato rusi paze na civilno stanovništvo i nače da se služe jenkijevskim metodama , mogli su da preoru ukrainu sve do Kijeva za 3 dana .
Bar su im oni blizu .
Pa kad su preorali siriju šta im ovde smeta ????
Neće jer bez obzira naa sve još uvek se osećaju bliskim sa pravoslavniom braćom
Nema tu sreće,to je potpuno ludilo u Putinovoj glavi.Svoj narod ce sjebati pod sankcijama,a i ovako bedno žive.
Dobro se Ukrajina drži.Onaj njihov predsednik je čovek na svom mestu.Ostao je uz narod,kad je najteže,ne ko ono naše govedo od kralja,što je pobegao sa opljačkanim zlatom i ostavio narod na cedilu.
Jasno mi je da se Amerikanci boje treceg svetskog rata.Nestala bi Rusija cela,ali verovatno i pola Evropa sa njima.
Nervira me ono njihovo naoružavanje i pojačavanje na granici sa Litvanijom.Pusti bre taj marketing.
Ukrajini trebaš sada pomoći.Smisli kako,prebaci im rakete u Ukrajinu,opiči po Kremlju,udri bagru gde misli da je sigurna,a ne ovako.
Nije mi jasno ni šta posle,otići će i taj ljudski izmet od Putina,sve će se raspasti isto kao i Varšavski pakt nekada,i čemu onda sve to razaranje,ljudske žrtve,beda.Nas nigde nema u toj priči,kao ruski satelit i obožavaoci lika i dela,pomenutog izmeta od čoveka,dobićemo samo izolaciju u kojoj će lepo živeti samo vladajuća oligarhija i njihove porodice,a ostali...
Ти рече нема ту нациста.I šta si ovim dokazao?? Zbog ovoga su Ukrajinci nacisti??
U Ukrajini desničari dobiju 2 % glasova u parlamentu.
Neće, kad si uložio 22 godina u Putina i 10 u Vučića i oni propadnu, nema im zamene.Оно што је највећи успех западне пропаганде је персонификација проблема. Руси су ок, Путин је крив. Срби су ок, Милошевић је крив. Ирачани, Кубанци, итд...
Јел ти мислиш да држава Русија има или нема неке своје интересе, пре свега безбедоносне? Да ће они нестати са Путином (којем је одавно време да оде)? Јел мислиш да после Путина неће можда доћи неко сличан њему?
И као таква неће подносити рачун кинеској влади. Радиће по америчким законима а не кинеским?Šta god bude sa Tajvanom, TMSC je privatna firma, to znaš.