Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
#Damascus: large explosion which shook NE. districts said to be destruction of buildings & tunnels in region of #Qabun (large areas were levelled past months).

Drz1Of0WwAIaqWc.jpg

Oh strasno!

U ratu pooginula devojcica!

Ma kakoi je to moguce!?

Uzasnut sam.....
I ja sam vise uzasnut tvojim kad ce rusi da pobede,te kako saa ubija civile te eto sto si sad cinicno napisao kako je ubijeno neko dete...daj bre blajbi 100 godina imas nek ti vec jednom ukinu taj internet u domu za penzionere juri neku babu mladu za tebe od 80,90 godinica I pusti nas mucenike na miru...vozio si ladu za vreme tita,rucao pre 40 god sa sirijskim pvo generalom pukovnikom sta li,koristio verovatno polozaj kod tite da proputujes svet,uzivas etc odmori malo ionako imam svakojake strucnjake samo mi ti metuzalemu falis,pusti me da citam vesti ovo jedino stvarno citam na ovom forumu...izvinjavam se ostalima pisite dajte jos informacija,ovde barem na jednom mestu procitam sve...

I ja sam vise uzasnut tvojim kad ce rusi da pobede,te kako saa ubija civile te eto sto si sad cinicno napisao kako je ubijeno neko dete...daj bre blajbi 100 godina imas nek ti vec jednom ukinu taj internet u domu za penzionere juri neku babu mladu za tebe od 80,90 godinica I pusti nas mucenike na miru...vozio si ladu za vreme tita,rucao pre 40 god sa sirijskim pvo generalom pukovnikom sta li,koristio verovatno polozaj kod tite da proputujes svet,uzivas etc odmori malo ionako imam svakojake strucnjake samo mi ti metuzalemu falis,pusti me da citam vesti ovo jedino stvarno citam na ovom forumu...izvinjavam se ostalima pisite dajte jos informacija,ovde barem na jednom mestu procitam sve...

Znaci Blajburger stariji i od piramida u Egiptu, i od rodonacelnika Licana Krkobabica....tko bi rekel, ima mladalackoga duha za zaj.ebancije i provokacije.

" "ПРОЦУРЕЛЕ" ФОТКЕ:

Израел "тренира" уништавање сиријског С-300! (ФОТО)

12-11-2018 21:42 Ратни извештаји Сирија / Ирак Издвојено Свет Планета

Фотографије, за које се верује да су снимљене у пустињи Негев и "случајно" откривене на Твитеру, показују "тренинг" израелских оружаних снага на системима Оса и Квадрат који су Руси испоручили Сирији..."...

- - - - - - - - - -

DrvjxxDXQAAOCoh.jpg

- - - - - - - - - -

Drvj3MwXcAEXl7u.jpg

#Syria Clashes broke out between the SAA and the terrorists near Tel Al Tuqan town in eastern Idlib CS amid intense artillery and rocket shelling targeting the terrorists inside the town

-
#Syria The SAA using rockets and artillery shelling target the terrorists in Tawil Al Haleeb and the abandoned battalion in eastern Idlib CS

Meet the Kosovo Albanian brigade of the “Free Syrian Army” in #Idlib! They want to oust the “Assad” regime

Upoznajte kosovsko albansku brigadu FSA u Idlibu
Uskoro će biti mrtvi ili na putu za Nemačku, Francusku....

Dr-X2Z_W4AEkXI4.jpg

A country of caos isnt a country of resistence Brother. The albanians have made the teritory unther their controll a terror haven and it Will blow up in their face and when it does serbia Will get back what is theirs. Syria stands with its serbian brothers ✌️

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back